User Tag List

Strona 2 z 15 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki 21 do 40 z 286

Wątek: ~Fantasy~Life~

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał kolniaks Zobacz post
    " Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz. "
    [/CENTER]
    Yyyy, dalej cię ignorujemy. Śmiejemy sie? Oczywiście. Próbujemy zmusić was do walki to uciekacie. Oczywiście, że wygrasz. Tym dobiciem zachowałeś się jak prawdziwy profesjonalista.

Cytat Napisał Old-Don Ja Zobacz post
    up widząc twoje wypociny widzę Jihad... Czyli zbieraninę ludzi uważających się za guru(oczywiście to wrażenie krążyło tylko i wyłącznie w ich gildi po za to raczej było... "zbieranina ludzi o niskiej inteligencji a wysokim mniemaniu..."
    +topic+ Widzę gildia fajna, bawcie się dobrze:P
    Ps. Powodzenia
    Gildia fajna? XDDDD

00:32 Yoren: kiedy przyjdziecie jako gildia na pvp event?
    00:32 Trickster: nigdy

Gildia jest tak żenująca, że szkoda mojego posta. Sayonara kupiony za zl, Notorious za zl, Raiju za zl, Nivelato za zl, Bart za zl - kogo wy tam jeszcze macie? I zaden gosc nie przyjdzie sie pobic na eventy XD

Nie gratuluje
    Ostatnio edytowane przez Spokojny Typek : 26-08-2016 o 01:35

Top User 2015 Sokol from West's Avatar
    Miasto
    Żyrardów
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Sasha Rookslayer Zobacz post
    Te cwaniaczek, nie pamiętasz jak to wy codziennie padaliście po 100x razy jak Zarex i reszta grali?
    Te puszysty, a nie pamiętasz jak padłeś ode mnie solo tym śmiesznym ek'iem?(ja 3100 rp) xD albo jak odpalałeś skull'a i spierdalałeś po całym city, a jak cie zabiliśmy, to płakałeś, że w tyle osób? Może policz ile oni razy padali, policz ile razy ty padałeś(w ogóle byłeś hitem jeśli chodzi o pvp) Zacznij od siebie, a potem wypominaj coś innym

Nawet na eventy nie chcieliście wchodzić, gdy było was po 3-4 osoby. Wchodziliście tylko, gdy było ponad 6-8 osób z waszej marnej gildii. Śmieszek z ciebie, serio.
    Hahahaahahahahahahahahah, rozbawiłeś mnie śmieszku Przypomnij jak każdy(dosłownie) twój event wyglądał - ciągle spierdalałeś i próbowałeś tylko dobić, a jak ktoś cie zabił, to spam, że miałeś ddosy XD Przypomnij też sobie event, jak cie Azielem zabiłem, a potem płakałeś mi, że mam bota, haahahahahah Twoje pvp było, jest i będzie marne do końca tego serwera, kiedy to w końcu zrozumiesz?

@T
    Oczywiście, że nie gz
    Ostatnio edytowane przez Dementor : 18-09-2016 o 18:42

Średnio zaawansowany Notorious's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

@joren
    Cytat Napisał Spokojny Typek Zobacz post
    Gildia jest tak żenująca, że szkoda mojego posta. Sayonara kupiony za zl, Notorious za zl, Raiju za zl, Nivelato za zl, Bart za zl - kogo wy tam jeszcze macie? I zaden gosc nie przyjdzie sie pobic na eventy XD

Nie gratuluje
    Może przestań tyle kasy przepalać to cie mniej będzie dupa bolała, że ktoś złotówki wydaje. Szkoda ci posta pisać? To po prostu nie pisz, bo ciężko w ogóle czytać te twoje wypociny, robisz się trochę nudny, bo stale te same teksty. :/ Idź lepiej sam sobie pogratulować w temacie reconów.

@Sasha
    Dzięki, gildia ma się coraz lepiej.

@t
    No to lecimy ze screenami.

Wyprawa na pasek, przyplątał nam się jakiś joren i oto efekty...

Jakieś lvle powolutku wpadają...

Coś tam z arenki...

No i powolutku queścik...

