PDA

View Full Version : [7.6] Rekrutacja - Wymiany.

Precision
27-06-2011, 12:15
Witam!
Są już wakacje i każdy z nas ma trochę mniej czasu by pomagać Wam graczom w wymianach, więc pomyślałem że można zatrudnić jeszcze kogoś.
Otwieram małą i szybką rekrutacje. Podania proszę wysyłać do mnie na PW.

Mini wzór podania oraz wymagania:

Nick na forum oraz w grze:

Jak długo przebywasz na APO:

Twój wiek:

Przeciętna ilość czasu poświęcana na serwer:

Coś o sobie/ Dlaczego Ty?:

- Minimum 50 postów na forum.

- Nienaganna opinia na serwerze.

To w skrócie. Podania proszę wysyłać do końca czerwca. Wtedy wybiorę kogoś na miejsce zamiennika. ;)

Oczywiście mam pozwolenie od Tygrysa na przeprowadzenie rekrutacji. Powiedziałem że mogę się tym zająć. :)

Tygrys
27-06-2011, 13:17
Podbijam. Precision ma pozwolenie na przeprowadzenie rekrutacji. Ten kto zostanie wybrany, będzie mógł przeprowadzać wymiany.

Splaxor
28-06-2011, 00:24
Do kiedy będzie ta rekrutacja trwać? Czy osoba, która zostanie wybrana będzie mogła ustalić swoje warunki?

Heaven
28-06-2011, 10:36
Podania można wysyłać do końca czerwca. Powiedz o jakie warunki dokładniej chodzi, napisz na PW. ;)

Domyślam się, że pewnie chodzi o to czy ta osoba będzie sama mogła ustalić ile bierze za wymiany itp.

KaZeK Banned v1.
28-06-2011, 12:08
Moim zdaniem każdy z wymieniajacych powinien brać tyle samo.

Skladajcie podania!!

Precision
01-07-2011, 16:26
Na dzień dzisiejszy nową osobą, która będzie pomagała zostaje Splaxor. Był On najlepszą osobą spośród wszystkich składających podanie. Jednak to nadal nie wszystko, może wybierzemy kogoś jeszcze. Rekrutacja na dzień dzisiejszy jest zamknięta. Musze dostać odpowiedzi od obecnych osób wymieniających czy nadal chcą pełnić swoją funkcję.

#Arekf12

Doczytaj do końca mój post. Miałem jednak jakiś powód by przyjąć Splaxora, ustalałem to z innymi osobami. Sam z nim rozmawiałem więc wiem jak ma się sprawa.

Arekf12
01-07-2011, 18:00
Splaxor-Z tego co wiem pracuje do wieczora, nie ma czasy na gre loguje raz na jakis czas.
Ma posade bo go znacie bo ma vip konto;)
i ma maly lvl wolalbym dal zlodziejowi ktory ma duzo kasy moja postac do wymiany niz 100 lvlowi widac po kazku wymianial miesiac i oszukal kazdego

sam go wybierales?

Splaxor
U mnie tak samo jak poprzednie. Praca, praca, praca do wieczora . Może wyjadę do Anglii na jakiś czas Szkoda ze grac nie bede w wakacje prawie

Sir Krystian
01-07-2011, 18:17
Lepiej takiemu malemu lvlowi niz duzemu z allegro ;)

1st R. Boonek
01-07-2011, 18:40
gz splaxor, jednak dalej uwazam ze to glupia decyzja dawac ta posade komus kto loguje sie raz na ruski rok

Sir Krystian
01-07-2011, 18:47
Najlepiej dać bonkowi nie?? hehe bo to no life

Farrah
01-07-2011, 19:01
Najlepiej dać bonkowi nie?? hehe bo to no life

co spinasz pionie
szczerze mowiac precek myslalem ze go nie wybierzesz chu. tam nie mam zalu ze oszukal mnie na kilkaset kcc no ale; s

Benn
01-07-2011, 19:09
Szkoda, że nie poradziłeś się kogoś w wyborze tylko sam o wszystkim decydowałeś (i nie mówię tu o sobie, gdyż graczy zbytnio nie gram), albo chociaż dać szansę wypowiedzenia się innym na czyiś temat. Splaxor jak już ktoś napisał, nie ma za dużo czasu. No ale ok, przecież każdy wie, że gówno mamy do powiedzenia :)

@farrah

Jak nie masz dowodów to nie rzucaj oskarżeniami, bo i tak na to nikt nie zwróci uwagi, a tylko może zaszkodzić Splaxarowi, bo gracze nie będą mu ufać.

