User Tag List

Strona 48 z 62 PierwszyPierwszy ... 38464748495058 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki 941 do 960 z 1225

Wątek: `Recon - Veni, vidi, vici (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)

Łowca postów Rastamanek's Avatar
    Miasto
    Nazeing
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

#up

Ze co? Nerwy po przegranej? Spina yorenowa i oboje bana dostalismy o ktorym nie wiedzialem do poki ponownie probowalem zalogowac. Chyba rozum Ci pada XD gorzej wymyslac sie nie da dla zwrocenia swojej uwagi pilny graczu

#T
    Nie gz

@edit
    Arab chyba prawda w oczy kuje co? Ddosujecie dalej jak kiedys ?
    A co do Ciebie o Yorenie czy Ty robisz za adwokata xd? Dorosnij albo zmadrzyj pozdro z ddosami. I nie zaraz a po paru minutach jednak robi roznice chyba, ze masz problem z matematyka jak i z czasem.
    Ps chciales to masz

@down
    Szkoda słów i czasu, gadanie o czymś o czym się wie doskonale jak było przekręca się w taki sposób, żeby czuć się bardziej czystym i bez winy. Jest to żenujące i tchórzliwe do tego zachowujecie się jak dzieci Tibii, pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez Rastamanek : 12-09-2016 o 22:51
    To be continued .....

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs down

Cytat Napisał Rastamanek Zobacz post
    #up

Ze co? Nerwy po przegranej? Spina yorenowa i oboje bana dostalismy o ktorym nie wiedzialem do poki ponownie probowalem zalogowac. Chyba rozum Ci pada XD gorzej wymyslac sie nie da dla zwrocenia swojej uwagi pilny graczu

#T
    Nie gz

@edit
    Arab chyba prawda w oczy kuje co? Ddosujecie dalej jak kiedys ?
    A co do Ciebie o Yorenie czy Ty robisz za adwokata xd? Dorosnij albo zmadrzyj pozdro z ddosami. I nie zaraz a po paru minutach jednak robi roznice chyba, ze masz problem z matematyka jak i z czasem.
    Ps chciales to masz
    Yoren pracuje, wiec Yoren nie mogl odpisac. Potwierdzam, padles tyle razy, ze zacząłes z raiju wyzywac reconow od debili. Ja tez cos odpisałem, żeby dogryźć, za co wszyscy dostaliśmy bana. Ale te wasze wyzwiska to normalka, zawsze w dupkę . Sprawa ddosow, dlaczego mieszasz araba ? Oboje wiemy, ze robił to twój kumpel bercik o wiewiórczym glosie. Malo tego, dowiedziałem sie tego od ciebie . Bercik wyleciał z gildii za to, ze narazal gildie swoja glupota na bany. Sprzedal Sayonare i ddosy zniknely, dziwne
    Arab nie wiedzial kto ddosuje, wiec pozdrow bercika
    Edit: Nie wiedziales o banie? Chyba bawimy sie w zarexa, co? a taki dwarf o Nicki Maner czy jakos tak, ktory zalogowal po twoim banie, nie znajduje sie na twoim koncie? Aaaaaa, konto nie jest w zupelnosci twoje jak mozna nazwac zlodzieja, ktory pozyczyl 100uc od Arka i 700uc od Pana XYZ I nie oddaje?
    Gratuluje Pany
    Ostatnio edytowane przez Spokojny Typek : 12-09-2016 o 16:44

Veni, vidi, vici #2015 #2016 Arab's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

A co do Ciebie o Yorenie czy Ty robisz za adwokata xd? Dorosnij albo zmadrzyj
    Nie rozumiem co tutaj napisałeś...
    Ps. Powinno się pisać Zmądrzej.

Arab chyba prawda w oczy kuje co?
    Kuć to możesz sobie żelazo.

