Nie wkur*** mnie ze ja niby allegro kid
Cytat:
Napisał
Viseq
kto Ci powiedział/napisał, że jestem uzależniony ? Zobacz wykres na intergaming.info ile siedziałem na Leonidaasie ;[ + nie mam problemów z odróżnieniem realnego życia od internetu. Kupuj więcej kcc ode mnie na allegro a potem spinaj, na następny raz tych kcc już nie zobaczysz chyba zjom ;
Patrzyłem patrzyłem na wykres twojej postaci na intergaming.info i twoje rekordy siedzenia przed tibia są powyżej 3h do 12-13h więc mi nie pierd** że nie jesteś uzależniony od tej gry , kcc nie kupywałem na Allegro nigdy tylko kase miałem z pacc runek za które mogłem mieć eq trochę lepsze nigdy nie miałem kasy powyżej 100+kcc ani nie biegałem z (uw,kaptur,hota,shamanki) dlatego że mnie nie stać było a domki jakie miałem to czasami za eq kupywałem i za trochę wiecej kcc sprzedawałem i kupywałem eq znów od ludzi za mniej i sprzedawałem za więcej , na serwerze apo nie gram miesiąc z hakiem bo sprzedałem z eq Sorca Kingow i (Leona Zawodowdza którego dostałem od znajomego w grze który kończył gre na Apo ) za zł w RL znajomym Te dwie postacie sprzedałem za kasę , nie na allegro wiec nie spinaj się dzieciaczku