@edit

Jeśli nawet się kogoś poradziłeś to chyba kogoś z Administracji, która nie zawsze wszystko wie o poszczególnym graczu.

Ps. Odchodzę, już nie wymieniam.

@

Pewnie konsultowałeś się z WIELKIM AUTORYTETEM Kazkiem. :D :)

Precision
01-07-2011, 19:28
Myślisz ze sam dokonałem wyboru? Niestety się mylisz. Konsultowałem to z paroma osobami.

KaZeK Banned v1.
01-07-2011, 19:35
widac po kazku wymianial miesiac i oszukal kazdego

Nom, 100 ludzi ojebałem. Ogólnie z 40kkcc miałem

Szkoda, że nie poradziłeś się kogoś w wyborze tylko sam o wszystkim decydowałeś

Nie wiesz - nie pierdol pisz.

Ps. Gdybym chciał odejść to bym to napisał odpowiedniej osobie , więc nie musisz się mnie pytać czy chciałbym zrezygnować z wymian.

Lepiej zapytać niż patrzeć jak logujesz raz na miesiąc.

#t
Jak Splaxor będzie miał MAŁO czasu to zostanie wybrana osoba [2]

Arczi
01-07-2011, 20:08
Cieszcie sie, ze wgl. wybrali 1 os. wiecej do robienia tych wymian. Jak zawsze, jest temat = jest paucz.

Gz otrzymanej funkcji Splaxor, chociaz uslyszalem juz o Tobie tyle pozytywow, ze zadnej wymiany u cb z pewnoscia nie zrobie.

Arekf12
01-07-2011, 20:12
Benn
Nie przeprowadzam już wymian.
Chyba juz mozna wybrac 2 osobe? Miala byc 4 osoba do pomocy a sa 3 ze splaxorem.

Co z tego, ze Splax kogos oszukal. Moze jux sie wyzyl i nie bedzie XDDDDDDD

Sciex
01-07-2011, 20:15
Wybor Precisiona byl taki a nie inny....

Gratzy Splaxor otrzymania pozwolenia do wymian :)

Haat
01-07-2011, 21:29
Szkoda, że nie poradziłeś się kogoś w wyborze tylko sam o wszystkim decydowałeś

Nie wiesz - nie pierdol pisz. [2]
To ja doradziłem Precisionowi żeby wybrał Splaxora... Jest on osobą bezstronną, a takiej właśnie potrzebowaliśmy najbardziej. Osoba która ma "kose" z połową serwera, nie mogła dostać pozwolenia ponieważ praktycznie nikt by u niej nie wymieniał.. Poza tym, Splaxor już od dawna miał pozwolenie od Santano na prowadzenie wymian, tylko jej nie wykorzystał. ;)

Xelix
01-07-2011, 22:09
#up

Bo się nie logował dlatego nie wykorzystał.

#top

Gratulacje Splaxorowi, który już miał pozwolenie na otrzymanie kolejnego pozwolenia :)

Assassin Mateusz
01-07-2011, 23:04
Precision podjal decyzje taka, a nie inna. Musimy to uszanowac, bo w koncu on mial zadecydowac, kogo wybrac. (:
Gratulacje Splaxor, mam nadzieje, ze pomozesz graczom w wymianach. :P

Splaxor
01-07-2011, 23:47
@Arekf12
Coś Ci ten cytat nie wyszedł :) Jakbyś dobrze przeczytał to napisałem takie coś.

U mnie tak samo jak poprzednie. Praca, praca, praca. Może wyjadę do Anglii na jakiś czas Szkoda, że za oknem ciągle pada od dwóch dni.

