PDA

View Full Version : Respy Queenow na Vol (Sonia)

Xienus o.O
06-10-2011, 16:48
myślę ze większość z was wie jak one obecnie wyglądają... i jak się wam tam expi ms/ed?? fajnie się biega gdy jest tylko 1sqm przejścia?? i ciągle trapy ??

jaki jest tego powód?? stalagmity...

pisałem z Tygrysem o tym i stwierdził ze pomyśli o usunięciu ich.. ale nie chciałby zostawić "gołych" respow...

a jak wy myślicie?? respy te "odżyły" by gdyby usunięto przynajmniej cześć stalagmitów?? aby ed/ms/rp (z boltem) mogli tam swobodni expic... bo jak wiadomo jak na razie te respy są typowo for ek...

zaraz dodam ankietę...

Azonka
06-10-2011, 16:51
Moim zdaniem powinni albo usunac wszystkie stalagmity albo zmienic stalagmity na cos innego.

Lethornek
06-10-2011, 16:57
Zmień sobie podpis CZECZON bo grasz na APO ;p

*t
Racja, ciężko się tam biega ms/ed i małym palladynem :D
Można usunąć część stalagmitów :p

:D

MalyKSG
06-10-2011, 16:58
Tam nawet ek chu**** się expi xD. Najlepiej postawić 40 queenów na 40 sqm obok siebie i tyle hehe, a na poważnie usunąć stalagmity bądź też lekko poszerzyć "korytarze":)

#edit
Piszecie o jakimś śmiesznym respie na magic gdzie expiąc tam 1k ek nie respia się queeny

Pit
06-10-2011, 17:09
Jestem na nie, niech zostanie jak jest. A jak tak bardzo wam źle to niech wprowadzą takie respy jak były kiedyś i zapłaczecie za obecnymi. Usunięcie czegokolwiek z respów popsuje ich urok.

Nie zmieniać.

SoniQ
06-10-2011, 17:17
moim zdaniem nie powinni usuwać tych stalagmitów bo i tak jest tam za mało miejsca, żeby biegać z dwoma bo zaraz trzecia przylatuje : /.

nie.

Domcio Old
06-10-2011, 18:20
na moje usunac wszystkie stalagmity ;) bo tam serio sie nie da biegac ani nic :<
mam nadzieje ze tygrys nie tylko pomysli ale to zrobi ;)

Adasik
06-10-2011, 18:23
Chciałem zauważyć, że ja 1400-1800 siedziałem na Queen CoD i nie narzekałem, że brakuje respów(gdy jeszcze nie było tamtych). teraz macie do dyspozycji jeszcze dodatkowe respy, a i tak wam nie pasują więc coś jest z wami nie tak.
@top Nie.

KePuczasta
06-10-2011, 18:52
...bądź też lekko poszerzyć "korytarze":)
To nie jest zły pomysł... : D

Jestem na nie, niech zostanie jak jest
Jednak mala zmiana by sie tam przydała...

Chciałem zauważyć, że ja 1400-1800 siedziałem na Queen CoD i nie narzekałem, że brakuje respów(gdy jeszcze nie było tamtych). teraz macie do dyspozycji jeszcze dodatkowe respy, a i tak wam nie pasują więc coś jest z wami nie tak.
Hmmm... Może mi sie wydaje, ale teraz jest wiecej tak wysokich lvl, ktore expia na quenach, niż bylo kiedys?!

#Topic
Mała zmiana by sie tam przydała, może poszerza troche korytarze i usuna do tego tak mniej wiecej 1/3 stalagmitów, a zamiast tych które usuneli, zeby nie bylo pusto, nawet trawe mozna tam "posadzić"?! ^^
Wydaje mi sie ze to bylo by najlepsze rozwiazanie...

Zarexoholik?
06-10-2011, 19:03
Można kilka usunąć, ale podkreślam można. Są Queeny na cod, magic i vol. Jeśli nie potrafisz expić na vol przejdź się na inne respy/moby. Mi tam się wygodnie expiło.

Jarken
06-10-2011, 19:05
Ja bym zrobił dokładnie to o czym myślisz czyli zamienił stalagmity na coś, po czym się da biegać, co w sumie jest równoznaczne z usunięciem ich xd. Dużo łatwiej by się expiło, szczególnie na tych respach z lewego i górnego rogu, bo jak na razie wybieram tylko pomiędzy dwoma dolnymi, expiąc EK. Tak.

Orson_Pall
06-10-2011, 19:08
Expi sie tam zajebiscie ms/ed od 1.2k lvla, nic nie zmieniac.

Avi
06-10-2011, 19:34
Powinni zmienic bo serio tam sie ciezko biega ms/ed
#top
Jestem na tak!

Xienus o.O
06-10-2011, 19:35
dziwne ze na nie są ci którzy maja 2-3k lvl i nie bedą tam nigdy expic hmm...

