User Tag List

Strona 139 z 165 PierwszyPierwszy ... 3989129137138139140141149 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki 2 761 do 2 780 z 3283

Wątek: ^Bubu? Ogarniator^

Gaduła
    Miasto
    Gdynia
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

co Wy macie ***** za bezsensowne kłótnie o bocenie, gralem 8 lat manualnie, a teraz tego zaluje, granie manualnie w tibie stracilo sens przy updacie 7.92 .
    Osobicie wole wkurwić ten 200 lvl na bocie spotykając się przy tym ze znajomymi, i kobietą , nie tracąc czasu, zarabiając w pizde siana, robiąc to o wiele szybciej niz manualnie, a potem pobawić sie na wojnie, na huntach, pk itp, niz tracic 2 lata zycia po pare h dziennie, zeby zabijac potworki, skoro moze to za mnie robic BOT .
    Skoro go cisniesz od noobow, bo uzywal bota, to 80% tibii, to nooby ja tez , jednak osiągnąłem chyba troszke wiecej od Ciebie w tej pixelozie, na 2 serverach jestem w rządzącej gildi od paru lat, na kilku innych jestem znany z "nicku" , ale tak jestem naab, bo mam bota , na kazdym servie, na ktorym bylem i osiagnalem coś (pisząc coś mam na mysli bycie w rządzącym teamie) wojny sie toczą tylko o to, kto i ile botów bedzie mogl stawiac dziennie, tibia sie dzieli na 2 pułapy, grasz for fun jak nie wiesz co sie dzieje na servie, albo grasz dla korzysci, to juz dla bardziej wtajemniczonych, wtedy masz wyjebane expic recznie, skoro widzisz na vt 100 osob i kazdy ma comment z 3 charami na bocie, kazdy ma po 15 wyboconych charów 200 lvli , albo jeszcze lepiej, podpytajcie o Olafa , z jego powodu byla wojna na Morganie, poniewaz na 5 servach miedyz innymi Morgana i Furora mial po ponad 100 postaci z lvlami od 150-450 (Spaaw, Gremar 450 ek i 430rp to postacie w 85% wybocone przez olafa, wlozyl w nie tyle starania ile wymaga wcisniecie "ON" na cave bocie, powiedz mu, ze jest noobem, skoro na 50 postaci w higscores na kilku swiatach po 20-30 to same jego postacie .

Sens w tibi jest na wojnie, huntach , pekowaniu , szczegolnie na wojnie i pekowaniu , a nie na klikaniu non stop tego samego, zeby "zabić moba"

To jest tylko moje zdanie, i prosze, zeby nikt na mnie nie wjezdzal, bo ja tu nikogo nie obrazam, wyrażam swoją skromną opinie .

Pozdrawiam Commandor Aka Peker, Aka Lubie Wojne, Aka Tibia to zabijanie Aka Wbijam lvle na bocie Aka Cytexx .

Expienie w tibii jest potrzebne do wojen , a po co bic manualnie jak mozna zrobic CAVE BOT ON , i samo sie expi, bo watpie, ze ktoremus z Was sprawia przyjemnosc EXP . Czytelniej ? .
    Ostatnio edytowane przez Cytexx : 02-03-2013 o 21:23

Gaduła Creatynka's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

@up

Z twojej opinii wynika że expienie w tibii jest nie potrzebne, powinni odrazu dawać 200 poziom i na pk.

@Top

Gratuluję wbij ten 200 poziom
    House !

Gaduła Dexterro's Avatar
    Miasto
    Zabrze
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

cytek się rozpisał, popełnię trochę mniej znaków.

jestem w tej samej gildii od 3 lat, zawsze zaniżałem poziom bo grałem manualnie, lider ma botchary na 200 + a włożył w nie tyle czasu ile ja na manualne przejście rooka. dopóki nie wbije tego jebanego levela dopóty najzwyczajniej w świecie nie będę się do niczego przydawał. co z tego, że ogarniam (moje zdanie) jeżeli mam low level i nie mogę się przysłużyć ? Wczoraj sobie blokałem poi na 145 levelu z głową pełną nerwów. Wiecie co by było gdybym bocił tym charem tyle czasu ile gram manualnie ? miałbym już z 200 + level

teraz nie mam bota i expie manualnie a wbicie 4 leveli manualnie w ciągu dnia uważam za niemożliwe, na bocie się udało. więc dla każdej osoby, która sądzi, że boter = noob. spójrzcie na topki każdego świata, potem podajcie mi osoby, które nigdy nie włączyły bota.

