LaLA .! Nie Będę Się Rozpisywał : > Mistic Scarab Owned .!
Nie Bot Nie Fake . To Ja .! Macie Pasek I Wszystko : >
LaLA .! Nie Będę Się Rozpisywał : > Mistic Scarab Owned .!
Nie Bot Nie Fake . To Ja .! Macie Pasek I Wszystko : >
Fakt to nie Fake, to BOT !
Manas sie na e vite naklada.
@down
No tez sluszna racja.
Może się mylę, ale napis 'mistic scarab' powinien bys nad nim, a nie po prawej stronie.
@2x up
o ja *****.............. wszyscy ktorzy maja wolniejsza reke od ciebie maja bota? jestes dzieckiem, pewnie masz kobiece ręce i niesprytnie poslugujesz sie myszka, i na tym lvlu, pewnie nawet takiego nie osiagnales chodziles na rotwory po kasezrobie ci hypercamem jak napierdole 11 manasów w jednym ciągu po kolei, tez uznasz ze to bot? AHAHHA
@top gz
@up
zobacz na tego msc kolo dzwigni
@edit
2x up
Ej... kurvo, jakby mial bota to by mial manasy po kolei
Ostatnio edytowane przez Saxzz : 30-01-2009 o 22:17
... N/C Zazdrosć Zazdrość Zazdrość : / Pokaż Gdzie Masz Bota . ? A Wogle Zaraz Bedzie Ze Lh Tibi GG Wosso Pewnie : > Prosze Bardzo . Ja Dałem SSa Zeby Sie Tym Pochwalic ; ]
ja tam nie zazdroszcze ; o
@up
gdzie ty widzisz lh ;o
Nie chcem Zasmiecać Tematu ; ] Więc Napisze Tylko . LH NIE MAM .! : ]
po primo : E Vita naklada sie odrazu na manasa - to glowna oznaka bota.
po 2 primo : jak viseko wspomnial nazwa powinna byc bardziej w prawo.
po 3 primo : Jeden kryje drugiego,zalosne
po 4 primo : Gralem na 7.6 z 2 lata temu wiec botow niebylo,a paluszki w przeciwienstwie do twoich przyrosnietych do hotkeya,sa bardzo sprawne.
Gz ? chyba kpicie...
2 lata smieciu? 1rok i 4 miesiace btw. gralem 1rok temu, wiesz odrazu mialem scara : )
jak Ty to mowisz po primo: ja tez tak zrobie jak solne rata na 1k lvlu powiesz ze bot
po 2 primo: zobacz sobie na arenie, pierdolenie zwykle
po 3 primo nie znam go wiec nie pierdol
po 4 primo; wypierdalaj i nie chron sie tym swoim 2 lata, bo 2 lata temu nie bylo tego forum, tylko www.apofansite~
gz, Ty chyba kpisz pionku
@up
No wiem ze bylo tamto forum ? i ?
Klniesz niewiem po co ?
Zrzynasz bezczelnie slowa bo nieumiesz ulozyc swoich ?
Przykre...
Zrobmy tak pokazcie mi ze naprawde ubijecie na arenie mystica z takim samym lvl porobie ss'y z innej perspektywy,wkleje na forum i wszyscy zobacza jak to najprawdopodobnie bylo ok ?
Odmowa nie wchodzi w rachubę.
Pytales mnie o adres ? kiedy niewidze w zaloczonym wyzej poscie.
Ostatnio edytowane przez Kamor is Back : 30-01-2009 o 22:33
zrzynam, bo probuje Ci w jakichs zrozumialy sposob odpowiedziec, chuja wiedziales, zpaytalem sie czy znasz dawny link forum, nie wiedziales, dalem ci link i teraz do wszystkich opierdalasz wiec nie pierdol.
klne, bo jestes tak bardzo pojebany, az nie moge cie zniesc, wszedzie piszesz bot, moze jakies wrodzone kompleksy masz dzyndzlu? przykry to jestes Ty, uwierz poczytaj swoje bezsensowne posty, sempacz z tej strony :*
ja ubilem 280 ed, dawno mialem 3k zycia![]()
a wykonalne jest dla Ciebie 605 ek vs 3 ots queen? jesli nie to wejdz w filmiki tam jest przeze mnie zamieszczony
pytalem Cie o adres w Twoim profilu z konta sempacza, teraz sie nie wymiguj
http://www.speedyshare.com/525198627.html łap filmik z queenów ; i
Ostatnio edytowane przez Saxzz : 30-01-2009 o 22:37
Bardzo ładnie Gratulacje ...
Też mam taki problem że jestem bardzo dobrym graczem i mam bardzo szybkie ręce i każdy mi mówi że mam bota Żal zazdrość po prostu popraw eq![]()
moge powiedziec kilka rzeczy od siebie ... nie mowie ze masz bota ale powiem jaka jest mozliwosc
pijesz manasy po kolei, po pewnym czasie one sie odnawiaja ? prawda? wiec mozliwe ze te 2 na poczatku sie odnowily wczesniej zanim tamta reszta...
po 2. biorac pod lupe to zdjecie (do corela wlozylem i sprawdzalem cos) zobaczylem pewne niedociagniecie przy otwartej zakladce z levelem
prawie nie widzialne ale jest ;d
nie bede mowil nic na ten temat wiecej
jezeli naprawde zrobiles to bez bota i bez fake to Gratz jezeli z botem albo fake to sam sobie odpowiedzTwoje sumienie Twoja sprawa
rob co chcesz
napewno zostanie Ci to wynagrodzone w jakis sposob (jezeli uzywasz bota kiedys Cie zlapia i zbanuja) jezeli nie uzywasz mozesz stac sie jednym z lepszych i grać z przyjemnoscia i czystym sumieniem ;D
pisales zeby zobaczyc na mystic scraba z bokutam jest normalny a ten Twoj dziwnie rozciagniety , napis nawet nie na srodku
mogles to lepiej zrobic i isc na wlasnego otsa zrobic tam postac jakas zmniejszyc atak temu monsterowi i zabic ;D bylo by pewniejsze ^^
Ostatnio edytowane przez DobraForma : 31-01-2009 o 17:56
ale fake nie widać krwi pod msc wiec....
23:43 Rafal Palladyn: ale 0 hausuhsahusa 23:45 Warning! The murder of Rafal Palladyn was not justified!
Eustachy Pall- 1-678, Arden- 1-515 , Quick Master 812-868 Obecnie Immortal Sio 1021-....
Do wszystkich debili up: dajcie se spokój. Czy każdy kto coś potrafi musi mieć bota? Weźcie se go na czoło pieprznijcie, wtedy będzie wiadomo, że odrazu uważacie, że typ ma bota. Może się nakładać evita na manas. Wystarczy użyć manasa, walnąć na siebie i spamować e vitką. Albo używać e vity i w tym samym momencie rzucić na siebie manasa. Miałem też kilka podobnych sytuacji, expie na kingach, koleś widzi jak spamuje. Nawet mu powiedziałem że może GMa zawołać. Tak zrobił i GM widział jak robie i nie dostałem bana bo może się nakładać. Zresztą sami spróbujcie.
@top: GZ. Ale tak jak napisał pan up - fake. No, chyba, że potwierdzą to osoby na SS.
@down: nie ja tylko pan up :P Nie zauważyłem daty xD
Ostatnio edytowane przez Quiet v 2.0 : 22-03-2009 o 17:18
up@
Po cholerę to odświeżałeś?
<<znaki>>
Zobacz czopq gdzie msc ma hp koles se dokleil i szap>????<
Zal.eu
Nie napisze ~~G~~Z~~ Botq