Żałosne te telefony. Wysoki poziom, ne ma co :c
Żałosne te telefony. Wysoki poziom, ne ma co :c
Ty tyrus jesteś pewnie typem zagorzało przekonanym, ze jesteś dorosły, a te rozmowy są dla "gimbusów" .
Mój life na realu.
Na jakim bocie odpalasz cave ?
50cc w 6h ladnie spadła wartośc tego pieniazka
z bot chara
z budrutha
szkoda deada. 1,4kk expa w duuuupe![]()
fajny bot char '-' .
Wiedziałem, że sie wypierdoliłeś.. Laaaaaamus hahah ;d .
Dzisiaj grimy, mam cała noc, wolne od pracy. I <3 Niedziela.
Mój life na realu.
zajebiście wygladają screeny z ibotem, mozna ogarnac jaki profit 200 knightem szok
#powodzenia i gratulacje
@Cytexx, nie chodzi mi o dojrzałość, tylko kiedy gościu do którego był wykonywany telefon powoływał się na policję osoba kręcąca "beke" obsrała się i się rozłączyła tłumacząc "nie wytrzymałem" - poziom. Taki odważny, no no... Suche te dzwonienie, suche riposty.
Pozdro&poćwicz
@top
Gratuluje dex)
@down
Hahah nie spinaj dupy typeczku, bo nie ma o co. Ty te suchary ładowałeś? Hahahah XDDD Spinasz się dlatego, że wyraziłem swoje zdanie? Napisałeś, że jednych to bawi, drugich nie - mnie nie, dlatego też nie umiesz przyjąć do świadomości że MOIM ZDANIEM te pociski były na poziomie gimbazy tylko musisz pieprzyć te swoje smuty? Ogarnij się...
Ostatnio edytowane przez TyruS aka Tyr'ek XD : 24-06-2013 o 22:49
[QUOTE=TyruS aka Tyr'ek XD;1078441]@Cytexx, nie chodzi mi o dojrzałość, tylko kiedy gościu do którego był wykonywany telefon powoływał się na policję osoba kręcąca "beke" obsrała się i się rozłączyła tłumacząc "nie wytrzymałem" - poziom. Taki odważny, no no... Suche te dzwonienie, suche riposty.
Pozdro&poćwicz
I Suchy Ty człowieku, jednych to bawi, drugich nie, proste .
Ty pewnie jak widzisz policje, to krzyczysz JP JP na 100% Kule kule na 100% .
Mój life na realu.
botek
budruth
jutro 200 !
btw. ładna broń ?
#EDIT
PATRYK MOŻE COŚ JUTRO WRZUCI
Gz .
Old: Lowca Dziewic, Averion Druid, Alberto Gru, Sendo, Fast Puma, Nix, Don Ja, Woder Bone, Blacksmith, Ardianek, Xayn, Aimzor.
Lethorn- 2666-2686! Sarumar 2901-2908! Deads Shooter- 3034-3071! Nivelato- 3278-3300! kicaii 2600-2650, 3043-3479! Leonidaas-2548-?
Mój Life
[01-06, 15:55] Sasha Rookslayer APO bez Sashy to nie APO Arkadiuszu. [01-06, 16:00] Hokage to tak jak cyrk bez klauna
Gz ciśnij ten 250 ale na budruthui na chuj Ci stomper skoro mycologicalka ma 1 atk mniej ale dodaje skilla i jest jedno reczna?
Czy kupiles dla beki stompera?
heheh prosze nie łączyć postów, to bardzo ważne, żeby mój był 3k postem.
NIE ŁĄCZYĆ PROSZE.
Gdzie jest ss z 200 lvl? Nie ma obijania sie
Palldino hir
od teraz każde pytanie na temat bota plz na priv, bo mi robicie spam postami gównianymi.
screen na 200 level to porażka, musiałem zrobić fejka bo prawidłowy się nie zapisał :/
ale mam za to zajebiste screeny z inq, przeżyłem - koks elo XD
dzięki za te komentarze u góry.
pozdro dla wszystkich, którzy aktywnie biorą udział w życiu tego tematu, elo :*
stan XD
![]()
Ostatnio edytowane przez Dexterro : 26-06-2013 o 13:16
pousuwałem posty o botach, a i tak 3000 post jest Twój
dawaj do 300 Kuba, gl!
zawsze spontan, w bani korba, najchudszy z najchudszych, nieogolona morda