User Tag List

Pokaż wyniki 1 do 20 z 1110

Wątek: Harmonia Power

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Banned
    Miasto
    Wrocław
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał NieBanujBerafita OKEY ? Zobacz post
    Święta racja ! Botem za 15zł, który mi kolega kupił a ja mu dałem chatkę ;].

A ty Oxidosis nie kłam, bo kto padł na dragu i mu boszki spadły ? I kto se je kupił na allegro ;> ? I kto potem pisał na GC "to co, ze se kupilem cos na allegro".. ;> Debilu, ze mnie w tej gildi nikt nie lubiał, to nie znaczy że na całym świecie mnie nikt nie lubi.. jak to jest z tobą . Bo na RL jechany, w tibii miałeś tylko brata.. I ***** nie kłam też, że Sedan nic z allegro nie ma, bo sam się przyznał, że kupił 160k.. czy tam 120k.. i NIBY mu to ten wasz NIBY kuzyn NIBY kupil xD.. Takze mi ktos powiedział, dlaczego mialem kicka ;] Nie bede mowil kto, nikomu nie powiem, mnie to zresztą jebie.. ale tylko to powiem, zebyscie sie nie rajcowali debile sedan i amaru - wyjebal mnie jaro z gildi, tylko za namową jednej osoby, która mi dzisiaj się pytała, czy może bym nie wrocil, oczywiście po wyjaśnieniu kilku spraw . Więc z tej gildi, tylko ty mnie sedan nie lubisz tak strasznie, bo amaru już nie ma . No chyba, ze jest ktos jeszcze, ale o tym mi nie wiadomo :P..
    Co za czop, zapytaj się go..
    Znowu nie wiesz i znowu odpierdalasz głupoty.
    Sedan kupił Pacc, a Donio grał od 30 lvl, więc jeżeli chciał sharować w zamian miał kase kupić.
    Jeżeli chodzi o te dragi.. nie kupiłem na allegro, kase miałem swoją i nie wkręcaj :> Kto powiedział że Cię nie lubie? Jak mam Cię lubic, jak tylko mnie bluzgasz?

Donio całe skille? lol , on wbił only od 69 do 70 i po trochu wcześniejsze.
    To raczej Sedan wbijał xd
    @Topic

Ikinda, NICE ss'y gz , ty masz farta do beholderów i do dragów.
    Ile już Woi i ile tych rod ?? Nice. ;]
    Ostatnio edytowane przez Oxidosiss : 26-05-2008 o 21:34