Ddosujecie dalej jak kiedys ?
    O DDoS'ach powinieneś wiedzieć najlepiej chyba, że mam przypomnieć tobie rozmową z Ts'a w której tak mocno namawiałeś pewną osobę do tego

I nie zaraz a po paru minutach jednak robi roznice
    Ciężko mi było rozszyfrować twoje wypociny, ale doszedłem jakoś z nimi do ładu...
    "Zaraz a po paru minutach" chyba można stwierdzić, że to jest to samo Sherlocku w poście wyżej napisałeś, że nie wiedziałeś o tym banie, kłamco

chyba, ze masz problem z matematyka jak i z czasem.
    Problem z matematyką to masz ty, ponieważ nie potrafisz oddać złotówek za pożyczone 7 kk od Tomasza Z czasem również masz problem, bo już długo mu to wisisz :v
    Ostatnio edytowane przez Arab : 12-09-2016 o 16:54

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Gz mordeczki, pograłbym sobie z wami, ale nawet nie ma kiedy
    Ostatnio edytowane przez Dementor : 17-09-2016 o 00:57

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs up

Macie moje szczere gratulacje za gnebienie calej tej zgrai pajacow z pod temple.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

nie gratuluje bo tak

Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Kurczak, ryż i kreatyna zrobią z ciebie sk*******a

Randomowe szkodniki

I teraz czas na najlepszą niespodziankę przygotowaną przez "fantasy"
    Reasumując - owa gildia zaplanowała sobie zdradziecki plan na Naszą gildię, ale nikt z Nas nie wie czemu miał on służyć, ponieważ
    polegał na tym, że przyjmując do gildii nie będziemy was bili i będziecie mogli spokojnie expic? (na to wychodzi)
    Wiedzieliśmy o tym zanim pewne osoby dołączyły do Reconu, szukaliśmy tylko małego dowodu aby was ośmieszyć
    Pierwszym dowodem było to, że np. assasin knight troszkę was sprzedał pisząc różne rzeczy do pewnych osób, drugim dowodem było to, że Boonek wyciągnał co nie co od
    waszego kolegi z gildii - barta. Trzecim dowodem ( o ile nie jest fałszem ) jest to :>

Proszę bardzo:

Cytat Napisał Zarexoholik Zobacz post
    postaram sie jakos unikac cie na evencie
    No widzisz, My ciebie nie unikalismy

nie mma ts to mi nie mogal nic zarzucic
    powiem ze nie ogarnelem
    Pisze się OGARNĄŁEM, a po drugie - zaprosiliśmy twojego kumpla mard geera na ts i pewnie myśleliście, że w TO klik uwierzymy? lub w TO klik

Jeszcze jedno :V

Pozdrawiamy,
    Recon.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Nie wiem po co w ogóle wykręcacie sensacje z jakimiś flejusami, lać ich i tyle :x

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał 'Sevi Zobacz post
    Nie wiem po co w ogóle wykręcacie sensacje z jakimiś flejusami, lać ich i tyle :x
    Bo nikogo innego już tu nie ma, coś musimy robić
    Beka była jak tego Nemiksa zabijałeś Namasim i podesłałeś mu infobota do pvp XD
    Albo jak prawie kupiliśmy od niego domek za pomidory XD
    Jak widać gość dalej na propsie

BRAWO MY

Cytat Napisał Notorious Zobacz post
    A teraz pytanie specjalne do jednego z was, Śmieszny Typek czy jaki on tam ma nick na forum... powiesz mi na ile wyceniasz ostatni rok swojego życia?

17:20 Yoren: [3571]: sprzedam 3,6k ek + w chuj uc za zl

Pozdrawiam. ;]
    Szczerze? Nie stać cię : | Kupiłeś 2,700 ek za zl, teraz pytasz o większy lvl? : |
    Ostatnio edytowane przez Spokojny Typek : 20-09-2016 o 23:56

Zaawansowany kolniaks's Avatar
    Miasto
    Capital City
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Napiszę tak: beka xD

wasz temat jest z deka gówniany, macie tu jakieś nikłe osiągnięcia przeklejane nic nie znaczącymi killami, a większość waszych członków to internetowi napinacze, którzy na tym serwie czują się jak w raju, bo mogą anonimowo "powypowiadać" się w sieci.

