View Full Version : Moon Red - cleaner
Dobra, najpierw mała wzmianka do kadry: nie zamykajcie tego tematu od tak, bo są spiny. Jeżeli jakieś posty łamią regulamin to je warnujcie i usuwajcie a nie oceniacie to jako cały temat. Prosiłbym też o wypowiedzenie się kogoś z administracji ;)
Jako tako nie interesuje mnie to, że ktoś dostał cleanera. Tylko proszę, wytłumaczcie mi, jak osoba, która zarzuca takimi postami:
http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?p=905053&postcount=6
http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?p=866801&postcount=3
itd..
jednocześnie naruszając stosunki między kadrą a użytkownikami, co na forum jest jedną z ważniejszych spraw, otrzymała rangę cleanera? Rozumiem, zapierdziela za darmo, więc czemu nie, ale na to stanowisko nadawałoby się mase innych osób (proszę, tylko bez spiny, że mówię o sobie).
Dobre też jest to, o:
P.S spinam się.. owszem spinam się bo irytują mnie takie osoby które gówno wiedzą a najwięcej krytykują...
Z doświadczenia wiem, że do kadry nie można przyjmować osób, które nie potrafią zahamować emocji.
Nie chcę w temacie widzieć postów które kogokolwiek obrażają. Wyrażajcie opinię o innych ale z umiarem.
#edit
Jeżeli Ci to aż tak bardzo przeszkadza to nie czytaj moich postów.
Chyba Ci się coś pomyliło, nie sądzisz? To Ciebie ranga do czegoś zobowiązuje, nie mnie.
#KePoczusta
Admin na tnecie wystarczy?
Kaziu Extreme
23-06-2011, 22:50
Jak ma czas i chec to czemu nie moze nim byc. Kazdy tu kazdego obraza i czesto sie z tego mozna posmiac xD zrobi cos niezgodnie z regulaminem to go wypierdola i to wszystko mi to wisi czy usuna mi posty czy nie, kto ma modka/klinera kto nie. Tak wgl nie znajdziecie tu kogos kto nie moze pohamowac swoich emocji;]
Moon Red
23-06-2011, 23:00
O fajnie znowu temat o mnie :) jestem sławny xDDDDD
@down
Nazywam się Sebastian mam 17 lat chodze do 2 LO, nr. buta 44[?]
Coś jeszcze ??
A tak w ogóle może mi ktoś powiedzieć kto to jest o.O? Na forum troche jestem, ale jego jakoś nigdy nie widziałem.
#up
Tą odpowiedzią pokazałeś swój poziom mistrzu ;D.
KePuczasta
23-06-2011, 23:19
Z doświadczenia wiem, że do kadry nie można przyjmować osób, które nie potrafią zahamować emocji.
HAHAHHA Dobre!! Znalazła bym Ci pare przykładow (nie tyle forum co bardziej na pw itd.) gdzie administracja nawet bez żadnych powodów "nie powstrzymuje" emocji!! :p:D
#Topic
Dostał stanowisko clinera, bo najprawdopodobniej taka osoba była potrzebna a według administracji on sie najlepiej nadawał... Ta decyzja była na stopro przemyslana... Jeśli Ci żal dupe sciska to postaraj sie również o jakies "stanowisko" ?! HAHAHHAHA XDD
Widze ze autorom tematow juz nerwy puszczaja ; //// Skonczcie w koncu robic te zalosne tematy dostal to dostal... Ekipa i tak juz nie zmieni zdania chyba ze poprostu nie spelni wymagan funkcji cleanera. Dajcie mu szanse sie wykazac.
Mnie to nie dziwi, że on ma Cleanera. Od chwili kiedy Muflon dostał tutora/modka żadna decyzja administracji mnie nie zdziwi.
O fajnie znowu temat o mnie :) jestem sławny xDDDDD
@down
Coś jeszcze ??
Swoimi odpowiedziami na te durne tematy sie powoli pograzasz.
Na twoim miejscu bym nie pisal tu ani w zadnym podobnym temacie tylko bym sie zapytal tygrysa czy mozesz zamknac temat.
#topic
Cleaner jak cleaner. Osobiscie srednio mi sie podoba ten wybor, ale lepsze to niz azbest czy inny debil tego pokroju. Niech sie wykaze.
Zarexoholik?
24-06-2011, 01:09
Tak jak już pisałem: dali pozycję organizatorowi napinki, zamiast komuś kto by się jej pozbywał.
Palldino
24-06-2011, 08:43
Tak jak już pisałem: dali pozycję organizatorowi napinki, zamiast komuś kto by się jej pozbywał.
tzn tobie ktory nabija posty ta? :p
KaZeK Banned v1.
