Myślę, że większych awansów już nie będzie. Chociaż mogę się mylić. Pozdrawiam wszystkich . ; [
Printable View
Myślę, że większych awansów już nie będzie. Chociaż mogę się mylić. Pozdrawiam wszystkich . ; [
Może jednak będzie wiecej awansów?
Pozdrawiam i życze sukcesów w grze.
No no fajne swinki XDDDDDD nie gz BOTKU XDDDDDDDDDDD hehe a tak cieszyłeś mordkę, że Torus ban :D:D:D
Jest świnka? Jest i Banik ;)
Nie gz. Leonidaas miał już taki lvl...
Fiu Fiu. Odpoczniesz sobie po zarwanej nocy, nie gratuluje.
Gz gogog 3000lvl xD I 100mlvl xD
Nie gz .
Chu*owy spr : \ , tak to gratulacje wosso ; o , czy czego tam urzywasz.....
#top
Gz stary... no ale wpadłeś. ^^
A ta postać jest jak rozwiązła laska... Wielu już ją miało xd
Kolejny "mózg" który wrzuca ss żeby bana dostać
Nie gratuluje bo nie ma czego
Kacper durniu gz. XD
Gratuluję udanego wypoczynku. :)
Następnym razem pilnuj się, życzę miłej gry na serwerze.
Nie gz, życzę hacka, bana bym Ci też życzył chętnie ale.... no widzisz jak jest ;D
Dzięki za miłe słówka <3 Prawdę mówiąc wyjebane do 3 grudnia odpocznę sobie xd. Ok. Czekam na resztę pocisków na mnie ; [
Zacznijmy od tego poyebańcu, że cię nie znam więc wątpię byś ty znał mnie. Tak więc odbij marny pionku ;[
ps.masz co oceniać jaki jestem po postach, lus XDDDDDDDDDDDDDDD
Gratuluje, odpoczywaj komiku !
No to się nacieszyłeś awansem, gz bana
Hee Gz ,bo bot czy nie to jednak dobry lvl ;D
Ale wszyscy mają rację ,jak dawać awans to bez bota (mózg)...
Tygrys wziął się za forum widzę. xD
Szczególnie za zakładkę "Prezentacje" ;D
Miałem się już w tym temacie nie wypowiadać ale zrobię wyjątek. Co z tego, że poprzedni owner miał Leo na takim lvlu skoro miał hacka i ja go kupiłem na 2554?; o:confused: uzależnionych chyba a nie uzależniających + kto Ci powiedział/napisał, że jestem uzależniony ? Zobacz wykres na intergaming.info ile siedziałem na Leonidaasie ;[ + nie mam problemów z odróżnieniem realnego życia od internetu. Kupuj więcej kcc ode mnie na allegro a potem spinaj, na następny raz tych kcc już nie zobaczysz chyba zjom ;[Cytat:
święta przed tibią są głupie jak dla uzależniających
# sprostowanie
Dziwią mnie bany za 'świnki' bo mógłbym mieć przerobione spr. ale lus ; > Tygrys nie raczy odpisać nawet w odwołaniach XDD
SZOK! co za *****! Przecież wardy mogą zostać normalne widoczne, a te które znikają mogę przerobić na świnie ograniczony pajacu. Najpierw się dowiedz dokładne a potem próbuj mądrować ;[ nie wyszło niestety. Proponuje 'łeb' zmienić sobie samemu ;]]]]]
#edit
Jesteś idiotą. Niewidzialne potwory to 'niebieskie gwiazdki' które bez problemu można podmienić. Sam robisz tutaj z siebie głąba. ; [
LUS ZIOM, zobacz tylko, że gram 3-4 dni i 3-4 dni nie gram znów. Zazwyczaj gram jak mam czas + chyba nie pamiętasz ile Ty siedziałeś na sorc kingów XDDDDDDDDDDDD beka co ty sobie wkręcasz wgl. XDDD Mało tego, nie musisz się wypierać, że nie kupowałeś hajsu ode mnie na allegro. Ważne, że wiem to ja i Ty choć Ty się wypierasz XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
A Ty to jesteś idiotą czy co?XDDDDDD już dawno synu mam bana. aha ogarnij komentarze ;[
przecież widac na ss że wardy te normalne na pewno nie wyglądają jak świnki takie głupie tłumaczenie zmienione spr łeb najpierw zmien xd
@edit
HAHA tak ***** niewidoczne na świnie a normalne to co innego XD przerób sobie mame na tatę głąbie.
Patrzyłem patrzyłem na wykres twojej postaci na intergaming.info i twoje rekordy siedzenia przed tibia są powyżej 3h do 12-13h więc mi nie pierd** że nie jesteś uzależniony od tej gry , kcc nie kupywałem na Allegro nigdy tylko kase miałem z pacc runek za które mogłem mieć eq trochę lepsze nigdy nie miałem kasy powyżej 100+kcc ani nie biegałem z (uw,kaptur,hota,shamanki) dlatego że mnie nie stać było a domki jakie miałem to czasami za eq kupywałem i za trochę wiecej kcc sprzedawałem i kupywałem eq znów od ludzi za mniej i sprzedawałem za więcej , na serwerze apo nie gram miesiąc z hakiem bo sprzedałem z eq Sorca Kingow i (Leona Zawodowdza którego dostałem od znajomego w grze który kończył gre na Apo ) za zł w RL znajomym Te dwie postacie sprzedałem za kasę , nie na allegro wiec nie spinaj się dzieciaczku