View Full Version : PACC na okre?lon? ilo?? godzin
Witam,
Mam takie pewne pytanie związane z kontem premium. Otóż czy istnieje taka możliwość lub czy będzie istniała, by kupić konto premium powiedzmy ważne przez 100 godzin? Dla niektórych nie jest to opłacalne, gdyż w ciągu miesiąca zagrają więcej niż 100 godzin, lecz np. dla mnie byłaby to znakomita oferta, gdyż nie mogę grać codziennie i zbyt długo. Nie koniecznie musiałoby to być aż 100 godzin, ale chodzi mi po prostu o premię na czas.
Dzięki i pozdrawiam,
DraMe.
dla wielu to osób było to dobre rozwiązanie no ale i tak wiadome, że to nie przejdzie : P
Emzeto ^.^
04-06-2011, 21:26
Jestem na Nie! nie robicie z apo mazurka!
Może nie zrobią Mazurka ale chyba można pomyśleć nad ta Propozycja no nie?:)
Zobaczymy może ktoś z Ekipy się pomęczy i napiszę posta na ten temat.
Szczerze mówiąc dla większości graczy lepiej jest tak jak teraz. Gdyby PACC był na godziny, nikt by nie skillował, bo szkoda by było go tracić. ;x Jestem na nie.
Jestem na nie, bo takie 100 godzin by mi wystarczyło na 6-7 dni
Domcio Old
04-06-2011, 22:10
ktos kiedys napisal jakis GM ze albo pacc na dni albo pacc na godziny ... niestety tego i tego nie da sie zrobic ....
temat do zamkniecia :)
John Dolmayan
04-06-2011, 22:11
Jestem na nie, bo jest dobrze jak jest, 40 dni za 10 zl to chyba nie duzo?
100% TAK. Nie wiem jak reszta ale ja np. gram miesięcznie 10-20-50h max. Byłaby to dla mnie super oferta, ale większość dzieciaków z apo gra po 15h dziennie i taki pacc skończyłby im się w tyg.
Armianin
04-06-2011, 23:00
Zdecydowanie NIE! Beznadziejne.. pare dni i już nie masz pacc.. JESTEM NA NIE!
Jestem na Tak. Ale móglby byc wybór pacca. Czy na ilosc godzin czy na ilosc dni. (ja bym wolal ten pierwszy bo siedze na tibi 1,5-2h)
1st R. Boonek
05-06-2011, 07:43
Tygrys czy tam Mortiis pisal, ze moze byc albo na godziny albo na dni... mi owiele bardziej odpowiada na dni wiec ... jestem na nie :]
Hashirama
05-06-2011, 10:30
bardziej oplacalne jest na dni...wiadomo ze wiecej graczy gra po 10h dziennie :d
to ze nie mozesz czesto grac to nie znaczy ze specjalnie mortiis wprowadzi pacc na godziny :d
Dementor
05-06-2011, 12:51
Nie miałbym nic przeciwko takiemu rozwiązaniu. Jak dla mnie byłoby to nawet lepiej, ale wątpię, że takie coś zostanie wprowadzone. :)
To by było bez sensu.. Zrobić APO jak Mazurskiego.. A po za tym, po tygodniu Deads nie miałby już PACCA :D
Nie przejdzie,Deads traciłby to w 5 dni XD
Nie no,ekipa nie zmieni tego,poniewaz mieliby mniejszy zysk,sporo mniejszy
Dla mnie lepiej aby zostało tak jak jest, ale mogli by dodac druga opcje tak jak dla ciebie.
stoweczka2
05-06-2011, 14:32
Jestem na nie Osobiście bardziej sie opłaca na dni ;)
Kowal'2.0
05-06-2011, 14:44
Jestem na Nie! nie robicie z apo mazurka!
Mazurek to juz dawno sie zrobil :) zobacz w ile da sie wbic 1k lvl :)
@Topic
Jestem na tak wtedy najwieksze maniaki musiałyby wydawac co tydzien kase na pacc
Lechista92
05-06-2011, 16:17
Jestem jak najbardziej na tak!
Grając 2-3 dni w tygodniu po 2-3 godziny często zastanawiam się czy kupować konto premium. Więc takie rozwiązanie jak dla mnie byłoby naprawdę super, a patrząc z punktu widzenia Mortiis'a też może być to dobre rozwiązanie finansowe, ponieważ osoby, który grają dziennie po 8 a nawet 10 godzin musiałyby częściej kupować pacc (a wakacje już bardzo blisko), więc byłoby to naprawdę dobre posunięcie ze strony administracji. Pozdrawiam i czekam na jakąś odpowiedź.
Lord Szadi
05-06-2011, 18:07
Jestem na tak niektórzy nie będą grać po 15h serwer będzie bardziej dynamiczny.
Byly juz tego typy tematy i nie przeszlo.
Mozna byloby zrobic takie 2 opcje - jedna taka jak jest teraz, a druga mniej oplacalna na godziny.