Rozje*ały mnie natomiast rozmowy, które tu wrzuciliście, bo nie miałem o nich pojęcia, a są doprawdy śmiechowe. Prostując - to nie była żadna niespodzianka, żaden plan ani nic z tych rzeczy. O tym "ich" planie dowiaduje się właśnie teraz - dla mnie to byli po prostu "uchodźcy expiący" (czy zwał to jak zwał, z kim i co oni konsultowali to nie mam pojęcia).

Reasumując, nie ośmiesza to natomiast nas, a tylko i wyłącznie owych uchodźców. #kompromitacja level master

#t Nie gratuluje (prócz ostatnich "niusów"), nie pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez kolniaks : 20-09-2016 o 23:39
    Trickster [1-948] [948-1862][1862-...]
    05/03/16 21:48 Awansowales z 1999 poziomu na 2000 poziom.
    07/09/16 16:08 Awansowales z 2999 poziomu na 3000 poziom.

Średnio zaawansowany Notorious's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

No ciekawie, plan obecnego Zarexa się nie powiódł (wcale mnie to nie dziwi xD), słyszałem coś tam, że dołączył do was tylko po to by wygrywać eventy, ale całe rozmowy mnie po prostu rozjebały. xD Gościowi Tibia poprzewracała w głowie jeszcze bardziej niż wam, a to już naprawdę wyczyn, podziwiam. ^^ Aż szkoda, że taki char trafił w ręce takiego nieudacznika... old Zarex pewnie by się przewrócił, jakby dowiedział się co się dzieje z jego charem. :v

Co do reszty tematu, wrzucajcie sobie co chcecie, aż mnie rozśmieszyło, że naprawdę zrobiłeś to o czym wtedy pisałem, czyli gdy dawałem się zabijać by wpisywać 'exani exire' (maxowanie czaru tuż przed robieniem qotn, którego miałem nigdy nie ukończyć według was) cały czas robiłeś screeny by potem pochwalić się, że mnie zabijałeś tyle razy, no śmiesznie. xD To pewnie przez to, że padam najmniej razy? :v Dodatkowo to że uda Ci się kilka razy wyspamować 3k ms'a to też niesamowite osiągnięcie, proponuje sobie to gdzieś zapisać, kiedyś będziesz miał co wspominać.

A teraz pytanie specjalne do jednego z was, Śmieszny Typek czy jaki on tam ma nick na forum... powiesz mi na ile wyceniasz ostatni rok swojego życia?

17:20 Yoren: [3571]: sprzedam 3,6k ek + w chuj uc za zl

Pozdrawiam. ;]

Cytat Napisał Spokojny Typek Zobacz post
    Szczerze? Nie stać cię : | Kupiłeś 2,700 ek za zl, teraz pytasz o większy lvl? : |
    Naprawdę powinieneś zmienić nick na 'Śmieszny Typek'. xD
    Ostatnio edytowane przez Notorious : 21-09-2016 o 00:15

Łowca postów Rastamanek's Avatar
    Miasto
    Nazeing
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Krótko pisząc zaczyna się robić z tego tematu przedszkole kto to widział by zachowywać się w taki sposób w tym wieku w sposób "upośledzonego dziecka" wrzucając ss'y z rozmową + nagrywanie na ts'ie i robienie z tego filmy itp na boku w dodatku wypominanie komuś o tym jak by ktoś miał się tego przestraszyć. Totalna żenada sypiecie ciągle jakimiś żalami, powtarzacie się bez przerwy mało tego próbujecie zaświecić swoją głupotą gdzie tylko ludzie z Waszej gildii widzą Waszą rację. Mógłbym wiele o tym napisać, ale to i tak nie pomoże jest takie powiedzenie, które jak widać po Was sprawdza się "z kim się przystajesz takim się stajesz".
    Co do obecnego Nive widzę, że aż za cwany jest gość który nigdy nic nie robił, a za plecami gęba się nie zamyka od gadania bzdur :v Gość nawet nie miał odwagi wejść na ts'a gdzie prosiło się xxxxxx razy i ma czelność nazywać ludzi gronem 15 latków gdzie zgaduję, że sam jest blisko tego wieku :v
    Myślicie, że dlaczego od Was odszedłem ? Główny był powód tego o którym nie pisałem/nie mówiłem właśnie to co prezentujecie sobą beka forever ^^
    PS. Może czas najwyższy dorosnąć ?