Pozdrawiam *

*napisałem normalnie, co by niektórych mniej dupa bolała

@down
    Dobrze, że Ty taki doinformowany jesteś, tylko szkoda, że to desire się włączyło znacznie później, żeby reconom pomagać Arab mnie pozabijał? No fakt, raz przed paskiem padłem będąc sam na araba, wulfagara (pozdrawiam przy okazji, ponoć nie dzielisz konta xD) i spyre, więcej mnie arab nie zabił Kto komu liże dupe? Wy tam sobie niezły rimming robicie z kolegami z tsa, więc proszę nie wypowiadaj się, hipokryto.
    Ostatnio edytowane przez Notorious : 27-08-2016 o 11:24
    Notorious 2650-2777 (sprzedany)
    Azeff 3319-3339 (sprzedany)

13:11 Dabros Knight: wymysl cos lepszego bo nie blysnoles intelogencja

Łowca postów Natsu's Avatar
    Miasto
    Bielsko-Biała
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

nie gz chce zobaczyć te wasze zabójstwa jak to ogarniacie
    #edit

z tego co pamiętam to chciałeś lizać dupę reconom o to zeby pomogli wam bić desire XDDDD ale arab cie pozabijal i się spłakałeś czyż nie?
    Ostatnio edytowane przez Dementor : 26-08-2016 o 21:38

Banned
    Miasto
    Park Street II
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Coś ode mnie

LVL

!quest

obecnie 54 ;p

skile

Pomyłka?

#EDIT
    Ostatnio edytowane przez Dementor : 12-09-2016 o 04:09

Łowca postów Rastamanek's Avatar
    Miasto
    Nazeing
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Nie gratuluje
    Za to Ty jesteś prawilny śmieszny gościu tłumaczysz się i rozpisujesz jakieś głupoty i ciągle złotówki Ci w głowie niestety wygląda mi to na kompletną zazdrość, lecz szkoda w sumie dyskutować na Twój temat najlepiej po prostu przyznać Ci perma ignore, a co sobie tam popitolisz to już Twoja sprawa gościu z fantazją tibijską :v. A co do wojenki gildyjnej zachowujecie się jak dzieci już nie piszę tylko o Tobie, ale też o nie których co dają taki sam przykład jak Ty (weź słaba gildia, tylko pz grzejecie) - bla bla. Ludzie jesteście dorośli, a zachowujecie się jak dzieci w piaskownicy i płacz o pvp do tego robicie konwerencje dziecinna i sracie żalami (co gdyby nie ja,a bo on jest taki sraki i owaki) w temacie, która nie jest tu mile widziana zwłaszcza Wy. Widzę, że na Apo to bez zmian, a zwłaszcza z Twojej strony bekso tibijska

Cytat Napisał Sokol from West Zobacz post
    @T
    Zbieranina marnych grajków z IQ mniejszym od szympansa, większość po wyższej szkole robienia hałasu lub szlachta nie pracuje, którzy zawsze byli słabi i jedynie potrafili się napinać Rasta największa porażka tej gildii, bo najwięcej szczeka, a nigdy nie ma racji
    Jesteś po prostu żenujący i nudny twierdzisz, że nigdy nie mam racji to jest oczywiście Twoja wersja, a ja osobiście mam prawo mieć to w 4 literach, sądzisz, że mi dogryziesz z kolegami wirtualnymi ? Mylisz się i to niesamowicie proponuję dorosnąć i skończyć to głupie paplanie na prawo i lewo bo serio niczym nie zaskakujesz, a jesteś przewidywalny nawet nie wiesz jak bardzo hehe pro gościu o dzielnych playsach tibijskich masz się czym chwalić. Zacznij się chwalić swoimi osiągnięciami w życiu,a nie wiecznie opiniować ludzi jak popadnie do tego spam i dogryzanie z myślą, że to kogoś zaboli bądź ruszy
    Ps Nawet, gdy mnie nie ma czuję, że jest o mnie tu głośno śmiechowo

Hahahaahahahahahahahahah, rozbawiłeś mnie śmieszku Przypomnij jak każdy(dosłownie) twój event wyglądał - ciągle spierdalałeś i próbowałeś tylko dobić, a jak ktoś cie zabił, to spam, że miałeś ddosy XD Przypomnij też sobie event, jak cie Azielem zabiłem, a potem płakałeś mi, że mam bota, haahahahahah Twoje pvp było, jest i będzie marne do końca tego serwera, kiedy to w końcu zrozumiesz?

@
    Główny przykład płaczu o głupią grę, normalne ? Nie sądzę.
    Te cwaniaczek, nie pamiętasz jak to wy codziennie padaliście po 100x razy jak Zarex i reszta grali? Nawet na eventy nie chcieliście wchodzić, gdy było was po 3-4 osoby. Wchodziliście tylko, gdy było ponad 6-8 osób z waszej marnej gildii. Śmieszek z ciebie, serio.

