Heh, to powodzenia cała guild trzyma za ciebie kciuki ;D jak źle napiszesz oddajesz hara hah ;D nie no joke ;P
A reszta guild nie opierniczać się grać! ;D
Heh, to powodzenia cała guild trzyma za ciebie kciuki ;D jak źle napiszesz oddajesz hara hah ;D nie no joke ;P
A reszta guild nie opierniczać się grać! ;D
175
![]()
Gratuluję wszystkim moherowcom ! : ))
To tyle ode mnie X D
성실
Jaki ten rook jest wypasiony- GRATULUJĘ!
Chyba każdemu jest znana przepowiednia, że 21 grudnia 2012 roku świat się skończy. Nie wiemy tylko jak to będzie dokładnie wyglądać i czy rzeczywiście cała planeta ulegnie zniszczeniu czy tylko jej część. Mam nadzieje, że APO to będzie to co was spotkało najlepszego w życiu- hehehehe
Gratuluje dawajcie z lvl do jakiego chcecie![]()
Gratuluje!
sasha o 2 dni dłużej śmiga od ciebie ;(. Musisz ogarnąć się!
Chyba każdemu jest znana przepowiednia, że 21 grudnia 2012 roku świat się skończy. Nie wiemy tylko jak to będzie dokładnie wyglądać i czy rzeczywiście cała planeta ulegnie zniszczeniu czy tylko jej część. Mam nadzieje, że APO to będzie to co was spotkało najlepszego w życiu- hehehehe
Dokładnie gratulujeKolejnych awansów życzę
![]()
Z racji, że w Elicie gra mało osób, postanowiłem zmienić gildie
![]()
Gratuluję, teraz lecisz szybko z lvl'em i na ANNI II![]()
Wtf?! czemu tyle osób poleciało z guild? było 95 a jest 61? w tym ja też poleciałem, ktoś się bawi w wywalanie ludzi czy co?
Gratuluję chłopaki, expijcie dalej![]()
Właśnie dowiedziałem się co się stało, zabiorę all teraz vice i się poprzyjmuje z powrotem, ponieważ jest jakiś zjeb który usuwa ludzi z gildii.
@
kto zostal wywalony przez jakiegoś osobnika pisać tutaj
Ostatnio edytowane przez Matj : 25-11-2012 o 13:54
Mnie dodajcie !!! bo to Kowalinski wywala mnie ciagle !!!