Demonuwa hardkoruwa loluwa.... GZ! <by> ja.
Printable View
Demonuwa hardkoruwa loluwa.... GZ! <by> ja.
Gz expienia o 6 rano jak nikogo na servie nie ma !
Nastepnym razem lapsie pokaz sie na wojnie,a nie wkrecasz walki,ze siedzisz na dworze od popoludnia ;/.
@down.
Pokaz godzinkę moze co ?
Nigdy nie mówilem,że mam obiad i niewiem co za down to wymyslil ;/.
@edit.
Acha obiad przed warem? Jak już musialem spadac,to w 'trakcie' a nie przed.
http://i45.tinypic.com/vdk211.jpg
mariusz spier*alaj na obiad :OOOOOOOO
HOSHOAHOSHOHSOAHOSHOAHOSHOSHOHOSHOASHOHASOSHOCytat:
Nigdy nie mówilem,że mam obiad i niewiem co za down to wymyslil ;/.
jak mam ci dac godzine skoro to jest cam? looooooools pytaj kazdego kto gra na apo 8.42 jak bylo z tym obiadem to ci powiedza jak sobie nie mozesz przypomniec hehehh
jak ty nawet pza bales sie odpalic ***** i co tu duzo mowic w trakcie wara dawales loga jak przegrywalismy a jak juz my dominowalismy to logowales i pisales "KURDE NO SORY ZE SIE SPOZNILEM" w sumie bylo tak codziennie i nie sporadycznie :O z lagami tak samo bylo 10h expiles 1h akcji bylo moze a ty mowisz ze masz lagi i tak bylo kilka dni pod rzad
http://i50.tinypic.com/1jkqdj.png
łaa gonimy Filipa! ;D
mam pozwolenie >:
gz Daniel ; o:))))))))
nie gz życze hacka, maly lvl
A tak na serio, to dajesz, dajesz, nie przestajesz - do momentu, który bedziesz uważał za słuszny ;]
Odsyłam tutaj.
Gratuluję ;d oby tak dalej;)
Ładnie ;]
Go Go 450 ;)
demon sam mowiles ze kazdy glupi daje misiakowi passy a sam mu dales eheheh gz
Miałem nic nie pisać bo chyba wszyscy znają moje zdanie na temat misiaka tej małej cioty...
http://img249.imageshack.us/img249/1...iaczeksorc.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Sweet fotka misiak wstaw na naszą klasę. Misiak wyglądał tak 3 lata temu.
Zapewne jego życiowe motto jest takie : O jebmy kumpli z teamu na pixele a będziemy mieli na najki i "panienki".
Misiak to internetowy napinacz i złodziej żal takich ludzi
To zdjecie max 9 lat czyli teraz ma 12; )
Demonuwa wspolczuje
OMG -,-
Dobra Demon nie przejmuj się dawaj do nas na OTS 8.54 ; ]
Misiak zamienia itemy/cc za itemy/cc na 7.6 albo na guardii, dzis cos chyba wymienial moze kasy zabraklo, to cie owalil...
Kto to ten cały Misiak ? wbijać w niego...przejmujecie się jakimś dzieckiem. Nigdy nie napinałem się i nie obrażałem innych osób ale nerwy mi puszczają. Dajcie mi go na rl to nauczę go kultury i szacunku do innych osób.
@up: misiak = misiaczek sorc, poprzednik demon hunttera (old owner), ostatnoi Camthallion Nephrosi potem zamienil na Neutralnego
Demon a może powiesz kto ojebał tego "MISIAKA " jak miał demon hunttera i kto sie posepil na RARY ktore mial z morgarotha i innych , kto ojebal mu domek, padl i wbil bana i udawal ze to nie on? ; O
Nie ojebuj swoich potem gadaj na kogos : o.
Pozdrawiam, old neutralny =o
No naprawde, po misiaku bym się nie spodziewał. Szkoda Demon : (
Sprzedaj pustego chara, żebyś miał chociaż na kilka piw i olej to dziecko, niech się wypcha pixelami.
dzieki wszystkim :-)
_
z 8.42 odpadam narazie :O
i za to Cie Waleczny lubie , jak trzeba to jestes wporzadku!
_down
do pvp zawsze :- )))
_edit
MOJ DOMEK PODOBNO JUZ NA LICYTACJI I 3KCC JUZ FAJNIE XD
Nosz *****, szkoda no.
A i nie sprzedawaj chara, bo wiem ze wrocisz.