#
    nie gz bo szczerze wypocin nie idzie pogratulować :v

# down

Dlaczego ciągle komentujesz moje zdanie i notorycznie atakujesz moją skromną osobę kłamiąc jak najęty ? Widzę wierność Cię trzyma jak psa i już innych słownie nie zaatakujesz rudzik ;>? Mimo tego, że nie grasz a i tak najwięcej masz do powiedzenia żałosny gościu. Nudny jesteś nie będę odpisywał na takie bzdury bo nie rozumiem ;3
    Sokół - nie gram bo Jihady banów nie dostają za zgłoszenia i grają na układach właśnie dlatego sprzedałem all.
    To jest właśnie Twój płacz elo yol nara

Cytat Napisał Sokol from West Zobacz post
    Długo będziesz pisał te same wypociny w każdym swoim poście? Gościu, jesteś nudny, rozumiesz? Jak już komuś coś wypominasz, to przypomnij sobie, jak ty się żaliłeś na innych Reconów(jak byłeś u nas). Dlaczego przytoczyłeś jakieś powiedzenie, które w tym momencie nie ma sensu? Naprawdę, aż tak bardzo cie zabolało, że prawie każdy ma z ciebie "bekę" i szukasz czegoś na swoją obronę? XD Teraz będziesz nam tu płakał, że przez kogoś inni się tak zmienili, że się śmieją z ciebie teraz, a wcześniej z tobą rozmawiali. Chyba nie wziąłeś pod uwagę tego, że może niektórzy przejrzeli w końcu na oczy i zobaczyli jakim klaunem jesteś ":v".
    Pozdro z podłogi ;v

@edit
    Cytat Napisał Old-Don Ja Zobacz post
    Podsumowując, gildia stworzona przeciwko gildi jichad tak została pochłonięta przez grę ze sama się zachowuje jak gildia przeciw której została utworzona no niezły paradoks.
    To nie jest całe przedstawienie to dopiero środek tego co zrobili no niestety takie mamy czasy i takich ludzi nic z tym nie zrobimy, że Tibia dla nich jest Bogiem
    Ostatnio edytowane przez Rastamanek : 27-09-2016 o 23:09
    To be continued .....

Top User 2015 Sokol from West's Avatar
    Miasto
    Żyrardów
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Krótko pisząc zaczyna się robić z tego tematu przedszkole kto to widział by zachowywać się w taki sposób w tym wieku w sposób "upośledzonego dziecka" wrzucając ss'y z rozmową + nagrywanie na ts'ie i robienie z tego filmy itp na boku w dodatku wypominanie komuś o tym jak by ktoś miał się tego przestraszyć.
    Jak chcesz zobaczyć przedszkole, to chętnie cie zaprowadzę w miejsce gdzie jest jedyne przedszkole na tym serwerze - Klik klik.