Widzę, że dość burzliwa dyskusja się rozwinęła z tego tematu :P
Ale widzę, że niektórzy źle mnie zrozumieli. Rozumiem, że wielu z was w ciągu tych 40 dni wygra znacznie więcej niż te 100 godzin, nie chcę też by z tego serwa robić mazurka. Chodzi mi jedynie o to by były dwie opcje - czyli na dni i na godziny. W ten sposób dogodziłoby się wszystkim i tacy jak ja i paru co się w tym temacie wypowiedziało mogli by nie marnować pacca ponieważ powiedzmy, że grają z godzinę dziennie. Tak 10zł to mało, ale to dużo jeśli zagram w ciągu tego czasu hmm 20 godzin? Tylko o to mi chodzi. Myślę, że zyski serwera by wzrosły gdyby był uniwersalny i mógł udostępnić dwie opcje. Wtedy po prostu pacc'a zaczęłoby kupować więcej osób takich jak ja, czyli takich które mają trochę mniej czasu :P
Pozdrawiam,
DraMe
Jestem jak najbardziej na tak. Sam bym z tego skorzystał. Nie każdy siedzi przed kompem po kilkanaście godzin dzień w dzień. Sam mam takie dni że się nie loguje.
Diabolix
06-06-2011, 20:30
Jestem na nie Osobiście bardziej sie opłaca na dni ;)
Czy ktoś napisał, żeby PACC był TYLKO na godziny?
Chciałbym, aby na APO była opcja, przy kupnie PACC, w której można by było wybrać sobie jedną z dwóch opcji- PACC na godziny i PACC na ilość dni.
Nie wydaje mi się, aby Ekipa miała z takim rozwiązaniem problem, udogodniłoby to nam, graczom, życie. Chciałbym, aby weszła taka propozycja.
Lethornek
07-06-2011, 16:42
Wydaje mi się że nie da się zrobić pacca na dni lub godziny :l
Z jednej strony wydaje się to dobre, z drugiej nie :l
Wstrzymam się od głosu.
Hmm, w sumie ...
Nawet dobry pomysł :)
Ale pewnie nie zastosują Pacc na godziny.
Krulowiec
07-06-2011, 20:54
Jestem na tak, ale wątpię czy administracja to wprowadzi, nie chce im się ;)
John Cena
08-06-2011, 20:34
Jestem na nie,ponieważ jak byłby pacc na godziny to trzeba by było cały czas siedzieć na expie nie było by czasu na skilowanie,pkowanie itp..........
darkdevil
09-06-2011, 15:26
Oczywiście.. Denerwujące jest to że gracze którzy wykupią pacca np pacc rune 35 dni i będzie podjarka ale fajnie mam pacc bede mógł expić a tutaj się okazuje że ktoś musi wyjechać wyjeżdża i 35 dni idą w pizdu najlepszą rzeczą było by gdyby pacc nie kończył się jak sie jest nie zalogowanym. dziekuje dobranoc
<Magiczny>
09-06-2011, 15:41
Wydaje mi się że nie da się zrobić pacca na dni lub godziny :l
Z jednej strony wydaje się to dobre, z drugiej nie :l
Wstrzymam się od głosu.
Dojebales XDDDDDDDDDDD
@t
Mysle, ze byloby to dobre rozwiazanie dla tych ktorze nie graja codziennie. Mozna ja dodac do zakladki 'pacc', ale cena za 100h wynosilaby 10,98tak jak normalny pacc.
KePuczasta
11-06-2011, 18:29
Juz były tematy w tej sprawie i większość jest na NIE jak i ja..!!!
Nie przyjmie sie i to nawet lepiej....jest dobrze tak jak jest, wiekszości pasuje wiec po co zmieniać?! :confused:
Dobrym wyjściem było by tak jak ktoś wyżej wspomniał, że można by było wybrać czy na godziny czy na dni. Parę razy była już taka propozycja i jak dla mnie jest ona bardzo dobra dla graczy którzy czasem nie mają czasu na grę. Ja też bym skorzystał z opcji na godziny raczej bo czasem brak czasu.
Nie Taki głupie pomysł ; ) ale większość graczy to No-liferzy, którzy są codziennie online po 7-8h, więc dla niech to nie jest opłacalne. ;)
Pozdrawiam Silver Warrior
Dla mnie ta propozycja jest bardzo dobra, takie dzieci expią 8/10godzin dziennie
to zarobek by był.
1 tydzien i paka nie ma.
Powinno wejść to : Zakładki Pacc na godziny i normalny pacc.
jestem na tak bo czesto w czasie jednego pacca gram max 50h jak nie mniej xd
Maciejas
16-06-2011, 12:44
Pomysł no nie wiem
z jeden strony nie - nie róbmy mazurka
z drugiej strony tak :D Pacc mi leci a wchodze na 10 minut dziennie pogadac czasami. Ale to tez moze sie odbic ze mniej ludzi bd grac bo ich nie bedzie stac na pacci albo i wiecej osob kupi ale potem dlugo nie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.