Karpek
06-10-2011, 19:46
No pewnie, stalagmity przeszkadzają expić wiecznie poszkodowanym ms/ed, to wyjebmy je. W takim razie na Wardach też niech usuną wszystkie skały, kamienie które przeszkadają w bieganiu, bo przez nie wpada się w trapy. Macie już dość dużo respów Queenów, więc na jednym może być trudniej.

Niech zostanie tak jak jest.

Rastamanek
06-10-2011, 19:48
Jak dla mnie powinni usunąć te stalagmity lub je zmienić na coś po czym można biegać..

Po 1
Tak jak xienus mówił można wtedy swobodnie expić ms/ed/rp..

Po 2
Expilem tam i nie jest wcale tak fajnie bo ciągle trapują i ciężej się tam expi, można szybciej paść i jest dluga droga powrotna na spawna.

@top.

Fajnie by było jakby doszło do czegoś takiego co napisałem powyżej myślę że to jednak rozwiąże ten problem z trapowaniem na spawnie .. ; ))

Shervolia
06-10-2011, 20:38
Jestem za zastąpieniem stalagmitów czymś innym, sama gram ms i ciężko sie biega

KaZeK Banned v1.
06-10-2011, 20:38
Ja tam expilem 1055-1505 i nie miałem jakichś tam problemów. Fakt trochę padalem lecz expilem "nie patrząc" na HP.

Jak ktoś jest ostrożny i ma jakieś tam umiejętności to da sobie rady.
#Nie

1st R. Boonek
06-10-2011, 21:18
ten resp to porazka jakas XD ja to w ogole bym powiekszyl go o jakies 50% wtedy bylyby wieksze przejscia a co za tym idzie moglyby byc smieci typu te stalagmity... myslenie nie boli

scimex pallll
06-10-2011, 22:08
Nie wiem po co maja cos poprawiac jest dobrze tak jak jest :/
Przeciez macie inne respy np: Cod, Magic.
Jestem na Zostawic tak jak jest.
:)

sPoxter
06-10-2011, 22:46
Dla mnie też za bardzo nie robi to jakiegoś kłopotu, respy są dobre/ dla kogoś kto ogarnia ;)
Zostawić tak jak jest. Lecz można wywalić te gówienka np.kamienie itp ;]

GULICHRUPEK
07-10-2011, 11:59
Ja biegam tam ekiem na prawie 1.1 k lev to biega sie nawet dobrze ale te trapy sa przewalone co chwila trap jestem za usunieciem stalagmitow ^^

Malff
07-10-2011, 14:05
Jestem na tak, dużo lepiej expiłoby się bez żadnych przeszkód, np: Queeny by się nie zatrzymywały, albo ciebie blokowały

sPoxter
07-10-2011, 14:08
Ja biegam tam ekiem na prawie 1.1 k lev to biega sie nawet dobrze ale te trapy sa przewalone co chwila trap jestem za usunieciem stalagmitow ^^

Ale bez sensu będzie kolego gdy nie będzie żadnych krzaczków albo coś ;/
Muszą być jakieś tam pierdoły ;p

Asill
07-10-2011, 14:35
Niech zostawią ozdoby a powiększą trochę korytarze:D Wtedy bd luz

John Cena
07-10-2011, 15:21
Zaznaczyłem żeby usunąć część stalagmitów a część zostawić,ale dodał bym też aby poszerzyć korytarze bo jak cię 2 queeny zablokują to takiemu msowi i edowi jest cieżko...

TuK!
07-10-2011, 16:08
Nie umiesz expić - padasz, taka prawda.
Te stalagmity są dla knightów głównie żebyś sobie stanął obok 2-3 queenów a dalej są następne które ubijasz.. Więc nie widzę powodu żeby to zmieniać wystarczy nie biegać jak idiota po respie i się nie trapować.
#top
Na nie.

Vinai
07-10-2011, 16:43
Część można usunąć ale nie wszystko. Ed faktycznie się tam chuyowo expi ;P

Smoczek
07-10-2011, 21:49
kolejne nie potrzebne ulatwienie na apo jest duzo respow a wy chyba chcecie wszystke miec tak nudne i beznadziejnie proste jak ten na cod...

Ryśku xD
07-10-2011, 22:30
Powinni zostawić , tak jak jest , praktycznie tam nie expia H lvl'e a respów ze queenami jest wystarczająco według mnie.

mtflyfek
16-10-2011, 12:14
Usuniecie jest to dobre rozwiazanie lecz z drugiej strony patrzac tez trzeba spojzec na to ze tam moga expic np knightowie, pallowie. Ms/Ed moze siedziec na Cod czy gdzies indziej. Dlatego niech sada rozstrzygnie co ma byc ;]

Tygrys
17-10-2011, 12:07
Niektóre z tych respów zostały poszerzone. Niektóre mam na myśli 2/3.