sporo dziś nie grałem bo nie było mnie w domciu więc tylko jeden screen z ulu, podczas pomagania guildmatesowi w odebraniu outfitu : ]

Łowca postów Ilu's Avatar
    Miasto
    Kraków
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Masz racje, ale jesli nie byloby botow i kazdy gral manual to kazdy mialby w miarę podobny lvl i zamiast bloczyc poi dla 200lvli to bys bloczyl demona czy cos w tym stylu. Kazdy chce byc najlepszy i dlatego boci. Powinni zrobić ograniczenie z lvlem i cos z kasa, ze np wraz z wysokoscia lvla cos drozeje. Takie jest moje zdanie.
    Zapraszam do gry! Poke Life

Gaduła Dexterro's Avatar
    Miasto
    Zabrze
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Ilu Zobacz post
    Masz racje, ale jesli nie byloby botow i kazdy gral manual to kazdy mialby w miarę podobny lvl i zamiast bloczyc poi dla 200lvli to bys bloczyl demona czy cos w tym stylu. Kazdy chce byc najlepszy i dlatego boci. Powinni zrobić ograniczenie z lvlem i cos z kasa, ze np wraz z wysokoscia lvla cos drozeje. Takie jest moje zdanie.
    Nie, bo są osoby, które nie chodzą do szkoły, nie pracują i są w stanie wbić w mega szybkim czasie wysoki level, ja nie potrafie zrobić jakiegoś porządnego pg, mogę grać dużo ale nie lubie dużo expić bo to nudne. nie, to nie jest tak, że każdy chce być najlepszy, każdy chce sobie stworzyć takie warunki do gry na jakie zasługuje, ja stwierdziłem, że grając manualnie ZAWSZE wbiłem maksymalnie 160 level, co mam z tych wszystkich lat gry ? NIC.
    używając bota byłbym w stanie mieć dużo wyższy level, kase a co za tym idzie addony, mounty, eq, botchary. Teraz z manualnej gry nie mam w zasadzie nic

Średnio zaawansowany Drunkusik v.2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Ja powiem tak..
    Wedlug mnie trzeba byc idiota i przy tym osoba bardzo cierpliwa, zeby EKiem grac manualnie na Serverze Non-pvp.
    Dlaczego?
    - W twoim otoczeniu np. na wyrmach lb znajduja sie same boty. Exp jest slaby, bo na jednym pietrze biega po 5 botow oraz przez swiadomosc, ze 90% ekow gra na bocie, a ty recznie jest smutna.
    - jesli postawisz juz bota i tak nikt Cie nie "porobi" raczej, bo teraz nie da sie leczyc potworow, m wallowac ludzi, czy tez trawkowac.
    - jest to spora oszczednosc czasu i przy okazji calkiem niezly zarobek

Jesli chodzi o servery PVP to rozumiem EKow, ktorzy nie boca, ale raczej tez jest ich male, ale tam przynajmniej jest ryzyko, ze ktos cie zabije potworami jak expisz full afk, a nie to co na non-pvp (calkowita swoboda).

Jesli chodzi o boty to tez ich nie lubie i ich nie uzywam.
    Ostatnio edytowane przez Drunkusik v.2 : 02-03-2013 o 22:27

Wszechobecny! Soi's Avatar
    Miasto
    W-wa
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Wypowiem sie po raz X na temat botow na tym forum, ale trudno.
    1- Granie ekiem bez bota to idiotyzm, bo po prostu klepanie ze sworda, czar na wzrost skilli i exori hur/exori przez 5h na lvl to maskara i nuda.
    2-Zeby sobie "fajnie" poexpic na murach czy cos potrzeba minimum 160-200lvl, a co do 200 lvla? jebanie tego samego non stop przez pol roku albo lepiej?? Kpina?
    3- Wiekszosc teraz expi na bocie... tez kiedys nie bocilem ale jak po raz X wbilem na respa a tam 3-5 botow i to 20-30+lvl wiekszych niz powinni miec na ten resp to postanowilem, ze to nie ma sensu i tez bd bocic..
    4-Profit! ustawiam 3-5 bot charow na jakies ghoule/roty/nawet trolle i mam z kazdego z nich minimum 1cc dziennie=free pacc dla glownej postaci a nawet zostanie na waste.
    5-Zycie.. Nie zamierzam dla 1-2h "Frajdy" w postac ifajnego expienia siedziec po 10h na respie przez pol roku, nie mam czasu na expienie reczne, bo mam sporo innych ciekawszych rzeczy do roboty ;/
    Takich trzech, jak nas dwóch, to nie ma ani jednego.
    10.04.2012(666 postow) Satan ]:->

Gaduła Dexterro's Avatar
    Miasto
    Zabrze
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

