Sam chciales.
Gz Bocie! xD
A tak na serio to zjabeny troche ten ss ,a wiesz daczego? dlatego bo mnie tam nie ma ;d Pzd
Sam chciales.
Gz Bocie! xD
A tak na serio to zjabeny troche ten ss ,a wiesz daczego? dlatego bo mnie tam nie ma ;d Pzd
Gz lvl i zajefajna postać pozdroOBy tak dalej gogo 1000+lvl
no Gz lvl tez bym chcial miec takigo go next lvl
AZIELEK
KOX KOX KOX
go go 1000 i zrób papcie xd
Ofc..! Tomku Gz! :< prosiles o kommenta i masz![]()
Go goł 1000 i ofc zrob papcieZycze Ci dalszych sukcesow ale mam jedno zastrzezenie! Expij na kingach,a nie na msc
pzdr i sellnij mi 500cc w rl
![]()
Dobra nie pokazuj mi sie na oczy w city bez klapek. Jak zdobędziesz to możesz mi sie pokazac w city xD
Gz! Lecisz teraz na klapki, wbijasz 700, 800 i próbuj bh. xd Eq wyśmienite.
Pozdrawiam.![]()
Masz szczescie ze mnie dodales xd czekam jeszcze jak kupisz mi te kredki a o ss'sie to nawet ladny xD go 700![]()
Hehehe... gzzz ;D Dzięki za Pozdrowionka ;D Go go na papucie! Zmień te ochydne legi xD Nie wiem czy zagrać na apo i przegonić Ciebie czy nie grac w Tibie xD Go go 700 i 1087456197 lvl xD Pozdro!
eyeyyeyeye jestem Archeologiem)
bluzgajcie mnie plx!!!oneoneoneoneoneoneonoenoenoenoe11eoneon1oene 1on1eon
BLUZGAMY CIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEbluzgajcie mnie plx!!!
#leemonek
Bluzgamy cie nooopieeee idz na wykopaliska archeologiczne, to bedziesz kox zarabiać.
#IMm*[S]
You Fail. Przykro mi ale to jest topic z przed pół roku.
#Doniex
Jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj ; <
Stylerem gra teraz old Efereti, a Styler [czyt. silver] Eferetim.
oj dzieki bluskajcje mje dali bo jestym nubym ktujy nje umje pisac popjawnje po pojsku bo jestym zy slonska oneoenoenoenoeneone
jo kca bana od sieki
go go 1k i czekam na ss or go go 13mlvl troszkę brakuje pzdr![]()
Cale życie pracujesz na szacunek, możesz stracić w sekundę swój dobry wizerunek!
wow ale z ciebie kox teraz rob klapki pozdro ziomek
:O Postać którą Ci sprzedałem na 400+ zaczyna w końcu po kilku miesiącach awansować. Iść z tobą na klapy? (Ale chyba ta postać już wykonała)
Lucek warna Ci :OO
Data założenia tematu : 29-06-2008, 18:03 .
Więc Gz, komentujesz prawie po roku; OO