#t
    Lećcie dalej, powodzenia.
    Nie wierzę, że to napiszę, ale po części jest trochę w tym prawdy :v
    Cytat Napisał 1st R. Boonek Zobacz post
    Celowo?XD celowa była chęć ataku zas zrobienie z siebie głupka raczej mimowolne xd

#t słaba gildia XD nie ma czego gratulowac
    Nie ważne jaka gildia liczy się to, że są tu normalni ludzie na poziomie, a nie wiecznie (two** st****) i inne. Schowaj się siłaczu o wysuszonej budowie nie pasuje to nie zaglądaj, a tym bardziej nie karzę Ci nikt komentować :v. Masz jakieś problemy ? Tibia aż tak bardzo podnosi Ci adrenalinę? Wydaję mi się, że masz jajka na oczach :v

Cytat Napisał Juxxifi Zobacz post
    Rewelacyjne maksymy życiowe wyniosłeś z wyższej szkoły robienia hałasu. Szkoda tylko, że interpunkcję masz na poziomie rasty :v
    Zacznij nauczać w podstawówce bezbłędny gościu, który ma na zadaniu pisać poprawnie jak najbardziej się da. Nikogo nie obchodzą Twoje marne wypociny i trzymaj się swoich błędów, które sam popełniasz i zgaduję, że popełnisz nie raz piterku z blok ekipy :v
    # temat
    gratuluję panom, pozderko

#niżej

Ujmę to tak po prostu szkoda na Ciebie czasu jak i na czytanie Twoje rzygi, aż mi się nie chcę :v. Już niżej upaść jak Ty się nie da, bajo bocian.
    Ostatnio edytowane przez Rastamanek : 28-08-2016 o 14:22 Powód: poprawki
    To be continued .....

Miasto
    Żyrardów
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Rastamanek Zobacz post
    Jesteś po prostu żenujący i nudny twierdzisz, że nigdy nie mam racji to jest oczywiście Twoja wersja, a ja osobiście mam prawo mieć to w 4 literach, sądzisz, że mi dogryziesz z kolegami wirtualnymi ?
    Jesteś komiczny, zrozum to w końcu Dogryziesz? Gościu, łykasz tak pięknie prowo, że nawet nie trzeba się zbytnio wysilać, żebyś odpisał Chyba wyjaśniłem ci w tym momencie, że to ty jesteś żenujący i nudny, zrozumiałeś, czy mam dalej tłumaczyć? Za każdym razem odpisujesz to samo, więc kto tu jest nudny?

Mylisz się i to niesamowicie proponuję dorosnąć i skończyć to głupie paplanie na prawo i lewo bo serio niczym nie zaskakujesz, a jesteś przewidywalny nawet nie wiesz jak bardzo hehe pro gościu o dzielnych playsach tibijskich masz się czym chwalić.
    Podać przykład, a chwalić sie, to dwie różne rzeczy. Dorosnąć? XD Pisze to do mnie gościu, który siedzi na dupie i nic nie robi ze swoim życiem, poza napierdalaniem w klawiaturę XD Przecież to ty paplasz na lewo i prawo, mam ci przypomnieć kolejny raz, jak wypisywałeś codziennie do mnie, a to na Goatee lub innych? Jesteś zabawny

Zacznij się chwalić swoimi osiągnięciami w życiu,a nie wiecznie opiniować ludzi jak popadnie do tego spam i dogryzanie z myślą, że to kogoś zaboli bądź ruszy
    Komu mam się chwalić, może tobie? Kolegów już szukasz? W ogóle jak możesz do kogoś napisać "pochwal się swoimi osiągnięciami w życiu", skoro twoje życie ogranicza się to klikania hotkey'ów na klawiaturze, a coś takiego jak praca jest dla ciebie obce(no chyba, że dalej dilerem jesteś, jak to chyba toca napisał xDDDDDDD) Pokaż mi proszę punkt, gdzie jest zabronione wyrażanie opinii na temat innych ludzi, dobrze? Jesteś na tyle głupi najwidoczniej, że nie wiesz co to jest "Wolność słowa". Przecież to ciebie ciągle to boli, bo gdyby było inaczej i miałbyś troszkę rozumu to byś nie odpisywał, także szach-mat, pozdrawiam.

Ps Nawet, gdy mnie nie ma czuję, że jest o mnie tu głośno śmiechowo
    Najwidoczniej całe twoje życie opiera się na tym co tutaj się dzieje, jak i pewnie w grze. Piszesz, że cie to nie rusza, a jednak ciągle o tym rozmyślasz. Chyba pierwszy raz poczułeś się dobrze, bo jesteś gwiazdą, a i przy okazji komikiem na jakimś serwerze, co?

