Demonuwa hardkoruwa loluwa.... GZ! <by> ja.
Demonuwa hardkoruwa loluwa.... GZ! <by> ja.
Gz expienia o 6 rano jak nikogo na servie nie ma !
Nastepnym razem lapsie pokaz sie na wojnie,a nie wkrecasz walki,ze siedzisz na dworze od popoludnia ;/.
@down.
Pokaz godzinkę moze co ?
Nigdy nie mówilem,że mam obiad i niewiem co za down to wymyslil ;/.
@edit.
Acha obiad przed warem? Jak już musialem spadac,to w 'trakcie' a nie przed.
Ostatnio edytowane przez Rook.Men.Mariusz. : 28-05-2010 o 13:07
mariusz spier*alaj na obiad :OOOOOOOO
HOSHOAHOSHOHSOAHOSHOAHOSHOSHOHOSHOASHOHASOSHONigdy nie mówilem,że mam obiad i niewiem co za down to wymyslil ;/.
jak mam ci dac godzine skoro to jest cam? looooooools pytaj kazdego kto gra na apo 8.42 jak bylo z tym obiadem to ci powiedza jak sobie nie mozesz przypomniec hehehh
jak ty nawet pza bales sie odpalic ***** i co tu duzo mowic w trakcie wara dawales loga jak przegrywalismy a jak juz my dominowalismy to logowales i pisales "KURDE NO SORY ZE SIE SPOZNILEM" w sumie bylo tak codziennie i nie sporadycznie :O z lagami tak samo bylo 10h expiles 1h akcji bylo moze a ty mowisz ze masz lagi i tak bylo kilka dni pod rzad
Ostatnio edytowane przez Sempacz__ : 28-05-2010 o 15:10
łaa gonimy Filipa! ;D
mam pozwolenie >:
nie ma bo ukradli -_-
gz Daniel ; o)))))))
nie gz życze hacka, maly lvl
A tak na serio, to dajesz, dajesz, nie przestajesz - do momentu, który bedziesz uważał za słuszny ;]
Odsyłam tutaj.
Ostatnio edytowane przez Veto : 02-07-2010 o 12:39
Gratuluję ;d oby tak dalej![]()
¤ Server: 8.42 ¤Nick: DextroiseMiasto: CityLevel: 250
demon sam mowiles ze kazdy glupi daje misiakowi passy a sam mu dales eheheh gz
Miałem nic nie pisać bo chyba wszyscy znają moje zdanie na temat misiaka tej małej cioty...
Uploaded with ImageShack.us
Sweet fotka misiak wstaw na naszą klasę. Misiak wyglądał tak 3 lata temu.
Zapewne jego życiowe motto jest takie : O jebmy kumpli z teamu na pixele a będziemy mieli na najki i "panienki".
Misiak to internetowy napinacz i złodziej żal takich ludzi
To zdjecie max 9 lat czyli teraz ma 12; )
Demonuwa wspolczuje
OMG -,-
Dobra Demon nie przejmuj się dawaj do nas na OTS 8.54 ; ]
Ostatnio edytowane przez Zark : 12-07-2010 o 18:25
Misiak zamienia itemy/cc za itemy/cc na 7.6 albo na guardii, dzis cos chyba wymienial moze kasy zabraklo, to cie owalil...
Kto to ten cały Misiak ? wbijać w niego...przejmujecie się jakimś dzieckiem. Nigdy nie napinałem się i nie obrażałem innych osób ale nerwy mi puszczają. Dajcie mi go na rl to nauczę go kultury i szacunku do innych osób.
APO 8.42 - Sir Legend Knight
APO 8.42 - RLX
Honor, Bóg, rodzina trzyma, tak jak lina alpinisty, tak jak wszyscy za jednego, tak ja sam jeden za wszystkich !
@up: misiak = misiaczek sorc, poprzednik demon hunttera (old owner), ostatnoi Camthallion Nephrosi potem zamienil na Neutralnego
Demon a może powiesz kto ojebał tego "MISIAKA " jak miał demon hunttera i kto sie posepil na RARY ktore mial z morgarotha i innych , kto ojebal mu domek, padl i wbil bana i udawal ze to nie on? ; O
Nie ojebuj swoich potem gadaj na kogos : o.
Pozdrawiam, old neutralny =o
Ostatnio edytowane przez Franxi Druid : 12-07-2010 o 19:24
No naprawde, po misiaku bym się nie spodziewał. Szkoda Demon : (
Sprzedaj pustego chara, żebyś miał chociaż na kilka piw i olej to dziecko, niech się wypcha pixelami.
dzieki wszystkim :-)
_
z 8.42 odpadam narazie :O
i za to Cie Waleczny lubie , jak trzeba to jestes wporzadku!
_down
do pvp zawsze :- )))
_edit
MOJ DOMEK PODOBNO JUZ NA LICYTACJI I 3KCC JUZ FAJNIE XD
Ostatnio edytowane przez Demon : 12-07-2010 o 21:48
zawsze spontan, w bani korba, najchudszy z najchudszych, nieogolona morda
Nosz *****, szkoda no.
A i nie sprzedawaj chara, bo wiem ze wrocisz.
Ostatnio edytowane przez Darken Shadowbolt : 29-06-2011 o 00:26