Golden Bolt jest najlepszym itemem na apo. Nie potrzeba więcej broni dla palladyna.
Printable View
To mi się podoba. Mogli by coś podobnego zrobić.
Jak dla mnie pomysł bardzo dobry.
Na pewno to urozmaiciło by gre :)
dla mnie pomysl bomba ozywilo by to gre troche by trzeba bylo siedziec zeby cos osiagnac a nuie www.allegro.pl jestem jak najbardziej na tak oby pomysl wszedl w zycie ;);)
bo Wiceps ma glowe.Cytat:
dawno nie widzialem tak dobrej propozycji
#topic
oczywiscie , ze jestem na tak , ale szkoda , ze to 7.6 ..
sprobuj cos wymyslic na 8.42 dla urozmaicenia gry dla nowych graczy.
Właśnie na apo 7.6 brakuje czegoś takiego, że itemy można zakladac tylko
od levela.
Jak chyba każdy powyżej popieram !
Bardzo duże urozmaicenie, które podoba mi się.
Nawet mały level mógł by się wzbogacic expiąc na tych demach :)
Jak już mówiłem, bardzo, bardzo, bardzo (...) mi się podoba :D:D
@Do wszystkich:
Zabiegajmy do administracji o wprowadzenie tej innowacji, bo
nie jest to płytki pomysł ( jak 99% pozostałych), ale godzien podziwu.
Wiceps- Masz Łep jak sklep !xD
@Bart
hity z silver wanda nei sa dobre bo 1500 ms/ed wali tyle z silvera co 1000 rp z g bolta
@top
Poza tym niekonczacym sie sl i axe na 3 sqm to wszystko jest idealnie. Szkoda tylko ze Mortiis i tak tu nie zajrzy.
taki temat odrazu do kassacji
@topic nie
Genialne .! Oczywiscie jestem na TAK .!
Masz człowieku wyobraznie .. ; ] wszystko przemyślane .!
Fajny pomysł , godny rozważenia.
Wszystko dopracować i by było genialnie.
; )
Ps. Co do pallka nie jest to dobry pomysł żeby dawać mu lepsza " Kuszę ".
Wystarczający jest g bolt. I to by było nie sprawiedliwe dla innych profesji. Jak macie coś zmieniać to dajcie każdej profesji lepszą bron. Żeby nie było żadnych nieporozumień .
Pozdrawiam.
Popatrzałem na temat już jakiś czas temu... Przeczytałem i od razu mówie. (Temat ssie!)
Te rzeczy to zwykły shit. Już wole w s.set chodzić , g.bolt (czy tam macka z bh) i koniec.
Niż wykupywać pojedynczo rzeczy które będą chodzić po 50kcc +.
Wiesz ile zajmie zabicie 100,000 demonów?
Mmm około 2 miechów. Do tego dracule itd. To cały helmet by się robiło około 1 rok.
Fajnie nieprawdaż? :)
Oczywiście taki przedmiot miałby na wartości allegro kidsów około 700 ZŁ. Ale wolałbym to przepracować i mieć w chooy kasy z roboty , niż przez rok lootować jakiś shit
JEDEN WIELKI SHIT!
#Edit#
Skrypty by się sporo czasu robiło. Do tego popatrz że 700+ by siedziały na demonach // Draculach po to żeby wylootować te itemki. I co 2 osoba kradła by loot. Nie dosc ze z Queenów g.boots mogą zajebać , to jeszcze na dodatek taki item warty 50kcc. :)
już sobie wyobrażam ile osób by na demkach siedziało :P
jestem na TAK
Jestem na tak, pomysł z slem jest zły. Dopracować tą propozycje i wprowadzić do gry:)
7 osób vs 93 osoby. I tak wszyscy wiemy, że Tygrysowi się robić tego nie będzie chciało.Cytat:
Tak 93 89.42%
Nie 7 6.73%
Nie gram na 7.6 4 3.85%
@Up też tak sądzę mimo że pomysł się podoba większości gracza to i tak tygrys tego nie zrobi bo mu się nie będzie chciało.
Autor tematu, dobrze ze zrobiłeś taki temat i takie propozycje dałeś jak by to weszło w życie codzienne apo to wrócił bym z pewnością.
To ma być quest od każdego lvl'a ale nie każdy zabije queena zeby zdobyc jakąś czesc tego helmu. Quest byl by znowu od napewno wiekszego lvla niz 300.!
Nie zrozumiałeś tego tematu.
Co z tego że queen od 500 ?
Potrzeba kilka części i będzie on wypadał kilka razy rzadziej niż broszka... więc nawet jak lootniesz z demona rzecz to będzie warta np. 20kcc....
Szczerze mam to gdzies głeboko gdzie słonce nie dosiega, ale podoba mi sie wszystko oporucz sl i toporka. Gram na 7.6 , ale jestem na TAK
Świetny pomysł:D Tylko, żeby chciało się go wprawić w życie:P Jedyne co mi się nie podoba to ta królicza łapka xDD Trochę za dużo 100 dedów^^"
Jestem zdecydowanie na TAK!:p