View Full Version : Sprawdzaj mojego Niemieckiego ziomeczka.
Kowal'2.0
19-06-2011, 23:50
Miałem to wrzucać już wcześniej, ale wyłożyłem na Was przysłowiową lachę.
http://www.youtube.com/watch?v=JSMcN7hXaHU
o Flerze na pewno będzie nieraz głośno, bo to młody utalentowany kocur.
Ostatnio mowil mi ze na swiatlach w szczecinie stał i jakis nażelowany gejek podbil do niego i pytal czy moze szyby umyc bo zbiera na PACC na real tibii. Oczywiscie Fler rzucil mu 20 euro, hojny jest moj ziomeczek nie?
Τettmeier
20-06-2011, 19:48
Na ch*j zaspamowałeś cały dział jakimiś durnymi tematami flecie? Nikogo nie interesuje Twój niemiecki ziomeczek, każdy ma w niego jak i w Ciebie wy*ebane.. Ja nie wiem, Ty masz jakieś kompleksy, że tworzysz takie same tematy jak Google, żeby się przypodobać kumplom z bloku.. Nie wiem, nie rozumiem i nie będę w to wnikał. W każdym bądź razie zdaj sobie sprawę z tego, że niewiele osób toleruje Twoje durne tematy i nie ma ochoty się w nich wypowiadać psi odchodzie. Wyjdź.
Dexterro
20-06-2011, 19:49
Na ch*j zaspamowałeś cały dział jakimiś durnymi tematami flecie? Nikogo nie interesuje Twój niemiecki ziomeczek, każdy ma w niego jak i w Ciebie wy*bane.. Ja nie wiem, Ty masz jakieś kompleksy, że tworzysz takie same tematy jak Google, żeby się przypodobać kumplom z bloku.. Nie wiem, nie rozumiem i nie będę w to wnikał. W każdym bądź razie zdaj sobie sprawę z tego, że niewiele osób toleruje Twoje durne tematy i nie ma ochoty się w nich wypowiadać psi odchodzie. Wyjdź.
Podbijam, ELO !
WYPIERDALAJ KOWALONTKO
Krulowiec
20-06-2011, 19:49
Na ch*j zaspamowałeś cały dział jakimiś durnymi tematami flecie? Nikogo nie interesuje Twój niemiecki ziomeczek, każdy ma w niego jak i w Ciebie wy*bane.. Ja nie wiem, Ty masz jakieś kompleksy, że tworzysz takie same tematy jak Google, żeby się przypodobać kumplom z bloku.. Nie wiem, nie rozumiem i nie będę w to wnikał. W każdym bądź razie zdaj sobie sprawę z tego, że niewiele osób toleruje Twoje durne tematy i nie ma ochoty się w nich wypowiadać psi odchodzie. Wyjdź.
Skończ w końcu gimbaze szmato (:
Dobry młody kocurrrrrrr
# Podbijam !
Dokladnie. Co tu nie wszedlem to dzial zaspamowany jakims gownem. Czy Ty nie rozumiesz, ze to kazdego drazni ? :| Daj sobie juz spokoj i idz kozaczyc kolegom w rl, bo tutaj to juz kazdy ma to w dupie.
Niuchacz
20-06-2011, 20:35
Na ch*j zaspamowałeś cały dział jakimiś durnymi tematami flecie? Nikogo nie interesuje Twój niemiecki ziomeczek, każdy ma w niego jak i w Ciebie wy*ebane.. Ja nie wiem, Ty masz jakieś kompleksy, że tworzysz takie same tematy jak Google, żeby się przypodobać kumplom z bloku.. Nie wiem, nie rozumiem i nie będę w to wnikał. W każdym bądź razie zdaj sobie sprawę z tego, że niewiele osób toleruje Twoje durne tematy i nie ma ochoty się w nich wypowiadać psi odchodzie. Wyjdź.
Podbijam, pierwszy temat był śmieszny, następne już żenujące
elo breko podbijam
Zarexoholik?