I takie posty mi się podobają panowie, zero offencu, tylko czyste wypowiedzi, które nie mają na celu obrazić kogokolwiek tylko wyrazić swoją opinię. Nie mam teraz bota bo zaczyna się wielka nagonka, przeczekam złe czasy i pewnie zacznę znowu. Teraz czas na manualną grę, całe szczęście, że wjebałem te 30 leveli szybko bo chyba bym umierał z nudów teraz

Jak komuś się nie podoba bocenie, to lajtowo, napiszcie to sobie tutaj ale wyzywanie ludzi przez to, że sobie wolą grę ułatwić to tylko i wyłącznie głupota (tak, właśnie was obraziłem XD)
    Ostatnio edytowane przez Dexterro : 03-03-2013 o 10:50

Łowca postów Ilu's Avatar
    Miasto
    Kraków
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Dla mnie najwieksza glupota bylo usuniecie gmow z gry. Czyli wychodzi na to ze cipasoft nie potrafi urozmaicic gry.

Ale z drugiej strony kiedys nie bylo cave botow. Pamietam jak tam na tibi 8.0 latalem z przeswietlaczem drzewek czy ktos loota nie zostawil i z lowieniem rybek. Tylko to bylo a jakos ludzie grali i expili. Mdw wbil 300lvl i dalo sie a nie bylo tyle expow
    Zapraszam do gry! Poke Life

Łowca postów Anonimowy's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Ja tam bocę dwoma postaciami, puszczam o godzinie 10-11 rano, na następny dzień na ss bot się wyłącza i w banku mam po 300k dodatkowe/postać. Lvl się wbija, pacc nie tracę bo zarabiam na facc, czasu nie tracę, a gram fair bo teraz 95% osób z wyższych lvli posiada bota, 5% to osoby niepracujące, nieuczące się, pierdzące w stołek, będące na garnuszku rodziców. Każdy ma swój sposób na grę.. Pogadajcie z EK'ami na non-pvp, ale z takimi 250~+ i spytajcie ile lvli wbili manualnie. Kumple mi mówili, że tylko idioci expią ek do 200+ bez bota, jest to nudne, męczące, monotonne, bijesz wyrmy, gdzie i tak masz 500 botów.. Posiadając postać z wyższym lvlem gra jest bardziej rozmaita, a expiąc manualnie w świecie botów tak naprawdę ciągle będziemy w tej grze daleko w tyle, nikomu do pięt nie będziemy dorastać... No chyba, że mówimy o osobach, które chodzą do gimbazy i pierdzą w fotel od komputera od 15 do 22.

Expert Blood Raven's Avatar
    Miasto
    Czerwieńsk/Zielona Góra
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Tzn. ja sam nie bocę i jestem przeciwny botom ale jak ktoś boci jego sprawa nie wpierdalam się brzydko mówiąc ja wolę mieć mniejszy lv ale wbity samodzielnie po 2h dziennie grając sobie czasami nawet mniej

Nowicjusz ^Aquilezs^'s Avatar
    Miasto
    Warszawa
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Dexterro Zobacz post
    cytek się rozpisał, popełnię trochę mniej znaków.

jestem w tej samej gildii od 3 lat, zawsze zaniżałem poziom bo grałem manualnie, lider ma botchary na 200 + a włożył w nie tyle czasu ile ja na manualne przejście rooka. dopóki nie wbije tego jebanego levela dopóty najzwyczajniej w świecie nie będę się do niczego przydawał. co z tego, że ogarniam (moje zdanie) jeżeli mam low level i nie mogę się przysłużyć ? Wczoraj sobie blokałem poi na 145 levelu z głową pełną nerwów. Wiecie co by było gdybym bocił tym charem tyle czasu ile gram manualnie ? miałbym już z 200 + level

teraz nie mam bota i expie manualnie a wbicie 4 leveli manualnie w ciągu dnia uważam za niemożliwe, na bocie się udało. więc dla każdej osoby, która sądzi, że boter = noob. spójrzcie na topki każdego świata, potem podajcie mi osoby, które nigdy nie włączyły bota.

sporo dziś nie grałem bo nie było mnie w domciu więc tylko jeden screen z ulu, podczas pomagania guildmatesowi w odebraniu outfitu : ]

4 lvl w dzien bez bota sie nie da?? aha fajnie wiedziec

Cytat Napisał Ilu Zobacz post
    Dla mnie najwieksza glupota bylo usuniecie gmow z gry. Czyli wychodzi na to ze cipasoft nie potrafi urozmaicic gry.