Główny przykład płaczu o głupią grę, normalne ? Nie sądzę.
    Płacz? XDDD Ręce opadają przy każdym twoim kolejnym poście. Dla ciebie wszyscy płaczą, wszyscy są śmieszni, ale nie dostrzegasz jednego, istotnego szczegółu - wszyscy(no prawie, bo zostaje ta twoja śmieszna gildia) się śmieją z ciebie i twoich teorii na temat całej reszty. Przypomnij sobie jaki grzeczniutki i milutki byłeś w reconach, a twoje foszki doprowadzały nas do łez ze śmiechu na ts'ie, jak co chwile wymyślałeś inny powód XD Niczym kobieta się zachowywałeś, dosłownie.

Mam nadzieję, że rozjaśniłem ci trochę twój rozum.

@t
    Nie gratuluje, bo nie ma czego.
    Ostatnio edytowane przez Sokol from West : 28-08-2016 o 12:58

Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Witam ponownie

Fajne pvp, bonek wystawił swojego pokemona jorena do walki z Zarexem, oczywiście okazało się to marnym pomysłem...

5-0

Czekamy na 100 uc, bonek.

Wracaj na magazyn, joren.

Pozdrawiam

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Notorious Zobacz post
    Witam ponownie

Fajne pvp, bonek wystawił swojego pokemona jorena do walki z Zarexem, oczywiście okazało się to marnym pomysłem...

5-0

Pozdrawiam

Prosta odpowiedz? 3500 ek vs 4000 rp, roznica profesji. Myslisz ze Zarex redów nie lapal? Problem w tym jest taki, ze to u was placza o roznice lvli a Reconi sie nie perdolą w tańcu
    A taki Discover na twoim zdjęciu odpalił skulla i co się stało? Standardowo płacz w temple i log :[

Gratuluje gildii wygranych w pvp eventach

Nie dość, że fałszywy to do tego kłamię.
    Pewnie masz rację.
    Kiedy Twoim zdaniem płakałem? Ja odpaliłem skulla ? To się nazywa Yellow Skull gościu.
    Odpalilłeś ys na daszku po czym cię goniłem z 5 minut. Twój płacz zawsze jest oczywisty. Yellow skull dalej jest skullem.
    Gdzie ja praktycznie wcale nie gram od dłuższego czasu. Jak już zaloguję to na parę minut dodając, że sam dałem się zabić z braku czasu by go nie marnować na zwierzynę z Tibii. Do tego między czasie pełno bieżących zadań odpalonych jednocześnie na laptopie i mi przełączało zamiast przystać na odpalonej Tibii po czym się wylogowałem, więc odpuściłem.
    Odpuściłeś, bo chciałeś spamować mortami. Oto cała historia twojej "walki".
    Nie zapominaj, że na dzień dzisiejszy to ja wygrywam pvp z Tobą śmieszku.
    XDDDDDDDD, napisz w grze - na forum mozesz byc nawet Bogiem

Reszty nie rozumiem więc nie komentuję.
    Ostatnio edytowane przez Spokojny Typek : 29-08-2016 o 16:59

Miasto
    Nazeing
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

P
    A taki Discover na twoim zdjęciu odpalił skulla i co się stało? Standardowo płacz w temple i log :[

Gratuluje gildii wygranych w pvp eventach
    Nie dość, że fałszywy to do tego kłamię. Kiedy Twoim zdaniem płakałem? Ja odpaliłem skulla ? To się nazywa Yellow Skull gościu. Gdzie ja praktycznie wcale nie gram od dłuższego czasu. Jak już zaloguję to na parę minut dodając, że sam dałem się zabić z braku czasu by go nie marnować na zwierzynę z Tibii. Do tego między czasie pełno bieżących zadań odpalonych jednocześnie na laptopie i mi przełączało zamiast przystać na odpalonej Tibii po czym się wylogowałem, więc odpuściłem. Nie zapominaj, że na dzień dzisiejszy to ja wygrywam pvp z Tobą śmieszku. Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie przelewam czas wolny na granie w Tibię jak Ty, lecz Ty nadal masz jakieś problemy, polecam się leczyć :v. Idź już stąd chłopino bo tylko wstyd przynosisz swoim ciężkim marudzeniem :v

Ps Tak dla oprzytomnienia nadal masz zamiar pisać o mojej osobie? Słaby jesteś typku idź tam gdzie byłeś :v

#down
    Pierw piszesz, że rozwalisz go z palcem w dupie, a teraz się tłumaczysz różnicą profesji i poziomami? :v
    To jest standardowe wytłumaczenie Yorena już dawno powinniśmy do tego przywyknąć :v

temat
    Brawo My

Reszty nie rozumiem więc nie komentuję.
    Nic trudnego tutaj do zrozumienia nie ma chyba, że dla Ciebie to współczuję :/

Odpuściłeś, bo chciałeś spamować mortami. Oto cała historia twojej "walki".

