Miałem się już w tym temacie nie wypowiadać ale zrobię wyjątek. Co z tego, że poprzedni owner miał Leo na takim lvlu skoro miał hacka i ja go kupiłem na 2554?; oświęta przed tibią są głupie jak dla uzależniającychuzależnionych chyba a nie uzależniających + kto Ci powiedział/napisał, że jestem uzależniony ? Zobacz wykres na intergaming.info ile siedziałem na Leonidaasie ;[ + nie mam problemów z odróżnieniem realnego życia od internetu. Kupuj więcej kcc ode mnie na allegro a potem spinaj, na następny raz tych kcc już nie zobaczysz chyba zjom ;[
# sprostowanie
Dziwią mnie bany za 'świnki' bo mógłbym mieć przerobione spr. ale lus ; > Tygrys nie raczy odpisać nawet w odwołaniach XDD
SZOK! co za *****! Przecież wardy mogą zostać normalne widoczne, a te które znikają mogę przerobić na świnie ograniczony pajacu. Najpierw się dowiedz dokładne a potem próbuj mądrować ;[ nie wyszło niestety. Proponuje 'łeb' zmienić sobie samemu ;]]]]]
#edit
Jesteś idiotą. Niewidzialne potwory to 'niebieskie gwiazdki' które bez problemu można podmienić. Sam robisz tutaj z siebie głąba. ; [
LUS ZIOM, zobacz tylko, że gram 3-4 dni i 3-4 dni nie gram znów. Zazwyczaj gram jak mam czas + chyba nie pamiętasz ile Ty siedziałeś na sorc kingów XDDDDDDDDDDDD beka co ty sobie wkręcasz wgl. XDDD Mało tego, nie musisz się wypierać, że nie kupowałeś hajsu ode mnie na allegro. Ważne, że wiem to ja i Ty choć Ty się wypierasz XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
A Ty to jesteś idiotą czy co?XDDDDDD już dawno synu mam bana. aha ogarnij komentarze ;[