pzdr
pzdr
Coś zmienić? Oprócz klejnotów, to to sam wiem :P W co ładować staty?
To coś jeszcze działa? O kurde trzeba pograć tym 190+ magiem?? Ciskajcie dalej.
miedzy narodowy 6 zapraszam do gildi
Nie ma ktos jakichs charów na w5? bo moja gildia rosnie w siłę
Btw: jakieś rady jak grac? Wojem, zwiadem, magiem? bo ciagle rozwijam postacie i twierdzę ale wszystko tak robię orientacyjnie. Na razie mam 45 lvlki
„Ludzi należy albo zjednywać sobie pieszczotą, albo niszczyć, bo za drobne krzywdy będą się mścili, a doznawszy wielkich nie będą już w stanie.” Niccolo Machiavelli
Tett 0-? [700]
Siemanko Tet, ja mam chara na w5 staty widzisz powyzejjakie levele macie w gildii? Bo obecnie jestem w takiej jednej z niemcami gdzie mam calkiem dobre bonusy
![]()
Zalezy jakimi postaciami lubisz grac, ja np jakos nie mam sympatii do wojownikow dlatego nie mam zadnego. Zwiadowcy wiadomo ze zawsze sa jakos na szczycie rankingu bo faktycznie w starciu z takim magiem to w sumie zawsze wygrywam, o ile masz dobrze staty rozlozone. A w magach fajne jest to, ze kryty masz kosmiczne
Powoli cos tam sie rozwija
w4
w5
w7
#Down
No wlasnie nie zawsze mam czas odpalac te walki co 10 minut, robie to tylko jak sobie przypomnejak masz jakiegos linka do tego bota to mozesz rzucic (:
Ostatnio edytowane przez Joogi : 24-04-2016 o 16:02
Siema
Gildie mamy z ziomkami, to najwieksze lvle to 90 ale zaczęliśmy grać kilka tygodni temu28 osób a średni lvl to 55, pozycja 211 na razie, ciągle rośniemy w siłę.
Ty ale widzę, że klaserek masz słaby, musisz właczyć sobie w bociku walki na arenie i wtedy będzie szybciutko rósł, a dzięki niemu szybciej exp leci
„Ludzi należy albo zjednywać sobie pieszczotą, albo niszczyć, bo za drobne krzywdy będą się mścili, a doznawszy wielkich nie będą już w stanie.” Niccolo Machiavelli
Tett 0-? [700]
Dawno mnie tu nie było, więc pokaże co aktualnie mam.
Nie wydałem na tą grę ani złotówki...
![]()
Morgiback
Witam.
Dawno nic nie dodawałem.
Pozdrawiam,
Sasha.
Pogrywam sobie z nudow. W Pupilach na obydwu postaciach jakos ~1200 w rankingu, nie jest tak tragicznie :P
w4
w5
elo
HejChętnie znowu pogram w sf
Jest jakaś opcja na zaproszenie do gildii
? (gram z grzybkami
) zwiadowca
! czekam na jak najszybsze info i zaczynam grac
pozdro
![]()
Czas troszkę odświeżyć.
Stan postaci: