View Full Version : Kac : /
Palladyn Zlosci
13-09-2011, 15:50
Siemka.
Macie jakieś sposoby na kaca ?
Słyszałem już różne :
- Ciepłe piwo
- Piwo z Jajkiem
- Wypić jeszcze coś
Hmm ?
Znacie jeszcze coś ?
Again q.q
13-09-2011, 16:07
"Najlepsze na kaca jest powietrze z pompki od materaca" - q.q
Metaxa Grzesiek
13-09-2011, 16:11
"Na kaca najlepsza jest praca" Dziala :)
Tumanbuga
13-09-2011, 16:49
Siemka.
Macie jakieś sposoby na kaca ?
Słyszałem już różne :
- Ciepłe piwo
- Piwo z Jajkiem
- Wypić jeszcze coś
Hmm ?
Znacie jeszcze coś ?
Spróbuj mleko/piwo , ja tam nigdy się za bardzo nie sposobuje , piję ale nie tak żeby się najebać więc kaca mam sporadycznie (jak coś się świętuje) , na drugi raz poprostu się troche wstrzymaj z piciem albo spróbuj łyknąć paracetamol przed piciem i jedz dużo w trakcie i uzupełniaj płyny (pij wodę czy co tam jest).
Pijąc wodę czyt. uzupełniając płyny szybciej się upijesz niż nie popijając / Splax
@Tak ale kac z tego co wiem jest od odwodnienia a tematem jest kac a nie upicie się :P. Można zawsze uzupełniać płyny już po piciu a nie w trakcie przecież.
Mowi sie, ze czym sie strules, tym sie lecz ;P
Okej na powaznie jak brat ma kaca to zawsze zapierdalam mu po zimne piwa. Oczywiscie bez rosolu sie nie obejdzie, ale jak wszystko kiedys sie konczy.
"Na kaca najlepsza jest praca" Dziala :)
Potwierdzam, działa, szczególnie, jeśli pracuje się w temperaturze 30~ stopni Celsjusza...
Szczerze mówiąc, to ostatnio bardzo rzadko mam kaca, tylko takiego muła klepię i dziwnie w bani. Jeśli mnie baniak nawala, to zawsze biorę apap, jem dużo, piję dużo i na mnie tam działa. Raczej sposobów typu rosół, zimne piwo, czy coś w tym stylu nie stosuję.
Kornas Pall.
13-09-2011, 17:25
Setka wódki i żyjesz od nowa ;) 100% działa , testuje często xd
Najlepszy sposób na kaca jest wcale nie pić, ale człowiek nie wielbłąd pić musi, więc ta teoria odpada.
Gdyby był to ranek poleciłbym Ci jajecznice z pieczywem, a do tego gorąca gorzka herbata.
Podczas picia najlepiej jest popijać wodą z ogórków kiszonych. Nie ma kaca na drugi dzień - sprawdzone.
Swoją drogą podczas picia najgorsze jest popijanie wódki jakimś sokiem, colą czy red bullem. Wtedy człowiek szybciej się upija. Lepiej jest jeść dużo, a najlepiej tłusto bo tłuszcz rozbija alkohol i wolniej bania łapie.
pij dużo soku pomidorowego. ja i mój ojciec tak robimy : d
Palladyn Zlosci
13-09-2011, 18:36
Nie chodzi o to ze ja nie wiem co, ze dzien w dzien pije tylko teraz 22 kuzynka ma osiemnastke. Wiec chyba swieto jakies nie ? ^.^Wiec wgl nie pic odpada.
.vimpex.
13-09-2011, 20:24
Schłodzony kefir - pomaga w 100% :o:rolleyes:
Lecz się tym czym strułeś ;d Mi tam zawsze to pomaga. Jeśli palisz masz większą szansę na kaca ;d
Xienus o.O
14-09-2011, 07:29
Lecz się tym czym strułeś ;d Mi tam zawsze to pomaga. Jeśli palisz masz większą szansę na kaca ;d
Dokładnie... klika klinem ;D
nie nią niektóre osoby pomaga sok z kiszonych ogórków lub inne wynalazki... ale najlepiej jest przeczekać ;D
są jakieś takie herbatki co się wypija gorące i one pomagają...
nie wierz w te reklamy "2kc pij w trakcie nie po fakcie" bo to jedno wielkie gówno ;d
Ryśku xD
14-09-2011, 08:11
Woda po ogórkach kiszonych ;)
Ekzterso
14-09-2011, 11:28
Pierdolicie az sie smiac chce :< Na kaca najlepsza jest glukoza czyli cukier, wiec polecam slodka goraca herbate, mi zawsze pomaga ;)
Palladyn Zlosci
14-09-2011, 16:38
xD z tym paleniem to ja juz wiem, zawsze jak pije to nigdy nie pale.
zjedz pomidory albo wypij sok pomidorowy bo brakuje Ci potasu ziom
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.