.
    Gościu Ty tą grę coraz bardziej traktujesz na poważnie każdą sytuację związana z tym serwerem przeżywasz jak mrówka okres, a co ja chciałem ? Po prostu się wylogować co w tym dziwnego
    Ja spamuje mortami i nie zapominam się leczyć Ty spamujesz uhami, więc w czym tu jest sens gdzie mogę to potraktować jako trening mlvla bardziej niż walkę, a i tak mimo tego przegrałeś :v.

Co mam Ci pisać? Gdziekolwiek miało by to być takie są realia i tego nie przebijesz ziomeczku przegrany
    Ostatnio edytowane przez Rastamanek : 30-08-2016 o 00:35
    To be continued .....

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Zaawansowany adisek's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Reasumując gildia stworzona przez tirck/raste którzy wkręcają każdego,kolejnych noł nejmów,zero zgrania. Pozdrawiam życzę sukcesów ale pod depo/najazdy marność.
    Badzjos [700+ Sprzedany.] Aerox [1300+ Sprzedany.]
    Byku [1300+...] Wykopek [1650+ Sprzedany.]
    Sendo [2100+ Sprzedany.] Darkrose [2830 Sprzedany.]

Miasto
    Nazeing
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał adisek Zobacz post
    Reasumując gildia stworzona przez tirck/raste którzy wkręcają każdego,kolejnych noł nejmów,zero zgrania. Pozdrawiam życzę sukcesów ale pod depo/najazdy marność.
    No tylko, że to się tyczy też i Reconów odpalają skule i padają jak muchy, a potem bulwers, ze my pk nie odpalamy do tego gadanie o dupie marynie zaczepiając kogoś z myślą, że go pocisnął, a dajcie spokój pozostało się śmiać :v.

Cytat Napisał adisek Zobacz post
    Pozdrawiam życzę sukcesów ale pod depo/najazdy marność.
    Dzięki, ale nie trzeba co do depo/najazdów nie wiem o czym Ty piszesz i raczej nie chce wiedzieć, pozdrawiam.

#T
    Brawo My
    To be continued .....

Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Kolejna porcja screenów!

Na początek, możemy się pochwalić, że 3 osoby z naszej gildii wykonały quest na token.

A chwilę później Ani3, na którym nie obyło się bez rutynowej kontroli. ;]

Powolutku wykonuję sobie questa... jeszcze tylko troche i będzie nowa profesja. ;]

Małe pvp, ktoś w końcu odpalił pk!

No i jak zwykle, nie zabrakło kompromitacji ze strony tej drugiej gildii, próba przeszkadzania w dobiciu lvla na nilach skończyła się na tym, że neko po odpaleniu pk popłakał się, że nie może mnie ubić, uciekał jedząc jajka, po czym został sprowadzony na ziemie (dosłownie) przez grupkę nili.

Po co to było?

Pozdrowienia dla wszystkich, których nicki widnieją na screenach, oraz reszty gildii, a także osób, które naszą gildie pożegnały.

nie rozumiem więc nie komentuję.
    Nic nowego, ale spokojnie, nie oczekiwaliśmy tego od ciebie. xD

Ostatnio edytowane przez Notorious : 12-09-2016 o 00:39

!No lifer! 1st R. Boonek's Avatar
    Miasto
    Glasgow
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Pozdrawiam

Jakbys nie byl obsrancem i wszedł w zakład, wygrałbys, ale niestety zaden z was obecnych tam nie odwazyl sie postawic na 500 lvli silniejszego

#t nie gratuluje

Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

No to lecimy z tematem!

Powolutku wbijam kolejne poziomy.

Przy okazji skończyłem quest na jakąś maskę...

...a chwilę potem odebrałem jakieś buty.

Wykonałem pare misji !quest.

A także dwa ostatnie pomniki na Quest of the Nine!

Oraaaaaz...

