To mi się podoba. Mogli by coś podobnego zrobić.
Jak dla mnie pomysł bardzo dobry.
Na pewno to urozmaiciło by gre![]()
Jestem aktywnym członkiem ruchu ochrony języka ojczystego.
Czerwiec 2007 - Czerwiec 2010.
3 lata na Forum z APO...
dla mnie pomysl bomba ozywilo by to gre troche by trzeba bylo siedziec zeby cos osiagnac a nuie www.allegro.pl jestem jak najbardziej na tak oby pomysl wszedl w zycie![]()
bo Wiceps ma glowe.dawno nie widzialem tak dobrej propozycji
#topic
oczywiscie , ze jestem na tak , ale szkoda , ze to 7.6 ..
sprobuj cos wymyslic na 8.42 dla urozmaicenia gry dla nowych graczy.
Właśnie na apo 7.6 brakuje czegoś takiego, że itemy można zakladac tylko
od levela.
Jak chyba każdy powyżej popieram !
Bardzo duże urozmaicenie, które podoba mi się.
Nawet mały level mógł by się wzbogacic expiąc na tych demach![]()
Jak już mówiłem, bardzo, bardzo, bardzo (...) mi się podoba
@Do wszystkich:
Zabiegajmy do administracji o wprowadzenie tej innowacji, bo
nie jest to płytki pomysł ( jak 99% pozostałych), ale godzien podziwu.
Wiceps- Masz Łep jak sklep !xD
@Bart
hity z silver wanda nei sa dobre bo 1500 ms/ed wali tyle z silvera co 1000 rp z g bolta
@top
Poza tym niekonczacym sie sl i axe na 3 sqm to wszystko jest idealnie. Szkoda tylko ze Mortiis i tak tu nie zajrzy.
taki temat odrazu do kassacji
@topic nie
Dareluss Banned-Jak myslisz co bedzie dawala korona po jej zakupieniu?
devil murder v3-25% obrony przed ciosami matki, jak siedzisz przy Tibii oraz -12% szans na odłączenie internetu.-Koleś wymiatasz
Genialne .! Oczywiscie jestem na TAK .!
Masz człowieku wyobraznie .. ; ] wszystko przemyślane .!
Zakładam na szyje petle i popłyne z dzwiekiem
Może tylko to da mi poczuc że żyje pieknie..
Jestem tym - Kim byłbym gdybym narodził sie jeszcze raz..
Fajny pomysł , godny rozważenia.
Wszystko dopracować i by było genialnie.
; )
Ps. Co do pallka nie jest to dobry pomysł żeby dawać mu lepsza " Kuszę ".
Wystarczający jest g bolt. I to by było nie sprawiedliwe dla innych profesji. Jak macie coś zmieniać to dajcie każdej profesji lepszą bron. Żeby nie było żadnych nieporozumień .
Pozdrawiam.
Popatrzałem na temat już jakiś czas temu... Przeczytałem i od razu mówie. (Temat ssie!)
Te rzeczy to zwykły shit. Już wole w s.set chodzić , g.bolt (czy tam macka z bh) i koniec.
Niż wykupywać pojedynczo rzeczy które będą chodzić po 50kcc +.
Wiesz ile zajmie zabicie 100,000 demonów?
Mmm około 2 miechów. Do tego dracule itd. To cały helmet by się robiło około 1 rok.
Fajnie nieprawdaż?
Oczywiście taki przedmiot miałby na wartości allegro kidsów około 700 ZŁ. Ale wolałbym to przepracować i mieć w chooy kasy z roboty , niż przez rok lootować jakiś shit
JEDEN WIELKI SHIT!
#Edit#
Skrypty by się sporo czasu robiło. Do tego popatrz że 700+ by siedziały na demonach // Draculach po to żeby wylootować te itemki. I co 2 osoba kradła by loot. Nie dosc ze z Queenów g.boots mogą zajebać , to jeszcze na dodatek taki item warty 50kcc.![]()
już sobie wyobrażam ile osób by na demkach siedziało :P
jestem na TAK
Jestem na tak, pomysł z slem jest zły. Dopracować tą propozycje i wprowadzić do gry![]()
7 osób vs 93 osoby. I tak wszyscy wiemy, że Tygrysowi się robić tego nie będzie chciało.Tak 93 89.42%
Nie 7 6.73%
Nie gram na 7.6 4 3.85%
@Up też tak sądzę mimo że pomysł się podoba większości gracza to i tak tygrys tego nie zrobi bo mu się nie będzie chciało.
Autor tematu, dobrze ze zrobiłeś taki temat i takie propozycje dałeś jak by to weszło w życie codzienne apo to wrócił bym z pewnością.
To ma być quest od każdego lvl'a ale nie każdy zabije queena zeby zdobyc jakąś czesc tego helmu. Quest byl by znowu od napewno wiekszego lvla niz 300.!
20/07/2009 11:37] Fever -> Santano was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
OWNED
Nie zrozumiałeś tego tematu.
Co z tego że queen od 500 ?
Potrzeba kilka części i będzie on wypadał kilka razy rzadziej niż broszka... więc nawet jak lootniesz z demona rzecz to będzie warta np. 20kcc....
Szczerze mam to gdzies głeboko gdzie słonce nie dosiega, ale podoba mi sie wszystko oporucz sl i toporka. Gram na 7.6 , ale jestem na TAK
Świetny pomysłTylko, żeby chciało się go wprawić w życie:P Jedyne co mi się nie podoba to ta królicza łapka xDD Trochę za dużo 100 dedów^^"
Jestem zdecydowanie na TAK!![]()