Totalna żenada sypiecie ciągle jakimiś żalami, powtarzacie się bez przerwy mało tego próbujecie zaświecić swoją głupotą gdzie tylko ludzie z Waszej gildii widzą Waszą rację. Mógłbym wiele o tym napisać, ale to i tak nie pomoże jest takie powiedzenie, które jak widać po Was sprawdza się "z kim się przystajesz takim się stajesz".
    Długo będziesz pisał te same wypociny w każdym swoim poście? Gościu, jesteś nudny, rozumiesz? Jak już komuś coś wypominasz, to przypomnij sobie, jak ty się żaliłeś na innych Reconów(jak byłeś u nas). Dlaczego przytoczyłeś jakieś powiedzenie, które w tym momencie nie ma sensu? Naprawdę, aż tak bardzo cie zabolało, że prawie każdy ma z ciebie "bekę" i szukasz czegoś na swoją obronę? XD Teraz będziesz nam tu płakał, że przez kogoś inni się tak zmienili, że się śmieją z ciebie teraz, a wcześniej z tobą rozmawiali. Chyba nie wziąłeś pod uwagę tego, że może niektórzy przejrzeli w końcu na oczy i zobaczyli jakim klaunem jesteś ":v".

Myślicie, że dlaczego od Was odszedłem ? Główny był powód tego o którym nie pisałem/nie mówiłem właśnie to co prezentujecie sobą beka forever ^^
    Wytłumacz nam tu wszystkim jedno, jak możesz tak bezczelnie kłamać na publicznym forum? Każda twoja teoria przeciw nam, jest za każdym razem bardziej zabawna ":v". Byłeś największym kretynem w tej gildii - zawsze myślałeś, że masz racje(chociaż nigdy jej nie miałeś), pierdoliłeś jakieś kłamstwa na innych Reconów(nie kłam, że nie, bo poszukam na to dowodów, jak mi się żaliłeś na gg np. na goatee), wiecznie Ci coś nie pasowało - wszyscy byli źli, tylko biedny(dosłownie) rasta zawsze pokrzywdzony. Nie hamowałeś się i szczekałeś na lewo i prawo, żeby tylko coś dorzucić od siebie. Zapomniałbym! Mieliśmy wrażenie, że rozmawiamy chyba z kobietą, bo co chwile jakieś fochy XD

Kto to pisze?!!! XD Jesteś pięknym przykładem HIPOKRYTY, wręcz idealnym XD Jeszcze tak pięknie szczekałeś do każdego na ts'ie, jak ktoś się źle do ciebie odezwał - teraz śmiesz nazywać się osobą dorosłą i komuś pisać "dorośnij"? XD HAHAHAAHA XD

#
    No fajnie, ale to ty jakieś wypociny piszesz za każdym razem, także żegnam cie śmieszku ":v".

@t

Bardzo gratuluje )))!

@edit
    Dlaczego ciągle komentujesz moje zdanie i notorycznie atakujesz moją skromną osobę kłamiąc jak najęty ?
    Ja kłamię? Skoro tak bardzo chcesz, to chętnie poszukam dowodów na to, jak ty bezczelnie kłamiesz

Widzę wierność Cię trzyma jak psa i już innych słownie nie zaatakujesz rudzik ;>? Mimo tego, że nie grasz a i tak najwięcej masz do powiedzenia żałosny gościu.
    Nie pisz o mnie, że jestem żałosny, bo kolejny raz okłamujesz wszystkich. Rudzik? Nowe słówko od twojego nowego przyjaciela, saszy? W sumie jesteś takim tępym człowiekiem, że wszystko musisz każdemu kraść(nawet słowa). Mam prawo wypowiadać się kiedy chce, a ty możesz jedynie dalej mi odpisywać ups.. Czy przypadkiem miałeś mi już nie odpisywać? HAHHAHAHA

Nudny jesteś nie będę odpisywał na takie bzdury bo nie rozumiem ;3
    nie rozumiem
    nie rozumiem
    Nic dziwnego, że nie rozumiesz - nie masz żadnych dowodów/brakuje ci słów, żeby wytoczyć jakieś sensowne argumenty w moją stronę. Jesteś głupi, rozumiesz? Twój mózg(masz coś takiego?), nie jest w stanie nic sensownego wymyślić, więc palnąłeś pierwsze co ci przyszło do głowy