No i tutaj wielkie podziękowania dla całej gildii, która pomagała mi wykonywać te questy, głównie Lethornowi, Tricksterowi, Bloodstarowi, a także cleanerowi (pozdrawiam ), bez was byłoby naprawdę ciężko to wykonać. ;]

No i oczywiście pozdrowienia dla tru, który jeszcze wczoraj powiedział, że ja i tak nie skończę tego questa. Mam nadzieję, że to czytasz. ;>

Nie obyło się oczywiście bez pajacowania w tym czasie... Jakiś tam endrolid się przybłąkał i chciał umrzeć na daszku, wiec spełniłem jego życzenie.

Sekunde później jakiś arab, który ponoć tylko obserwuje, wleciał we mnie by mnie dobić, bo jak to tak mogłem zabić jego kolege 1v1. Brawo pajace. :v

A skoro mowa o pajacach...

Gz Raiju. xD

Pozdrawiam wszystkich!

@bonek
    Od Ciebie i tak nikt nie oczekiwał, że dasz te 100uc, poza tym każdy znał od początku wynik tego pvp. Po prostu po raz kolejny się ośmieszyliście, nic nowego.

No i standardowo, dzięki za 'nie gz'.

Miasto
    Nazeing
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał 1st R. Boonek Zobacz post
    Jakbys nie byl obsrancem i wszedł w zakład, wygrałbys, ale niestety zaden z was obecnych tam nie odwazyl sie postawic na 500 lvli silniejszego

#t nie gratuluje
    Po prostu idź stąd i nie wracaj po raz kolejny się ośmieszasz jak i reszta Twoich przyjaciół macie to już we krwi :v

#temat
    Gratuluję morda i całej ekipie. Standardowo lecimy dalej brawo My :]
    Ostatnio edytowane przez Rastamanek : 18-09-2016 o 00:28
    To be continued .....

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Ogolnie to gratuluje. Gildia to nie tylko pvp, ale jak nie bronicie honoru gildii to jestescie zwykle cipki.

Fajny ss, od razu wyczulem, ze jestescie ''amatorzy''.

Miasto
    Żyrardów
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Po prostu idź stąd i nie wracaj po raz kolejny się ośmieszasz jak i reszta Twoich przyjaciół macie to już we krwi :v
    Niedługo ośmieszymy tak konkretnie twoją osobę - pośmieje się z nami cały serwer wrzucę parę rzeczy i zobaczymy, czy dalej taki wyszczekany będziesz

@t

Nie gratuluje

@down
    Nie no to już przewyższa wszystko XDDD. Pomyślałeś o tym, że mi zaszkodzisz z swoją elitą? Jeszcze bardziej się dowartościowujecie do własnej głupoty, ale co tutaj się dziwić? Skoro u Was głupota to codzienność :v
    My dowartościowujemy? XD Gościu, co ty w ogóle piszesz. Jeszcze do tego masz czelność pisać, że głupota to u nas codzienność. Najlepszy przykład to twój nowy przyjaciel tibijski z gildii fantasy, zarexoholik, który reprezentuje bardzo wysoki poziom głupoty(jeżeli pewna osoba się zgodzi, to wrzucę co pisał do saszy, wtedy dopiero będzie śmiechowo):
    Zarexoholik: wposcie
    Dalej wypisuj wypociny na temat, że głupota to u nas codzienność, więc co dopiero sądzić jeśli chodzi o was? Debilizm, ośmieszenie, błaznowanie, kompromitacja i wiele innych podobnych tym stwierdzeniom - inaczej tego się nie da określić. Zakup tej swojej gildii słowniki ze swojej pensji dilera, hahaha.

Ps. Jak dla mnie jesteś największym błaznem na tym serwerze na dzień dzisiejszy. Zapomniałbym!
    Discover: jestes malutki przy mnie
    Discover: rzezbe mam gosciu
    Mamy się bać dilerze narkotyków?
    Ostatnio edytowane przez Sokol from West : 20-09-2016 o 07:44

Miasto
    Nazeing
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Niedługo ośmieszymy tak konkretnie twoją osobę - pośmieje się z nami cały serwer wrzucę parę rzeczy i zobaczymy, czy dalej taki wyszczekany będziesz
    Nie no to już przewyższa wszystko XDDD. Pomyślałeś o tym, że mi zaszkodzisz z swoją elitą? Jeszcze bardziej się dowartościowujecie do własnej głupoty, ale co tutaj się dziwić? Skoro u Was głupota to codzienność :v

@temat
    Brawo My !
    To be continued .....