View Full Version : [HOT] RAFI - 200 ton [HOT/]
swiety mikolaj
23-06-2011, 16:27
Z tego względu ze nic z normalnej muzyki powoli na tym forum sie nie znajduje
To
SZPADYZOR RECORDS prezentuje pierwszy materiał video promujący nadchodzący album Rafiego zatytułowany "200 TON!". Na filmie usłyszeć możecie jedną zwrotkę pochodzącą z utworu .... - i tutaj przygotowaliśmy dla Was niespodziankę: kolejny konkurs na facebooku, w którym zgarnąć możecie egzemplarz "200 TON" prosto z tłoczni!
http://www.hip-hop.pl/news/projector.php?id=1308833429
KONKRETNY MATERIAŁ NARESZCIE PŁYTA RAFIEGO!
CZEKAM!
komendy zamyka sie dajac ukosnik przed a nie po
zal
nie czekam, nie jaram sie, nie przeslucham ;p
NaPółEtatu.
23-06-2011, 17:22
poznań - siema, nie mam zamiar przesłuchiwać
Goatee 2.0
23-06-2011, 18:14
Z tego względu ze nic z normalnej muzyki powoli na tym forum sie nie znajdujeCZEKAM!
No właśnie, więc po jakiego chuja wyjeżdżasz z takim gównem?
<Magiczny>
23-06-2011, 18:43
Wylaczylem po 15 sec. Takiego gowna nigdy nie slyszalem :o
ilovehh.
23-06-2011, 21:37
kto to ?
Kaziu Extreme
23-06-2011, 22:35
Ten typ to siara dla szpadyzoru jak i wlkp;|
Zarexoholik?
24-06-2011, 01:26
na dzien dzisiejszy jestem zagrozony ze wszystkich przedmiotów, 2 klasa technikum... do szkoly nie chodze od marca, bo wiedziałem juz wtedy ze nie zdam... rok w dupe:/
I wszystko jasne.
Nie jestem zwolennikiem popu, dlatego też uważam, że ten kawałek osiągnął dno.
Nie udzielam się na forum ale:
Wylaczylem po 15 sec. Takiego gowna nigdy nie slyszalem :o
To włącz jeszcze raz i poczekaj aż powie przynajmniej 1 słowo bo w 15 sec nie zaczął jeszcze rapować, proponuje żebyś ty coś nagrał i zobaczymy czy ktoś to włączy : ).
#top
Czekam na płytę, Rafi zawsze na propsie. Wiem, że zaraz będzie jakiś hejt w moją stronę, śmiało czekam ; ).
Niuchacz
24-06-2011, 09:45
Czekam, konkretny materiał, Rafi na propsie
Czekam, wkońcu wychodzi jego pierwsza solowa płyta ;d
Τettmeier
24-06-2011, 10:54
Lubię jego gościnne zwrotki :D Sprawdzę. : )
Kapitan Alkohol.
24-06-2011, 13:50
Po 13 latach Raf Degustator w końcu robi solo ! :D Zapowiada się konkretnie. Czekam na płytę, mam nadzieje że będzie tak zajebista jak obie RR Brygady.
Promo niezbyt ciekawe, ale mam nadzieję, że Rafi utrzyma poziom, który prezentował w dwóch płytach rr brygady.
Marny gracz a wozi się jak by był w czołówce.
Nawet nie sprawdzam, szkoda dysku.
swiety mikolaj
27-06-2011, 23:50
Marny gracz a wozi się jak by był w czołówce.
Nawet nie sprawdzam, szkoda dysku.
gosciu za jego poprzednie płyty, jest sie za co wozic.
Czołówka? Rafi, to napewno czołówka polskiego rapu co udowodnił już nie raz. Przykład?
Rafi - miedzy jednym buchem a drugim buchem
\/
Mysticus, ja juz ten singiel po 14 dodałem, za wolne tempo pracy xd
Kapitan Alkohol.
28-06-2011, 01:25
Pierwszy singiel (http://www.youtube.com/watch?v=gY3bjQVECmQ&feature=player_embedded). Moim zdaniem bardzo ładnie, fajny bicik. Na płytkę jak już pisałem - czekam.
@swiety mikolaj
odtylulat wiadomo że Rafi to zero. Rafi- ksywa jak dla psa
NaPółEtatu.
28-06-2011, 19:13
gosciu za jego poprzednie płyty, jest sie za co wozic.
Czołówka? Rafi, to napewno czołówka polskiego rapu co udowodnił już nie raz. Przykład?
Rafi - miedzy jednym buchem a drugim buchem
\/
Mysticus, ja juz ten singiel po 14 dodałem, za wolne tempo pracy xd
***** typie, jak Ty 2miesiace temu sie dowiedziałes kto to jest wudoe to o czym Ty tu piszesz?
Twoj swiat sie zamknal na obszarze wsrh czy jak, bo nie kminie czym sie tu jarac
//nono, gówno
Kapitan Alkohol.
30-06-2011, 21:55
http://www.youtube.com/watch?v=cpGaxTPQ2q8
Video ze studia, track Robimy Hity, gościnnie Sheller, Gural. Refren do dupy, ale ogólnie Sheler i rafi tekstowo zajebiście, fajne nawiązania do starych numerów. Mam nadzieje że Gural nie zjebie tego.
Nie wiem co Wy hejtujecie *****. Większość z Was nawet tego typa nie słuchała, a już że gówno. Zamykacie się w obrębie kilku artystów, którzy dla jednego mogą byc chujowi, a dla innych zajebiści. Rafi nagrywa od ok 13 lat, więc to jest już jako taki staż. Jak Wam sie nie podoba jakiś artysta to nie hejtujcie bo to nie ma sensu, wielcy fani rapu.
#down
kretynie zobacz kilka postów wstecz p.p
swiety mikolaj
01-07-2011, 15:05
http://www.youtube.com/watch?v=vzX0RrnmkZk&feature=related
PIERWSZY SINGIEL
SZPADYZOR RECORDS prezentuje pierwszy singiel z albumu "200 TON", który ukaże się na rynku już 15.07.2011 i jest legalnym debiutem Rafiego, żyjącej legendy poznańskiego podziemia rapowego. Rafi zajmuje się nagrywaniem hip-hopu od 1996 roku, do tej pory mogliście go usłyszeć na projektach Syndicate Dogs, Beat Squad czy RR BRYGADA, projekty te ukazywały się w podziemiu, co jednak nie zaszkodziło raperowi zyskać popularności na terenie całego kraju i zagrać setek koncertów dla słuchaczy rapu w Polsce.
200 TON to album, który nie będzie odbiegał stylowo od dobrze Wam znanych zwrotek Rafiego - będzie klasycznie, optymistycznie i przede wszystkim laidback'owo. Dosyć ciekawie prezentuje się również lista gości: oprócz spodziewanych zwrotek z Poznania (m.in. donGURALesko, Sheller, RY23, Słoń) pojawią się także Waldemar Kasta, Grubson i Sobota.
Już wkrótce ukażą się dwa teledyski promujące wydawnictwo, płytę kupić będzie można w przedsprzedaży na www.szpadyzor.pl oraz w dniu premiery w sklepach muzycznych na terenie całego kraju. Bądźcie gotowi - już wkrótce 200 TON wyląduje na stałe w Waszych odtwarzaczach!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.