20-06-2011, 20:54
Strasznie podobny do ciebie! Masz gust gruby, nie ma co. Świetny przekaz, serio.
zielony kwadracik.,
20-06-2011, 20:55
Skończ w końcu gimbaze szmato (:
Dobry młody kocurrrrrrr
# Podbijam !
Dorosly sie odezwal co przyjaciol ma przez kable hehehe
#reszta debili
Jak wiecie chodzi tu o piosenke nie o temat dla mnie to jest proste. (i)
#t
Piosenka fajna jak na niemiecka :)
Kowal'2.0
20-06-2011, 23:10
W takim razie bede dalej was draznil i bede wam pokazywal swoich ziomeczkow z roznych krajów :)
Wykladam na was przyslowiowa lache! Marne koty!
@Down
Hahhaahaha jak sie zbulwersowal :)
Co do fotki to nie bede ci sie tlumaczyl bo i tak tego nie zrozumiesz ze nie da sie jej usunac :( zobacz od kiedy mam to konto :)...zadnych zdjec tam nie mam wiec jak chcesz mi dac "maxik"?? Widze ze obserwujesz mnie codziennie, spuszczasz sie na moje fotki...to nie swiadczy dobrze :( moze niedlugo zalegalizuja zwiazki partnerskie to znajdziesz sobie jakiegos :)
P.S
Co cie obchodzi brat rembika? Znasz tylko tych ktorzy grali tu na apo ja nie wystwiam tak jak ty fotek kolegow ktorzy nie graja w tibie na forum tibijskim...
Ale zrobili z ciebie ścierwo Kowalczyk, nie spodziewałem się tego - jestem pod wielkim wrażeniem (chyba z tego tytułu spuszczę się na jakieś twoje zdjęcie, wiem, że tego chcesz).
Zdanie dzieci twojego pokroju mam w dupie :) mnie smieszy kazdy temat ktory wystawiasz tu na forum w szczegolnosci w dziale muzyka gdzie udajesz wielkiego znawce rapu a masz wlosy na brylantynie...gratuluje
P.S Nie wkrecaj sobie tylko ze znalazles w nich nowych kolegów :)
Sprawdzaj moich ziomeczków!
Ale zrobili z ciebie ścierwo Kowalczyk, nie spodziewałem się tego - jestem pod wielkim wrażeniem (chyba z tego tytułu spuszczę się na jakieś twoje zdjęcie, wiem, że tego chcesz).
Ja nie wiem, Ty masz jakieś kompleksy, że tworzysz takie same tematy jak Google, żeby się przypodobać kumplom z bloku...
Jego jedyni znajomi to Rembik, brat Rembika, ChamTrzymaPion. Do Rembika nic nie mam, bo chyba jako jedyny z nich jest normalny a z jego bratem raczej nigdy żadnej styczności nie miałem.
PS, jak tam wasze fotki.pl ? Widzę, że codziennie bywasz on-line : ) maxik wędruje for you! dyszka, buźka ;*.
http://i56.tinypic.com/317il1h.png
Brat Rembika (http://www.fotka.pl/profil/xDamianx2) - Kończ Waść, wstydu oszczędź.
ChamTrzymaPion (http://www.fotka.pl/profil/Masterrr89/) - Polecam spojrzeć na opisy, przede wszystkim : O sobie, Wymarzony Partner.