Sokół - nie gram bo Jihady banów nie dostają za zgłoszenia i grają na układach właśnie dlatego sprzedałem all.
    Wtf? XD Co ty ***** wymyśliłeś w tym momencie, hahaha Kto Ci takich głupot naopowiadał? Tym razem przeszedłeś samego siebie - pokazałeś jakim jesteś kretynem. Sprzedałem bez powodu, bardzo dużo osób wie, że zacząłem grać w LoL'a(od kwietnia) - w porównaniu do ciebie, mam tak bardzo wyjebane na apo, że mi nie jest tego szkoda W sumie ty nie masz tak wyjebane na ten serwer jak ja, bo połasiłeś się na 8kk(7kk Aziela i 1kk Rekruta) o wartości 150zł? Rozumiem, że nie masz za co już żyć, więc musisz okradać innych, tak? Jeżeli masz taki problem, to podaj numer konta - przeleje ci jakieś pieniążki, żebyś za co miał kupić sobie coś do jedzenia, biedaku(no i oczywiście złodzieju)...

Pozdro z podłogi ;v
    Pozdro z sufitu ":v", hehe

Ps2.
    Podeślij mi na to dowód, proszę
    Ostatnio edytowane przez Sokol from West : 27-09-2016 o 21:59

Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

zachowywać się w taki sposób w tym wieku w sposób "upośledzonego dziecka"
    Dlatego wyrzuciliśmy ciebie z gildii.

Totalna żenada sypiecie ciągle jakimiś żalami, powtarzacie się bez przerwy mało tego próbujecie zaświecić swoją głupotą gdzie tylko ludzie z Waszej gildii widzą Waszą rację
    Zapomniałeś jak "sypałeś żalami" do mnie na GG, że Hexolic jest taki i owaki?
    "Albo go wyrzucisz Arab albo ja odchodze!"
    "Norweg po mnie cisnął pod temple, a jak mu odpowiedziałem to dostałem bana teraz ja zacznę go obrażać i nagram jak on odpowie!"
    "Wydaje mi się, że Voltan pucuje do Recon"
    "Sevi sprzedał Namasa, a miał mi go trzymać jakim on jest (uwaga twoje słowo) dwulicowcem!"

Tak się obraziłeś na Seviego, że zrookowałeś swojego rastamana i przez pół nocy spamowałeś mi, że nie będziesz tu grał, śmieszny człowieku.

"z kim się przystajesz takim się stajesz"
    Właśnie dlatego z tobą nie trzymamy, bo jeszcze któryś z Nas mógłby kogoś okraść :v
    #Tomasz#7kk#Rekrut#1kk#pożyczone#nie_oddane

Co do obecnego Nive widzę, że aż za cwany jest gość który nigdy nic nie robił, a za plecami gęba się nie zamyka od gadania bzdur :v Gość nawet nie miał odwagi wejść na ts'a gdzie prosiło się xxxxxx razy i ma czelność nazywać ludzi gronem 15 latków gdzie zgaduję, że sam jest blisko tego wieku :v
    My zaproponowaliśmy jemu ts'a JEDEN raz i wszedł normalnie pogadać, więc widocznie nie chciał prowadzić rozmowy z osobą, która okrada innych (piszę o tobie)

Myślicie, że dlaczego od Was odszedłem ?
    *Zostałeś wyrzucony.

Dlaczego ty ciągle piszesz w naszym temacie skoro tak ci się on nie podoba, osiedlowy handlarzu narkotyków?

#Temat

Oby tak dalej !

#EDIT
    Dlaczego ciągle komentujesz moje zdanie
    Bo cały czas do Nas coś próbujesz pisać?

Nudny jesteś nie będę odpisywał na takie bzdury bo nie rozumiem ;3
    Za to ty jesteś chyba głupi skoro piszesz, że nie odpisujesz a ciągle to robisz....
    Ostatnio edytowane przez Arab : 01-10-2016 o 04:00

Gaduła Old-Don Ja's Avatar
    Miasto
    Tychy
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Podsumowując, gildia stworzona przeciwko gildi jichad tak została pochłonięta przez grę ze sama się zachowuje jak gildia przeciw której została utworzona no niezły paradoks.
    Jak już mówiłem do pewnego momentu bardzo dobry temat, po czym przerodził się w bezsensowne wypowiedzi kłótnie itd. w skrócie "żenada".
    @ t
    Gz wbijania lvl bo to podziw na pustym serwerze grać A co do reszty wielki minus;/

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Totalna żenada sypiecie ciągle jakimiś żalami
    Cytat Napisał Scuv Zobacz post
    Sevi sprzedał Namasa, a miał mi go trzymać jakim on jest (uwaga twoje słowo) dwulicowcem!"