24-06-2011, 08:45
Myślisz że coś zdziałasz tym tematem? Jedyne co możesz zdziałać to zmuszenie Moon Reda do przeczytania 2 jakże ważnych tematów:
Regulamin (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=82656)
Regulamin dla Moderatorów (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=28603)
To tyle, dostał posadę - nic nie zrobicie, szczególnie tymi debilnymi tematami jaki on był zły i pisał xx postów obrażając kogoś, nie pasuje Wam? Trzeba było wcześniej zgłaszać żeby dostawał warny (w konsekwencji bana) a nie teraz użalać się jaki to kretyn* i idiota* dostał Cleanera.
* - to tylko przykłady
@down
Coś jeszcze ??
Tak, zgrywaj jeszcze większego kozaka, myślisz że w obecnej sytuacji użytkownicy zaczną Cię wielbić za takie odzywki ?:D
Niuchacz
24-06-2011, 09:39
@down
Coś jeszcze ??
O curva jaki mały rozmar buta XDDDDD
#Mam w dziurce od chuja czy ma tego klinera czy nie, to tyle
Karpek II
24-06-2011, 10:37
Śmieszne forum to i śmieszni cleanerzy/moderatorzy. XD
John Cena
24-06-2011, 11:45
Pierwszy raz muszę przyznać racje Zarexowi,jak taki ktoś kto się sipa,przeklina itp może dostać cleanera ,jest wiele lepszych osób które by mogły dostać te stanowisko
Skoro administracja nie patrzy na poprzednie posty to może warto dać pozycję Deadsowi? Może się spisze? To nic, że jest głąbem pokroju Moon reda, ale przecież zawsze trzeba dać mu szanse!
Co do posady Moon Reda wiąże się ona z tym, że Muflon odszedł z APO i nie ma osoby, która dopilnuje 8.42 i tam chcą wsadzić Moon Reda. Żeby nie za szybko dostał posadę Tuta/St to dali mu Cleanera i lada moment będzie miał pozycję na 8.42. Z pewnych źródeł wiem, że Moon Red o tę pozycję się starał.
Assassin Mateusz
24-06-2011, 13:15
Skoro administracja nie patrzy na poprzednie posty to może warto dać pozycję Deadsowi? Może się spisze? To nic, że jest głąbem pokroju Moon reda, ale przecież zawsze trzeba dać mu szanse!
Co do posady Moon Reda wiąże się ona z tym, że Muflon odszedł z APO i nie ma osoby, która dopilnuje 8.42 i tam chcą wsadzić Moon Reda. Żeby nie za szybko dostał posadę Tuta/St to dali mu Cleanera i lada moment będzie miał pozycję na 8.42. Z pewnych źródeł wiem, że Moon Red o tę pozycję się starał.
W dodatku pomaga przy update na 8.42..
@topic
Nie rozumiem, dlaczego wy tak strasznie sie martwicie o to, ze to on dostal cleanera. Nie spisze sie, to go wypierdola.
Krulowiec
24-06-2011, 17:04
moon red - no name, ale przeczytałem kilka jego postów i stwierdzam, że pokemon.
Sir Krystian
24-06-2011, 18:11
W dodatku pomaga przy update na 8.42..
@topic
Nie rozumiem, dlaczego wy tak strasznie sie martwicie o to, ze to on dostal cleanera. Nie spisze sie, to go wypierdola.
Ja sie martwie tym ze on otrzyma gma !!! jak to tak moze byc !!! on dostanie a ja nie?????
Precision
24-06-2011, 18:26
Moim zdaniem z jednej strony dobrze że dostał, z drugiej nie. Teraz ma Cleanera, ale według mnie szukają żeby kogoś na 8.42 posadzić i pewnie to będzie On, a od czegoś musi zacząć. Zobaczymy jak się spisze. Warna wam przecież nie da, wiec nie wiem o co Wy wielce krzyczycie.
Oczywiście gdybym to ja miał wybierać, u mnie ten człowiek niestety odpada.
Goatee 2.0
24-06-2011, 19:02
Chyba nie piszesz o sobie pionku?
#
Dobrze, że dostał cleanera. Pewnie dostanie też tuta na 8.42 ponieważ próbuje ratować ten serwer. Mam nadzieję, że ogarnie i wszystko wróci do normy ;]
Załóżmy jeszcze 10 takich tematów - brawo. Minął dzień od założenia. Lekki skrzyw dla moderatora który go jeszcze nie zamknął.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.