Ja nie wiem sam czy mi przeszkadzaja nie zwracam na nich wogole uwagi
Printable View
Ja nie wiem sam czy mi przeszkadzaja nie zwracam na nich wogole uwagi
Wiesz co mi to przypomnina? Gadanie 99% Niemców przed i w czasie II Wojny Światowej na temat Żydów.Cytat:
Pierdolic tych Metalowcow,wkurwiaja mnie...dla mnie to dziwni ludzie...ja ich gnebie....zal mi ich ...jednym slowem CIOTY
Po tej Twojej super pr0 evul wypowiedzi zachciało mi się śmiać. Potem mi zaczęło robić się Ciebie żal. Rozumiem, że jesteś ultraZ DreChoL/SkejCioR który słucha HH i pier*oli policję(A nic mu nie zrobiła.) i gnębisz każdego który powie, że nie lubi HH, sympatyzuje w innym klubie piłkarskim niż ty itd.
Twoje 1,5 linijki tekstu było na poziomie kozackiego 11 latka, który myśli, że ON jest super, a wszyscy inni to Pedały, debile, cioty itd.
Co do Metalowców/Punków etc. nic nie mam. to są normalni ludzie. Mają tylko odmienne zdanie i wyróżniają się. Nie ma za co ich gnębić.
Ty wyglądasz ekhm. powiedzmy że wyglądasz "normalnie*"(Tak jak reszta społeczeństwa) i jeśli widzisz, że ktoś nie wygląda tak jak Ty od razu gnój i uważasz go za "innego".
Niektórym nie podoba się to, że Metalowcy słuchają muzyki której nie rozumieją. Ja też jej sczerze nie rozumiem. Zarzuciłem sobie Death Metal i większość co słyszałem to było "Aaaaarhhhhhh Preeeeeeaaaaasssss !!!!! aaaargggghhhhh". (Teraz wiem jak czują się Anglicy gdy słuchają Polaków- Szzzzczczczczcz :D)
Niech sobie słuchają co chcą i niech się ubierają w co chcą. To ich własna wola. Potem się przerzucą na coś innego i znowu wrócą do Metalu.
@Offtop
Mogę? Dobrze. Zaczynam.Cytat:
Hip Hop jest 1100 razy lepszy niż metal, przynajmiej jest to muzyka z przekazem
ASHAUSAHSUAHSUASHAUSHAUSAHSUAHSUASHAUSHAUSAHSUAHSU ASHAU
Muzyka z przekazem powiadasz tak? Drogi już zbanowany Dziennikarzu.
"Przekaz" muzyki Hip-Hopowej jest mniej więcej taki. "Policja to pały, dziewczyny to niewierne suki, wszyscy inni kur*y" Co drugie(średnio) słowo w tym Twoim Hip-Hopie to "kur*a" "chuj" "pierdolę"(zazwyczaj policję...)
@BTW
Wolę Metala od zażelowanego od stóp do głów Techno masty i pr0 evul mastera "eppppać policje !" Hip Hopowca...
Mi przeszkadzaja i to bardzo...Niech sie do pracy wezma Nygusy a nie ja se ide ulica podchodzi do mnie 3 i naraz wszyscy mowie doluz mi na wino co oni mysla ze ja nawet jak bym mial to dal bym wszystim trzem
przeszkadzaja :mad: ale nic nie moge zrobic bo sa duzo starrsi :mad:
i te ich mocne, smierdzace perfumy zaraz sie pozygam
a w lato w butach takich co ja w zime chodze
Jednym przeszkadzają ziomki innym Metalowcy tak było tak jest i tak będzie.
Znam chyba jednego...i spoko koleś chociaż zupełnie inny nic osoby z mojego otoczenia. Więc nie mam zdania...
mi tylko przeszkadza ze sluchaja tego badziewia a tak to nic pozatym
nie wezme nozu i ich nie zabije przeciez za to, pomyslcie
Innym nie podoba się Hip Hop(ja nie cierpię tego badziewia)
Innym nie podoba się Rock, a innym Metal(też nie lubię)
@Up
Jednak wiele osób obraźliwie się do nich odnosi...Cytat:
nie wezme nozu i ich nie zabije przeciez za to
Wymagasz tolerancji od innych a sam nie jesteś tolerancyjny...
Jeżeli nie lubisz hiphopu to nie musisz nazywac tego kałem, jezeli koledze cos nie pasuje bądź bardziej elokwentny i pozostaw to bez komentarza. Jedno mnie zastanawia czy wy do konca rozumiecie utwory rockowe w innych językach(do forumowiczów rockowców), ponieważ znam wiele osób, które lubią rock/metal jedynie za strone muzyczną, a nic z tego nie rozumią.
Weź sie schowaj dlugowlosa. Obetnij te wlosy i bys sie przeniusl lepiej na disco polo to by do ciebie bardziej pasowalo ;p Pozdro od Rybaka i Kakabubu ;p
Nie zaznaczyłem żadnej opcji ,powód? :metalowcem nie jestem ,ale sam mam dość długie włosy i sądzę że to kim człowiek jest to jego indywidualne "wyróżnienie" i tylko i wyłącznie jego sprawa ,i nic mi do tego ;).