Link do oryginału http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?p=907295&postcount=9 zauważ, że nie był edytowany post.
To, że pracuję to znaczy, że nie mam czasu, aby pomóc w wymianach? Jestem często online w godzinach nocnych, dlatego oficjalnie napisałem Precisionkowi, że częściej będę mógł wymieniać nocą jeżeli pracuję, a w ciągu dnia jeżeli mam wolne. Na pewno kilkakrotnie mieliście ochotę wymienić postać w nocy, a nikogo nie było kto mógłby wam w tym pomóc. To czy wyjadę czy nie to już zależy od wielu losowych spraw, o których nie będę tu pisał.

Swoją drogą mam 800+ lvl. Nie twierdzę, że jest to duży, ale aż taki mały też nie.

@topic
Tak jak napisał Haat miałem pozwolenie od Santano na wymiany po tym jak KaZeK miał zakończyć swoją przygodę z wymianami, ale ostatecznie nie zdecydowałem się, ponieważ KaZeK wrócił i nie chciałem mu wchodzić w paradę.
Szkoda, że niektórzy są tak wrogo nastawieni do mnie, ale z drugiej strony do każdej nowej osoby w wymianach mieliście taki stosunek.
Ustalę jeszcze kilka szczegółów z Precisionkiem i Haatem i w niedzielę mogę zabierać się za wymiany. Skorzystacie z moich usług super, nie skorzystacie trudno. Na szczęście jest wiele osób, które wymienia, więc jest w kim wybierać. Jak coś można mnie spotkać pod nickiem Dementos.

@down
Najpierw piszesz, że nie masz nic do mnie, a chwilę potem piszesz, że mnie nie lubisz i jestem psem. Zdecyduj się.

Arekf12
01-07-2011, 23:51
o zal kurde to ty Dementos
juz 2 gmow to psy zarexa teraz jeszcze wymieniac bedzie pies zarexow haha
gz prec zrobiles co chce haat

edid
bo mial wybierac precison z tego co czytalem a wybral haat swojego
ogolnie nic nie mam do ciebie ale jaik masz wymieniac noca gdy sa 3 osoby w grze to lepiej daj sznase komus innemu i nie zawracaj dupy jak z modkiem ktorego miales chwile

@Haat
Ciebie tez nikt nie lubil bo byles noobem i lizales kazdemu dupe o inva a jak precision zaczal wymienac to mu lizales dupe zeby tez ci kazal z tygrysem. Wkrecil sie i teraz wielki pan jestes wiec nie pisz ze kogos nikt nie lubi i nie moigliscie go wybrac poza tym jak jak nie lubie splaxora/ciebie to tak wymienie u preca bo wy jestescie psami

Assassin Mateusz
02-07-2011, 14:17
o zal kurde to ty Dementos
juz 2 gmow to psy zarexa teraz jeszcze wymieniac bedzie pies zarexow haha
gz prec zrobiles co chce haat

edid
bo mial wybierac precison z tego co czytalem a wybral haat swojego
ogolnie nic nie mam do ciebie ale jaik masz wymieniac noca gdy sa 3 osoby w grze to lepiej daj sznase komus innemu i nie zawracaj dupy jak z modkiem ktorego miales chwile

@Haat
Ciebie tez nikt nie lubil bo byles noobem i lizales kazdemu dupe o inva a jak precision zaczal wymienac to mu lizales dupe zeby tez ci kazal z tygrysem. Wkrecil sie i teraz wielki pan jestes wiec nie pisz ze kogos nikt nie lubi i nie moigliscie go wybrac poza tym jak jak nie lubie splaxora/ciebie to tak wymienie u preca bo wy jestescie psami

Spokojnie, to tylko gra... Nie chcesz, to nie wymieniaj u nich. Jezeli chcesz tak bardzo powiedziec, ze nie lubisz go, to mu to mozesz napisac na pw. ;[
Zobaczymy, czy sie sprawdzi. ;P

John Cena
02-07-2011, 16:44
mówiąc szczerze to ja wymieniam tylko przez haata ,a splaxor zobaczymy..