Postanowiłem załozyc temat o moim Palku
Swiat Secura, cos na poczatek...
![]()
Postanowiłem załozyc temat o moim Palku
Swiat Secura, cos na poczatek...
![]()
gratulacje, leć do 100 i powodzenia w utrzymaniu tematu przy życiu![]()
zawsze spontan, w bani korba, najchudszy z najchudszych, nieogolona morda
Gz 100 już bliskojak byś mógł pokaż skile
Dziekuje :P
Dziekowa, lecim dalej !skille mam teraz 87/72
Miłego ogladania![]()
Gz go go 100. Jak się nazywa to miasto/wyspa co expisz na tych Ice Golemach. Mam palka na podobnym lvl'u ale mapkę to słabo znam. Powodzenia
Fajne life, tylko jak byś mógł to ucinaj trochę zdjęcia łaniej wygląda
Powodzenia i czekam na kolejne ss'y.
Gratkiii już mi się podoba, a co będzie dalej ! ;o
kadruj ssy i wtedy dodawajczasami stan konta itd
!
Pozdro !
Veni, Vidi, Vici ! - Przybyłem, Zobaczyłem Zwyciężyłem !
~Zyzz.
Zastanawiam sie czemu tyle osob wybiera seervery NON-PvP .. Grajac na takim servie skazujesz sie w 99% na brak szacunku innych ludzi dla Cb. expienie w 10 osob na jednym expowisku itp. zero porzadku i jakichkolwiek zasad.
Co do life to gz, ale proponuje Ci wybrac sie tzn. zanim tam dojdziesz zrob 8 misji zao questa i idz na lizardy na parne pola bedzie ladny profit i exp nie to co frosty.
Pk'owanie = dobra zabawa
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=92536
Huhu, widze ze sie rozkreciło coś;d dzieki za komentyna no-pvp gram bo nie mam ekipy na pvp a nie opłaca sie samemu grac moim zdaniem, i nie mam tyle czasu zeby sie ustawiac na jakies akcje
. Zrobiłem juz Zao do 9 misji exp spoko lecz słabszy niz na frostach za to lot niezly, niedlugo beda nowe ss.
Pozdro![]()
Ostatnio edytowane przez kwb2010 : 12-12-2012 o 00:07
Byc moze na Frostach jak mowisz exp lepszy ostatnio tam expilem za czasow 100 lvla i jeszcze power boltow to na zielonej staminie wyciagalem max 270k/h, gdzie na lizardach teraz na 190 lvlu z crystalline arrow na zielonej staminie na polance wyciagam do 430l/h, wiec pewnie exp masz bardzo podobny jak na frostach i do tego nie jest to prywatny resp, chociaz nie wiem jak juz z tymi prywatnymi respami jest na non-pvp, czy wgl cos takiego jest.
Pk'owanie = dobra zabawa
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=92536
Witam! kolejna porcja ss ;D
![]()
wez tej pandzie daj odpoczac i zrec bo wymietoszona jaks
gz i wal tam 200
Kilka awansow!
Nowy mount!;D
I na koniec mały wypadzik na tomb druidkiem;D poszło 320 ava i 80 smp
![]()
i myslisz ze ci ktos uwierzy ze na 320 ava lotles 4 vampire shieldy?XD
To by graniczylo z cudem, ba to bylby cud
tez sie zdziwiłem ogólnie grubo sypało nawet 15 dustow gdzie zawsze max 7, expiłem tam praktycznie od 35lvl'a ani razu mi nie spadł v shield a tu nagle 4 ;O a miał byc ostatni hunt druidem bo zawsze plecy były i tylko kase nim wastowałem co zarobiłem pallkiem xD
Ostatnio edytowane przez kwb2010 : 19-12-2012 o 00:07
w sumie duzo lat spedzilem na rl tibii , jest to mozliwe ^^ tak jak spadlo mi z 3 demow 2x mpa , ojej nie mozliwe? hmm wszystko jest mozliwe , nieraz trafi sie fart i jazda ^^
#top , graty ziom pizgaj ile tam chcesz
Witam! Dawno nic ni dawałem wiec postanowiłem wrzucić kilka ss
Questy
Behe solo
POI
Jak na razie znudziło mi się bicie po jednym mobie rpekiem wiec postawnowiłem pograć mskiem, aktualnie 66lvl pozniej dam jakies sski![]()