PDA

View Full Version : [7.6] Rosire. Nies?usznie ukarany czy zas?u?yl sobie??

Smis
18-09-2011, 18:34
Wypowiedzicie sie co sądzicie o usunięciu z funkcji ST Rosire. Jak sądzicie czy oszukał czy padl ofiara spisku?

Noe aka Capitan
18-09-2011, 18:37
Wypowiedzicie sie co sądzicie o usunięciu z funkcji ST Rosire. Jak sądzicie czy oszukał czy padl ofiara spisku?

Uważam że oszukał. Powinien teraz ponieść karę. :)

Sfera
18-09-2011, 18:38
Bardzo dobrze że został ukarany bo robił przekręty ostatnio i okradał ludzi i na dokładkę banował kogo mu sie podobało w tym temacie

KaZeK
18-09-2011, 18:41
Oszukałem, bo na węgiel potrzebowałem?

Spisek polegał na zdobyciu jak największej ilości surowca - wygnla

Główni spiskowcy: Kama, Splaxor, Dementos, Kamil, Pampalini, Szczur, Sciex, Zezol, Patryś, KaZeK, Kmq itp. itd.

I zaczynamy operacje Valkiria! / Splax

Operacje Valkiria uważam za otwartą !!
http://img716.imageshack.us/img716/2360/operacjavalkiria.png

Azielu$
18-09-2011, 19:01
Oszukałem, bo na węgiel potrzebowałem?

Spisek polegał na zdobyciu jak największej ilości surowca - wygnla

Główni spiskowcy: Kama, Splaxor, Dementos, Kamil, Pampalini, Szczur, Sciex, Zezol, Patryś, KaZeK, Kmq itp. itd.

I zaczynamy operacje Valkiria! / Splax

Zapomniałeś dopisać Aziela, Tomasza i Grubego. : / Zima idzie, a ja też wyngla nie mam.

#topic
Myślę, że powinniśmy go spalić na stosie.

Evolion
18-09-2011, 19:05
Uważam że oszukał. Powinien teraz ponieść karę. :)

Ale ty tępy jesteś, naprawdę!
Dlatego, że wyjaśnił, że jesteś złodziejem i robiłeś w ch*ja Administrację, to nie znaczy, że musisz tutaj wypisywać twoje, nikogo nieobchodzące, opinie.

Za bardzo złożone zdanie?
Ok, krócej:

Jesteś pajacem i najlepiej nic nie pisz :)

@top
Rosire był dobrym ST!!
Okradał ludzi? Beka z Was :D

Assassin Mateusz
18-09-2011, 19:22
Moim zdaniem, byl dobrym ST i nie rozumiem dlaczego stracil pozycje... :/

Sasha Rookslayer
18-09-2011, 19:25
Wtf? Dlaczego Rosire Stracił Pozycje?
Może ktoś wytłumaczyć tą decyzje? ;o

Jak koledzy z góry:
Rosire był jednym z najlepszych St na tym Apo.
Wy wygadujecie, że okradł ludzi ; O?
Wątpie w to.

Rosire był naprawde utciwym ST, pomagał każdemu i tracił bardzo dużo czasu na rozwiązywanie różnych spraw, dlaczego stracił Pozycje? Nadal nie wiem.
Czekamy, aż ktoś z Administracjii się wypowie.

@Down.

Nie możesz napisać z jakich powodów?
Taki sekret ; o?
Jak macie coś na niego w 100% to napisz.

TO SPISEK !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ferrum
18-09-2011, 19:29
Stracił pozycję z pewnych względów, o którym nie mam zamiaru tu pisać. Temat nadaje się tylko do zamknięcia, zaczyna się nabijanie niepotrzebnych postów. :)

Domcio Old
18-09-2011, 19:39
hmm rosire juz stracil pozycje poniewaz okradl kogos podobno na duza sume ;D
moim zdaniem nie powinna mu sie przywrocic ta pozycja ;)

Akon
18-09-2011, 19:43
Stracił pozycję z pewnych względów, o którym nie mam zamiaru tu pisać. Temat nadaje się tylko do zamknięcia, zaczyna się nabijanie niepotrzebnych postów.

Czas żeby ktoś tu prawdę napisał.
Rosire na skype poprosił mnie o odpisanie, dlaczego sam nie może odpisać?
Powód jest bardzo prosty, nie ma szans na obronę nawet.

OD ROSIRE

Jak zakładam jakieś konto na forum Magik od razu go banuje, w grze wszystkie postacie do DELETE mi dał.

Otóż było to tak:
2 dni temu zgłaszałem włamanie na postać Untraceable i okradnięcie mnie na UW + 100kcc.
Każdy sobie z tego nic nie robił, nie wiem czy myśleli czy to jest żart czy co.
Wczoraj miało miejsce włamanie na rosire, chwilę później miałem zablokowane konto. Nawet dobrze, nic więcej nikt nie mógł namieszać wtedy.

Jednak dnia dzisiejszego expiąc Magik zbanował mnie za boty.
Chwilę później powód bana zmienił na destruktywne zachowanie i przedłużył go do 2023 roku.
Nie jest zbyt wiele tych przypadków ?

0 informacji o wydaleniu mnie, sam nie wiem do końca co tu jest grane. Wiem tylko 1 - magik baardzo nie lubi mnie z tego powodu, że ja mówię co myślę i się go nie boję jak większość bo jest 'Dobrym GM'.

Dzisiaj wszystkie posty, które były w mojej obronie magik usuwał na co mam nawet dowody, bo specjalnie robiłem ? - Może przez przypadek to robił ? - no tak zbieg okoliczności ... kolejny.

Tak więc chcę żebyście tylko wiedzieli, że nikogo nie okradłem.
Dziękuję za wstawiennictwo, bo teraz dopiero widzę prawdziwych przyjaciół.

Noe - ty w ogóle w tym temacie nie powinieneś się wypowiadać po tym co odwaliłeś okradając Bloodrook'a na demon seta na rook. Miałeś iść na policję z kradzieżą, idziesz już dobry miesiąc. Nie zmarznij z tej wędrówki, srogie zimy mają być niby. :) Buźka kociak <3

WIEM O TYM, ŻE MAGIK TEGO POSTA USUNIE, ALE NIKT NIE ZROBI ZE MNIE ZŁODZIEJA BO NIM NIE JESTEM - UWIERZCIE MI.
STRACIŁEM POZYCJĘ, ALE NIE STRACIŁEM HONORU I BYŁO MI BARDZO MIŁO WAM POMAGAĆ PRZEZ MÓJ OKRES ST ! DZIĘKUJĘ WAM MOI DRODZY !

[Magik] Mój przyjacielu, IP nie kłamie - nawet jeśli zresetujesz router. Fakt, nie lubię kombinatorów i oszustów. Zamykam