Ja tam nie wiem co to za metamorfoza albo schizofrenia, ale niech będzie grat za ilość zabójstw - rekrut.
Ja tam nie wiem co to za metamorfoza albo schizofrenia, ale niech będzie grat za ilość zabójstw - rekrut.
Niektórych moich tekstów nie trzeba brać personalnie, a niektóre jak najbardziej tak - sam sobie zastrzegam zmianę powyższej interpretacji w dowolnym momencie.
Gratki
Ciekawe te twoje ss'y
Oni maja takie słabe pvp czy po tym balansie rp kox profka? XD
Ostatnio edytowane przez Pandenius : 29-10-2014 o 10:28
[07/11/2014 22:41] Yagami -> kicaii was banished because of Uzywanie macro/botow itp
i ban za bota którego nie miałem.
Gratuluje!
To ciskaj tym drugim charem.Potężny zarobek masz na tych pirate skeleton :P.
Niektórych moich tekstów nie trzeba brać personalnie, a niektóre jak najbardziej tak - sam sobie zastrzegam zmianę powyższej interpretacji w dowolnym momencie.
ojjj
![]()
Gz. Bogac sie dalej![]()
Old : xkrisx, Nighter Killer, Norion, Shakur Shooter, Pupaj,Mysticus, Aziel Vara, Azeff, Xovin, Eboo, KimussTeraz : Koniec!!!
haha Ten typ sie jara kazda rzecza ktora wylooci ahano ofc gratz wstawiasz kazde solo z mniejszym lvlem
pokazesz wieksze ? zapomnialem nie dasz rady:
![]()
Gratuluję tak licznych zabójstw![]()
Dawniej: Magic Elite / Sernick Knight / Averion Druid / Szkarlatny Leon / Marsher(Tomek Soyer) /
Aktualnie:Toca
haha moze i czasem sie wkurzam jak kazdy ale nie jaram sie i nie wrzucam ss'ow na 4um jak 3,1 rp zabija mnie na afku na vol apo haha:P troche chyba to dziwne co a po 2 Areg kazdy wie ze akynaoo ma slabe pvp i to nie wyczyn go ubic;p ok boonek gratz ring mu nie wejdzie i spi rzecz logiczna szkoda ze nie wrzucasz ss jak zabijalem Cie x razy z 2,1 rp;o
Gratki, wbijaj szybko 3,4k![]()
Misiaczek Zabijaka 2633-2752
Dark Bartek 2213-2746 ; 2786-2796
Lonkey 1467-1517
Lee Shoter 702-... [815]
hahahhaha Rozsmieszasz mnie;d wstawiles to po to zebym plakal ;d jak ja 1 raz wszedlem typie na Twoj Smieszny life i zauwazylem przypadkiem mojego deda i skomentowalem to cos;p hmm ale moze masz tez inne zdolnosci niz podpierdzielanie ludzi w grze GM'omPS Gz ubicia 3k ek
![]()
Płacz OFF ;o
Co w tym dziwnego że wysyła filmiki jak taki pajac jak ty nie potrafi ogarnąć swoich wypowiedzi , podjebać to można kumpla a ty nim nie jesteś ;o O to chodzi że ty sobie chwilkę dasz upust emocji i wjedziesz mu na rodzinę żeby inne dzieci twojego pokroju miały 2 sec zabawy pod temple a ty za to potem masz chwilkę wolnego od Apo<a nie no ty jestes z tych co wtedy siedzi na noobie i robi to samo>
Polecam hyperCam może zapoznasz się z instrukcją i sam go nagrasz ?