@gogle mogle
beka z ciebie hipokryto
śmiejesz sie z żelików a zapomniałeś sie do lustra spojrzec
wstawiasz zakropione fotki w dziale rl foto i wydłużasz sobie pałe wyświetleniami na youtube
te twoje mma to żenada chyba nawet większa niż twoje ego ziomblu
lansujesz sie fotami z koncertów ale smutna prawda dla ciebie to ty wydajesz hajs żeby tracić czas na nędznych grajkach na dyche i zbijać z nimi piątke lub domagając sie praw autorskich do materiałów wideo
pozdro dla ciebie i twoich internetowych kolegów cytujących mój post
małem to napisać wcześniej ale wyłożyłem na ciebie przysłowiową lache
@gogle mogle
beka z ciebie hipokryto
śmiejesz sie z żelików a zapomniałeś sie do lustra spojrzec
wstawiasz zakropione fotki w dziale rl foto i wydłużasz sobie pałe wyświetleniami na youtube
te twoje mma to żenada chyba nawet większa niż twoje ego ziomblu
lansujesz sie fotami z koncertów ale smutna prawda dla ciebie to ty wydajesz hajs żeby tracić czas na nędznych grajkach na dyche i zbijać z nimi piątke lub domagając sie praw autorskich do materiałów wideo
pozdro dla ciebie i twoich internetowych kolegów cytujących mój post
małem to napisać wcześniej ale wyłożyłem na ciebie przysłowiową lache
Zapomniałeś dopisać, że sram na ciebie lamusie. Moje MMA to żenada, heh szkoda, że w twarz byś tego nie powiedział co tu napisałeś pionku.
I o kim ty piszesz buraku, że są nędznymi grajkami? HST to jest dopiero cieć, nawet go nie sprawdzałem, bo na to nie zasłużył.
On nawet nie chciałby mieć takich słuchaczy nędzny fajterze :O
Ta Kowciu, o mnie piszesz że jestem co raz to głupszy, a sam odpierdalasz niezły Bydgoszcz. Pozdro dla Ciebie mój internetowy ziomeczku. I oby naśladowanie Gerarda nie stało się Twoją obsesją.:)
Ale przynajmniej beke dostarczają, bo co temat któregoś z nich to riposty lecą, może umówcie się ***** na realu?
I oby naśladowanie Gerarda nie stało się Twoją obsesją.:)
Wydaje mi się, że to już go przerosło.
Ale przynajmniej beke dostarczają, bo co temat któregoś z nich to riposty lecą, może umówcie się ***** na realu?
Od przeszło 2 lat go namawiam żeby w końcu przestał szczekać przez internet i pokazał, że ma jakikolwiek honor aby powiedzieć mi prosto w twarz co o mnie myśli pierdolony troll z McDonalda - jak widać bezskutecznie. PS, podawałem mu już swój pełny adres zamieszkania wielokrotnie, jak chce to niech bierze tych swoich przydupasów z Katowic - nie robią mi różnicy, splunąłbym im prosto w pysk i jestem pewien, że żaden z nich by nawet nie zareagował (szkoda ich bić, bo to zwykłe dętki i od razu widać po mordach, że rozpruli by się na psach).
http://i55.tinypic.com/2r5g95j.png
Wydaje mi się, że to już go przerosło.
Od przeszło 2 lat go namawiam żeby w końcu przestał szczekać przez internet i pokazał, że ma jakikolwiek honor aby powiedzieć mi prosto w twarz co o mnie myśli pierdolony troll z McDonalda - jak widać bezskutecznie. PS, podawałem mu już swój pełny adres zamieszkania wielokrotnie, jak chce to niech bierze tych swoich przydupasów z Katowic - nie robią mi różnicy, splunąłbym im prosto w pysk i jestem pewien, że żaden z nich by nawet nie zareagował (szkoda ich bić, bo to zwykłe dętki i od razu widać po mordach, że rozpruli by się na psach).
http://i55.tinypic.com/2r5g95j.png
hahaha setny raz wklejasz tego screenshota
nie musze pisać kto sie podszywał robiąc te konto ? do teraz jesteś niedoinformowany a screenshotami rzucasz na lewo i prawo
nawet nie sprawdzałeś ? co ty z portalu z kreską sie urwałeś?
prócz wbity w mój nick i paru obelg nie masz nic do powiedzenia więc lepiej japa chamie lansuj sie dalej fotkami z koncertów, marnymi prowokacjami na forum o tibi, tatuażami, mma, imprezami,
jesteś tak przewidywalny że mógłbym napisać odpowiedzi na twoje kolejne 10 postów
wbite w ciebie techno nike imprezowiczu
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.