Więc powinna być jeszcze opcja "nie mam zdania"
U nas na ośce jest paru metalowców i osobiście nic do nich nie mam, wręcz przeciwnie są fajni bo można z nimi czasami pogadać nie jak z jakimiś downami
Nie moge z nich dzis jechalem sobie autobusem z miasta do domu i co widze? meetale, emo wszystko to samo normalnie jak zobaczylem, ze te brudy siadaja na ziemi przy drziwach albo na srodku autobusu to prawie sie porzygalem ze smiechu. Pol autobusu wolnego, a oni siedza na srodku autobusu. Jeszcze goraco a oni jakies kozaki po kolana zal takiego scierwa wstydzil bym sie pokazac z takim czyms na ulicy.
Neko! Mam cie serdecznie dosyc! Jestem rozczarowany tym co mowisz...
Moze oni chcieli zeby starsze osoby usiadly??! Niewiesz tego!! Wiec sie nie udzielaj! Ty bys nie pomyslal zeby puscic starsza zchorowana babcie!!!! Bys tylko siedzial i jazym michae do niej, no nie??! Co my ci zrobilismy??! Zabilem ci swinke morska albo cos?? Pewnie mnie teraz bedziesz huntowal ale ja mam to GDZIES!!!!! Jako jeden z najlepszych graczy powinienes dawac przyklad!
A jesli twoja laska by sluchala Punk rocka albo metalu... bys ja kochal... powiedzial bys do niej "WON BRUDASIE"?? Watpie! Wes ty sie czlowieku zastanow co ty wogole gadasz!!
Nie wszyscy nosza GLANY! Ja nosze trampki/ czarne buty, mam dlugie wlosy i nawet jak bys mnie kiedys na rl pobil a widzial bym ze potrzebujeszp omocy i tak bym ci pomogl!!!!! A ty mi?? Pomysl nad tym...
Moim zdaniem TOLERANCJA to jedna z wazniejszych rzeczy w zyciu...
WTF? Jakie kozaki? xD Boże, miałam z tego ubaw przez dobry tydzień, gdyż już wcześniej padło słowo kozaki :D Może od razu kalosze, hę? Albo gumofilce -.-' Żal to ludzi o takim właśnie stopniu tolerancji jak Ty, gdyż popatrz tylko na to co dzieje się na świecie. Więcej takich ludzi, a wszyscy załatwią się nawzajem ("żal mi Ciebie bo lubisz zielony! Ja bym się wstydził przyznać do Ciebie!" "Taa? A Ty zaraz dostaniesz za to, że lubisz gołąbki!" O.o :rolleyes:). Czy do tego to ma dążyć? Wątpię, niestety na własne życzenie prędzej czy później tak się stanie. Ja naprawdę nie rozumiem co takiego przeszkadza ludziom w tym, że ktoś po prostu inaczej wygląda. Wg mnie to bez sensu. Bądźmy różni. Dlaczego mamy się stać szarą masa?
:rolleyes:
szczerze to nie lubie
nie dosc, ze nie cierpie tej muzy to jeszcze jak widze tych "metalowcow" w tych kozakach do kolan to mnie mdli, omg jakies plecaki jak by z dupy wyciagniete zal...
jakos ja niekapuje ludzi ktorzy chca tepic innych za sam wyglad albo cos tam
rozumiem pedalow tempic nie mam nic przeciwko, ale tepic czlowieka za to ze slucha innej muzyki ,inaczej sie ubiera ?
moim zdaniem to nienormalnie
ja slucham roka ,metalu itd i dobrze mi z tym
z tego co czytalem to prawie kazdy by bez zastanowienia dlaczego wyzywal itp
ale latwo sie domyslic bo to sa piep***** kozaki
jak czlowiek nie ma co ze swoim zyciem robic to kozaczy zeby go ktos lubil
zal mi takich ludzi
zobaczylem tez wpis o marlinie mansonie,co wy o nim mozecie wiedziec jak nawet pewnie nie widzieliscie zadnego koncertu ani nie przesluchaliscie ani jednej piosenki do konca
on wedlug mnie jest bardzo pomyslowy i odwazny
niekazdy wypie****** by sobie zebra zeby moc sobie gale strzelac
Wez hip-hop jest taki beznadziejny! Lubisz jak w kazdej piosence koles tylko kurw.a spier.dalaj mam to w dup.ie hu.j wszystkim itd.LOL
A jeśli o metal to mam kilku przyjaciol i jezu jak ja ich nie lubie! W ogole się nie smieja a nasza rozmowa wyglada tak:
Ja:Cześć
METAL:??cześć??
Ja: wyjdziesz dzisiaj?
M: Może?
Ja: eee to czesć?
M: ave satan!:D to juz sam dopisałem xD
@Flypek
Prawda. hip Hop to ścierwo :P Jak ja widzę takiego HH, który idzie przez ulicę i patrzy się na mnie jakby mnie chciał zaraz strzaskać to zimno się robi.Cytat:
Wez hip-hop jest taki beznadziejny!
Idzie taki w kapturze, ręce w kieszeni i kołysze się na prawo, to na lewo w rytm Hip-Hopu. Ehhh.
;DCytat:
RZAL I BUL !!11
Zgadzam sie.. tak -,- poraz pierwszy się z NIĄ zgadzam ..
Słuchałem HIp-HOp (znudził mi sie)
Słuchałem Techno (znudziło mi się słucham czasami)
Słucham rocka, metalu (offsprings, slipknot, green day) i mi sie nie znudziło dlaczego? poneiważ te piosenki maja swój sens .. ukryty ale jest a w hip hopie co ? pierdol policje pierdol policje i to jest rox -,- jakby nie było policji to byś człowieku z domu nie wychodził a tak w sumie podoba mi sie styl takich rockowców tzn. taki lekki punk nie iwem jak to określić:p