User Tag List

Pokaż wyniki 1 do 20 z 1110

Wątek: Harmonia Power

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Oxidosiss Zobacz post
    Co za czop, zapytaj się go..
    Znowu nie wiesz i znowu odpierdalasz głupoty.
    Sedan kupił Pacc, a Donio grał od 30 lvl, więc jeżeli chciał sharować w zamian miał kase kupić.
    Jeżeli chodzi o te dragi.. nie kupiłem na allegro, kase miałem swoją i nie wkręcaj :> Kto powiedział że Cię nie lubie? Jak mam Cię lubic, jak tylko mnie bluzgasz?

Gadasz że nic nie wiem np . co to jest html itp.
    Powiedz co mam zrobić na twojej wymarzonej stronce, to ci to zrobie.
    Zrozum, że donio grał od 25lvla~.. bo nawet miał nocke od 29lvla i padł na vampie :s i donio całe skille wbijał ;> Na 34lvlu skonczyli gre, bo donio padl na dragu i gadal, ze to hacker padł.. A ty ciągle o tym html'u.. no dobra ja o tym huja wiem, ale co z tego ? Ty znasz sie na jednej rzeczy i cie to tak rajcuje ;/? a z tym co napisales "Jak mam Cię lubic, jak tylko mnie bluzgasz?" to naprawde ;o szok ;o.. Przeciez to ty wszystko zaczynasz, zawsze.. Jeeeszcze cos baardzo ważnego... Pff haha ja ZNOWU nie znam prawdy a gadam ? To wy napierdalacie jak z nut kłamstwa "Sedan to wbil 30lvl w 3dni" haha .. ;>

A sedan nie ma waca ;O..

Zeby to nie bylo za spam to zaro dam skrina xD. edytne ;p.

NIE BEDZIE FOTEK Xd.... KONFIDENCJI W DUPĘ RŻNIĘCI !! <GODER, KOZAK KTÓRY MI GROZIŁ A POTEM SIĘ SKARŻY JAK PRAWIE PADŁ HAHAHAHAHHAHAHAHA>

Edit down : GZ questa.. a co do za koks na prawo od tego szkieleta ? Ten w zielonym ? FÓF załatwisz mi jego podpis na klacie plisisisis !!111 oneoenen
    Ostatnio edytowane przez NieBanujBerafita OKEY ? : 30-05-2008 o 16:51