ładna stamina, bot char i bez pieniędzy?
gz?
ładna stamina, bot char i bez pieniędzy?
gz?
zawsze spontan, w bani korba, najchudszy z najchudszych, nieogolona morda
Nie botuje wcale, wbij na casta to zobaczysz
Mały update z w miare normalnym eq i w miare normalną staminą?
![]()
Zakupy na allegro zawsze ok!
Grałem dawno dawno temu na Candii, w miarę ogarnięty świat, dużo polaczków. W marcu pozbyłem się tam 140ms :d
Ostatnio edytowane przez Demon : 04-10-2013 o 10:30
witajcie powrocilem do tibi po 3 latach przerwy nie wiem ogolnie o co chodzi teraz ale gramy
Skrin robiony 2 dni temu
Obecnie 99 lvl ale nie ebde wstawial kazdego ssa z frostów bo to mija sie z celem.
Ogolnie to na 9 lvli na frostach spadlo mi tylko dsm i 2 towerki to normalne ze blak lota teraz ? jakies porady gdzie expic takim pallkiem 100+ ???? ??? bo poki co wastuje aby kase i zero profitu
. niedlugo bede nowe skriny jak zmienie lokalizacje huntu
Ostatnio edytowane przez kicaii :o : 31-01-2014 o 21:22
First SaruŚ 0-1283 Sarumar
Drugi owner kicaii 1040- 2300+.....
Zmień te assassinki na kuszę/łuk. Jeśli nie bijesz mobów w ciasnych pomieszczeniach to zawsze bij z boltów/strzał. Znacznie więcej zarobisz, bo assassinki to droga inwestycja.
Ogólnie gz.
Osobiście RP'kom na tym poziomie polecam parne pola. Zbierając gpki spadające z mobów oraz creature items powinieneś zazwyczaj wyjść na o lub +.
Quest na takie fajne miejsce robi sie juz na choseny oddaje ksiązki takze juz niedlugo. A tam na powierchni to za bardzo sensu nie ma co chodzic fakt lot jest kozacki ale lvl wolno idzie no i duzo offline farmerów
mam nadzieje ze to juz jedne ostatnich zdjeci z okolnir xd
Jakies porady gdzie skillowac na 91 dista procz offline ? czy to nie warto. bo kamyczki tanie tutaj
gorgoyle?
gratulacje swoją drogą, ogólnie rpkiem nie możesz oczekiwać wysokich k/hprofesja do zarabiania i nudna, z Twoimi funduszami przerzucaj się na ms, exp przyjemny, mega dużo k/h jak na niskie lvle no i przyjemność z gry
![]()
Żeby komentować w ten sposób najpierw trzeba mieć pojęcie o kilku profesjach- dotknąć, poexpić, pozarabiać, wybrać się na kilka wypadów w grupie. RP owszem nie wyciągniesz bóg wie jakiego expa/h, ale zarobki są przednie. Teraz akurat gościu jest na ciulowym etapie, ale z jeśli przez niego przebrnie to może dość fajnie się pobawić expiąc 2x RP.
@Topic
Całkiem spoko, że oddajesz powoli tomy. Wbrew opinii wielu "specjalistów" typu Pan wyżej, jeśli chcesz wyciągać na chosenach bardzo ładny profit to zaopatrz się w parę plecaków i zbieraj też gpki. W sumie każdy ze mnie cisnął pompę, że zbierałem gp na huntach, ale gp+creature items+ogólnie śmieci zawsze były moim "zerem", a cała reszta zdobyta była profitem. Na Corruption hole weź sobie parę Fire Walli i możesz próbować bić Ghastly Dragony, nie zapominaj tylko używać czaru "Exana Mort" bo już parę osób, które tam wysłałem padły bo "COŚ NIEWIDZIALNEGO ICH BIŁO"![]()
Jakbyś potrzebował jakieś info dot RP to pisz na priv.
A, pytałeś o skillowanie.. Szkoda czasu, lepiej idź na hunta, a postać ustawiaj na 12h treningu i będzie git![]()
powiem tak ze jak mi sie czasem nudzi i ide moim 330 rp'kiem pobic grimy to naprawde idzie exp zrobic podobny do ms'owego
Mialbym niby srodki na msa ale jakos wole pallka chyba napewno w przyszlosci lista dedów bedzie mniejsza niz msem no i przy moim interenecie ktory co jakis czas gubi jeden pakiet czyli na 2 sec staje w miejscu nie padlem jeszcze Rp ale takim msem z 600 zycia moze byc roznie. Mam tylko 92 dista wiec nie wiem ale przy mojej staminie to naprawde szkoda mi skillowac. Gp ostatnio zaczalem zbierac i faktycznie oplaca sie. Ksiązki oddalem juz 3 wiec nie wiem ile jeszcze mi zostalo do oddania ale chce miec dostep do respa ktory ma kształt jak "Cipka" tam na 2 fire wallach sie staje i tylko sciaga choseny bo na powierzchni na guardach itp biega za duzo ludzi i nie ludzi. Mysle ze 5 kk na godzine pallkiem nie bede mial ale do 200+ jakos powinno to isc. Spoko zgłosze sie w razie pytan
Ostatnio edytowane przez kicaii :o : 04-02-2014 o 10:48
off trainerna nocki Ukasz; ) w sumie u ciebie to pewnie w dzien : D
No fajnie hehe ale i tak jesteś baguwnixem ;;] czary bary ukaszek level mały ;]]]
Kolejne awanse mojego Royal Palladyna
108
109
111
Komenty cos tego ktos ?
Ostatnio edytowane przez kicaii :o : 06-02-2014 o 17:24
Koment help coś tam tego nikt nie komentuje? Dobry char lol spokojnie BarttsPg mode, buy voucher 5kkk kk?
Gratulacje
116
117
120
121
![]()
Ostatnio edytowane przez kicaii :o : 13-02-2014 o 14:01