Ale z drugiej strony kiedys nie bylo cave botow. Pamietam jak tam na tibi 8.0 latalem z przeswietlaczem drzewek czy ktos loota nie zostawil i z lowieniem rybek. Tylko to bylo a jakos ludzie grali i expili. Mdw wbil 300lvl i dalo sie a nie bylo tyle expow
    caveboty byly zawsze
    Ostatnio edytowane przez ^Aquilezs^ : 03-03-2013 o 14:24

Gaduła Dexterro's Avatar
    Miasto
    Zabrze
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał ^Aquilezs^ Zobacz post
    4 lvl w dzien bez bota sie nie da?? aha fajnie wiedziec
    wjeb 4 miliony ekiem w dzień, pozdrawiam twoje palce

Łowca postów .Animal.'s Avatar
    Miasto
    Basel
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

GZ HF GL i takie tam

Gaduła Dexterro's Avatar
    Miasto
    Zabrze
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Siema : ]

Jakiś random z hunta na hellach, ładnie nawet było. 350k/h bez staminy

levelek :x

I najważniejszy dzisiaj. 9 MLVL XD

#bonus

jakiś tam hit z gran ico XD

Mastah! Midq's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

no taka prawda jarzomb, majac eka i bo nie bocąc przegrywasz zycie bo ***** nie masz z tego ani lvla, ani pieniedzy a czasy gdzie 140lvl coś znaczył minely bezpowrotnie. nie wiem nawte jaka tibia jest teraz pewnie jakies 9.97 ale gra manualna miała sens tak jak ktoś powiedział do tibii 7.92 (imho najlepsza jej wersja). nie mam nic przeciwko graniu manualnie, no ale ***** gdy nie grasz a masz pacca to czemu nie bocisz będąc na browarku z ziomkami lub w gimnazjum na przyrodzie? pozdrawiam
    #edit
    huj nie doczytalem gury, pierdol konsekwencje i tak cie nie zlapiom jak nie bedziesz bocic blackdproxy albo nei napiszesz na trade BOCE NA WYRMACH KTOS MI SIE WJEBAL POMOCY
    z fartem
    Ostatnio edytowane przez Midq : 03-03-2013 o 21:10

Gaduła Dexterro's Avatar
    Miasto
    Zabrze
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Midq Zobacz post
    no taka prawda jarzomb, majac eka i bo nie bocąc przegrywasz zycie bo ***** nie masz z tego ani lvla, ani pieniedzy a czasy gdzie 140lvl coś znaczył minely bezpowrotnie. nie wiem nawte jaka tibia jest teraz pewnie jakies 9.97 ale gra manualna miała sens tak jak ktoś powiedział do tibii 7.92 (imho najlepsza jej wersja). nie mam nic przeciwko graniu manualnie, no ale ***** gdy nie grasz a masz pacca to czemu nie bocisz będąc na browarku z ziomkami lub w gimnazjum na przyrodzie? pozdrawiam
    #edit
    huj nie doczytalem gury, pierdol konsekwencje i tak cie nie zlapiom jak nie bedziesz bocic blackdproxy albo nei napiszesz na trade BOCE NA WYRMACH KTOS MI SIE WJEBAL POMOCY
    z fartem

dobry post formas XDDD

Nowicjusz ^Aquilezs^'s Avatar
    Miasto
    Warszawa
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Dexterro Zobacz post
    wjeb 4 miliony ekiem w dzień, pozdrawiam twoje palce
    ja pozdrawiam ciebie

Wszechobecny! Soi's Avatar
    Miasto
    W-wa
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał ^Aquilezs^ Zobacz post
    ja pozdrawiam ciebie
    O jezu... jak ktos chce byc frajerem i podczas gdy ja wale browara z kumplem a lvl mi sam leci Ty nawalasz po 4mln expa dziennie to spoko, ale nie wiem czemu sie czepiasz tych co maja zycie?? Teraz nie ma sensu manualnie expic jak ponad 80% boci... =/ Ale jak juz mowilem x razy jak ktos nie umie bota ustawic to jego problem.
    Gz.
    Takich trzech, jak nas dwóch, to nie ma ani jednego.
    10.04.2012(666 postow) Satan ]:->

Gaduła
    Miasto
    Gdynia
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Aqu~.

Nic do Ciebie nie mam, ale po co to cisnienie, nie wiem jaki jest tam Twoj osiąd najwiekszy w Tibii, ale cos ponad 100 lvl z tego co kojarze i grales manualnie, ja zrobilem sobie 0-234 knighta w rok manualnie nie wbijając dosłownie ani lvla , dla mnie opcja bota jest lepsza

Zasady Postowania