PDA

View Full Version : Mysz sie tnie tylko w 1.6

Tirell
11-05-2011, 19:07
Siema
Mam problem.. otóż 2 dni temu coś się stało z myszką w cs. Zachowuje się tak jakby był uszkodzony laser tzn. chodzi wolno tak jakbym miał sensa na 0.3 ustawionego. Dałem nawet na full ale i tak to samo jest. Mam ten problem tylko w cs'ie. Sprawdzałem na obu moich myszkach (x7 i ie 3.0) i jest tak samo.

Ustawienie priorytetu na niski/wysoki nic nie daje.
Mam karte nvidi wiec wyłączenie poolera tak jak w radeonie nie jest możliwe.
Robiłem reinstall steam i nic to nie dało.
Sprawdzałem też na różnych cfg i dalej jest ten sam problem.
Z góry dzięki za pomoc.

@Napisalem ze x7 i ie 3.0...

Knauer
11-05-2011, 19:14
Hmm a jaką myszkę posiadasz?

Niuchacz
11-05-2011, 19:29
A nie wziąłeś pod uwagę, że po prostu myszka Ci się psuje ?:confused:

Diabolix
11-05-2011, 21:49
A nie wziąłeś pod uwagę, że po prostu myszka Ci się psuje ?:confused:
Myszka mu się psuje, ale tylko w cs'ie, tak? Mocny z ciebie zawodnik.

@Topic
Ostatnio pokasowały mi się ustawienia w csie, a przynajmniej te, które się wpisuje w steamie w bibliotece w we właściwościach gry (wybacz, nie wiem, jak to inaczej opisać, mam nadzieję, że wiesz, o co mi chodzi) . Mi pomogło ich ponowne ustawienie, może masz podobny problem? Sprawdź tam, może nie masz czegoś, co zawsze miałeś. Na nic innego nie mogę wpaść. Na początku miałem ci napisać z wyłączeniem pewnych rzeczy z Menedżera zadań, ale nie masz tej karty, o której myślę.

Jeżeli coś znajdę lepszego, ale jutro, bo teraz już lecę, to napiszę. Powodzenia.

Nigdy nie reinstaluj steama, bo to nie jest dobre rozwiązanie i niczego nie zmieni. Ludzie mówią, że to pomaga, ale nigdy się w to nie baw, nie opłaca się. Później będziesz miał x problemów, które musiałeś załatwić ze wcześniejszymi plikami. Ja nigdy nie reinstalowałem steama i świetnie mi chodzi cs już od kilku lat, więc wiem, co mówię.

Niuchacz
11-05-2011, 22:22
Myszka mu się psuje, ale tylko w cs'ie, tak? Mocny z ciebie zawodnik.

W Cs'ie masz całkiem inna czułość myszki niż ogólnie, po 2 ścinanie myszki bardziej zauważalne jest podczas gry w cs niż mógł latanie kursorem po pulpicie(może po prostu nie widzi, że normalnie mu też się ścina, może to głąb)

NaPółEtatu
11-05-2011, 22:26
mialem takie cos, only format mi pomogl : O

_down
typie, mialem nawet na tym miernym forum temat
jemu chodzi o lagi [tzw. klejenie sie myszki w csie]
wszystkie opisy problemow odpowiadaly mojemu czyli tez jemu i tylko format byl dobrym wyjsciem :[

Laluś
11-05-2011, 23:26
mialem takie cos, only format mi pomogl : O

Wyjdź i nie wracaj.

@top
Sterowniki do myszek?

Naikoneek
11-05-2011, 23:38
Możesz także spróbować zainstalować mousefixa.

Ovner
12-05-2011, 16:53
-noforcemparms
-noforcemaccel
-noforcemspd
W opcjach startowych dodales w/w?

Bzdonc'
13-05-2011, 21:31
m_yaw 0.022 : ) !!!!!!!!!!!11

zielony kwadracik.,
14-05-2011, 14:03
powylaczaj wszystko w tray'u tez mialem taki problem jak mialem uruchomiony w trayu konfiguracje razer'a

Tirell
15-05-2011, 00:55
Dzieki Ovner
Zapomniałem o tym zupełnie ;d
Temat do zamknięcia ;]