#GratulacjeRastamanyRecony
#GratulacjeRastamanyRecony
Ostatnio edytowane przez Dementor : 09-08-2016 o 23:04
Przetłumaczę Ci byś zrozumiał(może się uda), bo widzę, że pojęcie "czytanie ze zrozumieniem" jest dla Ciebie obce...
Yoren napisał, że podobno kupiłeś nowego laptopa i przy okazji zapytał od kogo pożyczyłeś pieniądze na ten przedmiot.
A co do dalszej części jego wypowiedzi, to chciał przekazać Ci informacje, żebyś nie pisał co drugi lub trzeci post, jak bardzo ich nie lubisz i żebyś nie pisał co chwile "nie gz".
Mam nadzieje, że zrozumiałeś. Jeśli nadal masz z tym problemy, to może pora wrócić się do szkoły i nadrobić zaległości?
Tak w ogóle, to co do jednego się nie myliłem![]()
Hahahahahaahahah!
@edit
Musisz mieć ten sam outfit co ja kiedyś. Pogratulować śmieszkuNic nie potrafisz sam wymyślić, a jedynie co umiesz, to kopiować od innych.
@t
Gratulacje, czekam na więcej!
Ostatnio edytowane przez Dementor : 13-08-2016 o 13:18
i coś z ahmeda
![]()
Ostatnio edytowane przez Dementor : 12-08-2016 o 17:16
[*]
Kiszka, że tak wyszło, jak nie będzie się dało już nic zrobić, to dajcie znać, wrzucę na forum co trzeba
Ja tym czasem zarobiony jak zawsze :x
![]()
Ostatnio edytowane przez Juxxifi : 16-08-2016 o 03:17
#juxx
Sporo się spóźniłeś wbijając na hexe. Tu sie nic nie dzieje.
#Boonek witamy ponownie !
![]()
Troszkę trzeba odświeżyć...
Ktoś tutaj oszukuje...
Zaraz po tym banie zalogował na swoją drugą postać aby od razu mnie zwyzywać, ale widocznie cholesterol komuś skoczył i za chwilę wylogował
kolejny raz przyłapany na kłamstwie.....
Więc proszę:
*dla mniej inteligentnych - screeny są z telefonu ponieważ nie siedzę 10h na rooku i 10 h na mainie
Ostatnio edytowane przez Arab : 26-08-2016 o 02:41
Szkoda, że tylko Reconi dają pk w city i na respach. Szkoda, że nie ma ludzi, którzy biją solo. Gildia z allegro aka Fantasy boi się, że straci 1sc na doładowaniu
Śmieszne jest to, gdy 2 osoby od nas ma pk to lata 8-10 noobków z fantasy a na pvp eventy mają szlabany od lidera XD
Ostatnio edytowane przez Spokojny Typek : 01-09-2016 o 23:45
#edit
![]()
Ostatnio edytowane przez Arab : 02-09-2016 o 00:07
Awans na 4600! Oczywiście jako 1 na apo
![]()
Karmazyn 432-4752
23.01.2017 The End
gratulacje karma i dla reszty reconupozdrawiam
Jeszcze raz gratuluję Damian!![]()
Jako 2:
![]()
Zarex wraz z postacią mógł tez słownik kupić ;vvv
haha Sasha ładnie sie wywracałD
Gratulacje!![]()
#edit
Tak.
ty zacząłeś wyzywać Yorena od "debili" mnie od "dwulicowców" (twoje ulubione słowo) a o banie wiedziałeś, bo zaraz po tym siedziałeś na noob charze :v
Nie sądzę.
Na twoim przykładzie można stwierdzić, że da się "gorzej" wymyślać różne rzeczy - dziwny graczu.
#Gz Recon![]()
Ostatnio edytowane przez Arab : 12-09-2016 o 14:55