User Tag List

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki 21 do 25 z 25

Wątek: 2600 - Leonidaas.

Banned
    Miasto
    Włocławek
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Sorc Kingow Zobacz post
    Nie gz lvl'a bo poprzedni own Leonidassa mial ten lvl

Gz bana,wbij po banie i znów bana złap tym razem do Sylwestra bo święta przed tibią są głupie jak dla uzależniających dlatego że , nie odróżniają RL życia od grania na kompie
    Miałem się już w tym temacie nie wypowiadać ale zrobię wyjątek. Co z tego, że poprzedni owner miał Leo na takim lvlu skoro miał hacka i ja go kupiłem na 2554?; o
    święta przed tibią są głupie jak dla uzależniających
    uzależnionych chyba a nie uzależniających + kto Ci powiedział/napisał, że jestem uzależniony ? Zobacz wykres na intergaming.info ile siedziałem na Leonidaasie ;[ + nie mam problemów z odróżnieniem realnego życia od internetu. Kupuj więcej kcc ode mnie na allegro a potem spinaj, na następny raz tych kcc już nie zobaczysz chyba zjom ;[

# sprostowanie
    Dziwią mnie bany za 'świnki' bo mógłbym mieć przerobione spr. ale lus ; > Tygrys nie raczy odpisać nawet w odwołaniach XDD

Cytat Napisał Patryk1551 Zobacz post
    przecież widac na ss że wardy te normalne na pewno nie wyglądają jak świnki takie głupie tłumaczenie zmienione spr łeb najpierw zmien xd
    SZOK! co za *****! Przecież wardy mogą zostać normalne widoczne, a te które znikają mogę przerobić na świnie ograniczony pajacu. Najpierw się dowiedz dokładne a potem próbuj mądrować ;[ nie wyszło niestety. Proponuje 'łeb' zmienić sobie samemu ;]]]]]

#edit

Jesteś idiotą. Niewidzialne potwory to 'niebieskie gwiazdki' które bez problemu można podmienić. Sam robisz tutaj z siebie głąba. ; [

Patrzyłem patrzyłem na wykres twojej postaci na intergaming.info i twoje rekordy siedzenia przed tibia są powyżej 3h do 12-13h więc mi nie pierd** że nie jesteś uzależniony od tej gry
    LUS ZIOM, zobacz tylko, że gram 3-4 dni i 3-4 dni nie gram znów. Zazwyczaj gram jak mam czas + chyba nie pamiętasz ile Ty siedziałeś na sorc kingów XDDDDDDDDDDDD beka co ty sobie wkręcasz wgl. XDDD Mało tego, nie musisz się wypierać, że nie kupowałeś hajsu ode mnie na allegro. Ważne, że wiem to ja i Ty choć Ty się wypierasz XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Cytat Napisał Deads Zobacz post
    I pójdzie Banik XD

Nie Gzzzzzzzz
    A Ty to jesteś idiotą czy co?XDDDDDD już dawno synu mam bana. aha ogarnij komentarze ;[
    Ostatnio edytowane przez Viseq : 27-11-2011 o 00:05

Wszechobecny! Patryk1551's Avatar
    Miasto
    Zielona Góra
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

przecież widac na ss że wardy te normalne na pewno nie wyglądają jak świnki takie głupie tłumaczenie zmienione spr łeb najpierw zmien xd
    @edit
    HAHA tak ***** niewidoczne na świnie a normalne to co innego XD przerób sobie mame na tatę głąbie.
    Ostatnio edytowane przez Patryk1551 : 26-11-2011 o 16:35
    Steam - ThoruPatryk

Łowca postów
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie Nie wkur*** mnie ze ja niby allegro kid

Cytat Napisał Viseq Zobacz post
    kto Ci powiedział/napisał, że jestem uzależniony ? Zobacz wykres na intergaming.info ile siedziałem na Leonidaasie ;[ + nie mam problemów z odróżnieniem realnego życia od internetu. Kupuj więcej kcc ode mnie na allegro a potem spinaj, na następny raz tych kcc już nie zobaczysz chyba zjom ;
    Patrzyłem patrzyłem na wykres twojej postaci na intergaming.info i twoje rekordy siedzenia przed tibia są powyżej 3h do 12-13h więc mi nie pierd** że nie jesteś uzależniony od tej gry , kcc nie kupywałem na Allegro nigdy tylko kase miałem z pacc runek za które mogłem mieć eq trochę lepsze nigdy nie miałem kasy powyżej 100+kcc ani nie biegałem z (uw,kaptur,hota,shamanki) dlatego że mnie nie stać było a domki jakie miałem to czasami za eq kupywałem i za trochę wiecej kcc sprzedawałem i kupywałem eq znów od ludzi za mniej i sprzedawałem za więcej , na serwerze apo nie gram miesiąc z hakiem bo sprzedałem z eq Sorca Kingow i (Leona Zawodowdza którego dostałem od znajomego w grze który kończył gre na Apo ) za zł w RL znajomym Te dwie postacie sprzedałem za kasę , nie na allegro wiec nie spinaj się dzieciaczku
    Ostatnio edytowane przez Sorc Kingow : 26-11-2011 o 15:38
    Cytat Napisał Hokage Zobacz post
    Yagami we mnie wszedl
    To nieźle!

Banned
    Miasto
    Wadlewo
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Viseq Zobacz post

Myślę, że większych awansów już nie będzie. Chociaż mogę się mylić. Pozdrawiam wszystkich . ; [
    I pójdzie Banik XD

Nie Gzzzzzzzz

Bywalec SoniQ's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Patrzyłem patrzyłem na wykres twojej postaci na intergaming.info i twoje rekordy siedzenia przed tibia są powyżej 3h do 12-13h więc mi nie pierd** że nie jesteś uzależniony od tej gry , kcc nie kupywałem na Allegro nigdy tylko kase miałem z pacc runek za które mogłem mieć eq trochę lepsze nigdy nie miałem kasy powyżej 100+kcc ani nie biegałem z (uw,kaptur,hota,shamanki) dlatego że mnie nie stać było a domki jakie miałem to czasami za eq kupywałem i za trochę wiecej kcc sprzedawałem i kupywałem eq znów od ludzi za mniej i sprzedawałem za więcej , na serwerze apo nie gram miesiąc z hakiem bo sprzedałem z eq Sorca Kingow i (Leona Zawodowdza którego dostałem od znajomego w grze który kończył gre na Apo ) za zł w RL znajomym Te dwie postacie sprzedałem za kasę , nie na allegro wiec nie spinaj się dzieciaczku
    a kupywałeś kiedyś jakieś korepetycje z polaka?

pacc runki to prawie jak allegro z tym, że na allegro dostałbyś wiecej XDDD

żeby nie było jasne, że nie gratuluję