Tak się obraziłeś na Seviego, że zrookowałeś swojego rastamana i przez pół nocy spamowałeś mi, że nie będziesz tu grał, śmieszny człowieku.
    Generalnie nic dodać, nic ująć, no może prócz tego, że musiałeś zmienić "towarzystwo" po tym, jak na nikim wśród nas nie zrobiłeś wrażenia swoim rozgoryczeniem i płaczem, pionie :x

Nie potrafisz rozwiązywać problemów, wyjaśnić czegokolwiek, jeżeli kontakt z ludźmi przez internet idzie ci tak opornie, to nie chcę wiedzieć jak funkcjonujesz w rzeczywistości. Obsrywasz się na forum, odwracając fakty na swoją korzyść i próbujesz ożenić ten kit ludziom z dwóch stron barykady - jedni wiedzą jak było, bo bezpośrednio w tym uczestniczyli, a drudzy w dupie byli i gówno widzieli, a łykają to jak młode pelikany robale, bo są twoimi "kolegami". Jesteś prostakiem

Deczko groteskowo brzmi to ze strony kogoś, kto jest młodszy od większości ludzi do których się zwraca.

#t
    gz

Uzależniony Goatee's Avatar
    Miasto
    ████
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Panowie, dajcie sobie spokój z tym pionkiem. On jest nic nie warty w tej grze czy na forum. Najlepiej to nic do niego nie mieć, nawet szacunku

#
    Gratulacje! Ciskać jak najwięcej aby każdy miał ból dupska. "Oby tak dalej ! "
    Xlori 1 - 1780
    Dzielny Tabaluga 1744 - 2628
    Hexolic 3122 - 3345
    Hyper Beast 1 - 700

!No lifer! 1st R. Boonek's Avatar
    Miasto
    Glasgow
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Old-Don Ja Zobacz post
    Jak już mówiłem do pewnego momentu bardzo dobry temat, po czym przerodził się w bezsensowne wypowiedzi kłótnie itd. w skrócie "żenada".
    @ t
    Gz wbijania lvl bo to podziw na pustym serwerze grać A co do reszty wielki minus;/

Nie masz prawa wrzucac wszystkich do jednego wora, ale czesciowo przyznam racje ;d

/co do rasty, sugeruje reportowac kazdy kolejny post poniewaz wszystkie maja na celu obraze nas i naszej gildi, nie ma sensu odpisywac komus kto i tak tego nie zrozumie

#t cos wrzuce zeby nie bylo

Ostatnio edytowane przez 1st R. Boonek : 28-09-2016 o 09:26

#top #moderator #2014 #2015 KaZeK's Avatar
    Miasto
    Brzeszcze
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

#Don Ja
    Brak osób do których mogli pospinać (czyt. Jihadu) spowodowało to, że sami się 'rozpadli' i kłócą

#t
    Nie gratuluje dziewczynki.
    [Kmq] 1-1505
    [Bart] 2927 - 2939 | 2983 - 3021
    [Zarexoholik] 3108 - 3134
    [Tru] 1 - 2618

z przerwami

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał KaZeK Zobacz post
    Nie gratuluje dziewczynki.
    Jak dziewczynka to zachowales sie Ty biedaku, ktorego nie stac na maszynke do golenia. Od kiedy przestaliscie kosic zl za lewe uc pewnie gryziecie sciane pazery.

@top
    Gratuluje Boonek - kazdy event powinien tak sie konczyc.