Dobra, skończmy gadkę o tych botach etc.
Póki co nie używam nielegalnego oprogramowania więc nie ma o czym dyskutować, jutro będą screeny bo nie chce mi się na kompa wchodzić![]()
Dobra, skończmy gadkę o tych botach etc.
Póki co nie używam nielegalnego oprogramowania więc nie ma o czym dyskutować, jutro będą screeny bo nie chce mi się na kompa wchodzić![]()
Nie uzywasz,bo ibot wykrywalnytez nie boce pierdziele.
a red bot?
@top
Gratuluję lewura
kto wam powiedzial ze ibot jest wykrywalny? ....
nie jest po prostu gm'owi i cm'owie wrocili do gry ..
rada : nie bocic full afk i tyle.
Hogart Jest Tylko Jeden..
Pk'owanie = dobra zabawa
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=92536
ja tam boce swojego rp od 100 lvl ma juz 250 caly czas full afk full stamine zjedzam i nic..
a co gm'ow poszukaj na forum tibia pelno tematow ss jak gm czy cm pyta sie czy jest przy kompie itp. zreszta na forum ibota admin pisze ze odradza bocenie full afk na jakis czas poniewaz gm'owi i cm'owie chodza i sprawdzaja
Hogart Jest Tylko Jeden..
Ostatnio edytowane przez ^Aquilezs^ : 06-03-2013 o 13:19
Po pierwsze powiem tak..
Nie kazdy gra dla lvla, kasy, dlatego tez nie wszyscy boca..
W 100% rozumiem Aquilezsa..
Ci co uzywaja botow i tutaj sie wypowiadaja mowia o tym jakby tibia byla jakims gownem, w ktore gramy, zeby tylko zarabiac kase i miec lvl, ale cos tu chyba jest nie tak, czy gra nie jest po to zeby czerpac z niej przyjemnosc?
On woli pograc recznie dla przyjemnosci, zreszta on gra na serverze PVP, a przynajmniej gral i to jest zupelnie co innego niz na tych non-pvp, gdzie mozesz expic full afk z refilerem, reconnectem przez rok, bo i tak nie padniesz na 100% chyba, ze dostaniesz kicka..
Pk'owanie = dobra zabawa
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=92536
tak tak zgadzam sie, ale tez nie wszedzie mozesz expic na pvp obierajac te sama technike i tu boty nie podolaja temu zadaniu wiec recznie jest dobrze, gdzie ja moge knightem bocic?? malpy? cyklopy? nawet wezmy pod uwage palka taki 150 lvl, idziesz na ghastly siedzisz tam 2 dni i masz na nastepnego pacca, okej zgadzam sie a pvp?? rzuc fire fielda gdzies w lesie i tak go znajda i pk masz i giniesz, wiec trzeba expic gdzie fire walle odpadaja itp, owszem mozna jak Twoja gildia jest panujaca ale neutral gowno moze, o glupie dle na darashia trzeba sie bic, naszczescie zao wolne ;p a na non-pvp z blokerami siocherami wszedzie pojdziesz glupie poi mozna na lajcie zrobic w 3 osoby jak sie odgradzasz fireb i w. Ale mi to nie przeszkadza, boty tez uzywalem czasami tak miedzy 60 a 75 lvlem, jakos nie mialem weny do gry ale teraz recznie jak najbardziej. Ogolnie wyjatkowo duzo napisalem, nie jestem zbyt kontaktujaacy, ale kto bedzie chcial to zrozumie ;D pozdrawiam wszystkich!![]()
Konkretny typ, podbijam w 100%!
Ja tez gram manulanie w niecale 2 miechy strzelilem sobie 100lvl palla i spoko. Gram dla funu, jak mam czas i nie wiecej jak tylko stamine zjechalem, na tibie nie patrze juz jako na zarobek tylko posmigania kiedy mam czas i ochote. Jesli ktos smiga na bocie to w sumie go rozumie, tez tak kiedys gralem, zalezy od punktu widzenia gracza, co chce.
@top gogogo 200 =)
Rl Tibia Nerana: Kowal Muerte 1 - ...
100lvl - 06/03/2013
Retired.
koniec rozmowy już ? : D
nie chce mi się ostatnio expić, brak weny : D
No fajnie, dawaj do tego 150 jak najszybciej ;]
Dobry nick butthurt heh ;];] fajnie grasz durzy lvl wogle król tibiński leć do 500 i pandema czy cos
gratuluję, dawaj do 200 Kuba!
a tak btw. KONIEC OFFTOPU
zawsze spontan, w bani korba, najchudszy z najchudszych, nieogolona morda
You tamed the bird! Gruuuh. i wszystko jasne![]()
AAAAA DOBRE XD!
...żartowałem ;<