User Tag List

Pokaż wyniki 1 do 20 z 1225

Wątek: `Recon - Veni, vidi, vici (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Łowca postów Rastamanek's Avatar
    Miasto
    Nazeing
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Krótko pisząc zaczyna się robić z tego tematu przedszkole kto to widział by zachowywać się w taki sposób w tym wieku w sposób "upośledzonego dziecka" wrzucając ss'y z rozmową + nagrywanie na ts'ie i robienie z tego filmy itp na boku w dodatku wypominanie komuś o tym jak by ktoś miał się tego przestraszyć. Totalna żenada sypiecie ciągle jakimiś żalami, powtarzacie się bez przerwy mało tego próbujecie zaświecić swoją głupotą gdzie tylko ludzie z Waszej gildii widzą Waszą rację. Mógłbym wiele o tym napisać, ale to i tak nie pomoże jest takie powiedzenie, które jak widać po Was sprawdza się "z kim się przystajesz takim się stajesz".
    Co do obecnego Nive widzę, że aż za cwany jest gość który nigdy nic nie robił, a za plecami gęba się nie zamyka od gadania bzdur :v Gość nawet nie miał odwagi wejść na ts'a gdzie prosiło się xxxxxx razy i ma czelność nazywać ludzi gronem 15 latków gdzie zgaduję, że sam jest blisko tego wieku :v
    Myślicie, że dlaczego od Was odszedłem ? Główny był powód tego o którym nie pisałem/nie mówiłem właśnie to co prezentujecie sobą beka forever ^^
    PS. Może czas najwyższy dorosnąć ?

#
    nie gz bo szczerze wypocin nie idzie pogratulować :v

# down

Dlaczego ciągle komentujesz moje zdanie i notorycznie atakujesz moją skromną osobę kłamiąc jak najęty ? Widzę wierność Cię trzyma jak psa i już innych słownie nie zaatakujesz rudzik ;>? Mimo tego, że nie grasz a i tak najwięcej masz do powiedzenia żałosny gościu. Nudny jesteś nie będę odpisywał na takie bzdury bo nie rozumiem ;3
    Sokół - nie gram bo Jihady banów nie dostają za zgłoszenia i grają na układach właśnie dlatego sprzedałem all.
    To jest właśnie Twój płacz elo yol nara

Cytat Napisał Sokol from West Zobacz post
    Długo będziesz pisał te same wypociny w każdym swoim poście? Gościu, jesteś nudny, rozumiesz? Jak już komuś coś wypominasz, to przypomnij sobie, jak ty się żaliłeś na innych Reconów(jak byłeś u nas). Dlaczego przytoczyłeś jakieś powiedzenie, które w tym momencie nie ma sensu? Naprawdę, aż tak bardzo cie zabolało, że prawie każdy ma z ciebie "bekę" i szukasz czegoś na swoją obronę? XD Teraz będziesz nam tu płakał, że przez kogoś inni się tak zmienili, że się śmieją z ciebie teraz, a wcześniej z tobą rozmawiali. Chyba nie wziąłeś pod uwagę tego, że może niektórzy przejrzeli w końcu na oczy i zobaczyli jakim klaunem jesteś ":v".
    Pozdro z podłogi ;v

@edit
    Cytat Napisał Old-Don Ja Zobacz post
    Podsumowując, gildia stworzona przeciwko gildi jichad tak została pochłonięta przez grę ze sama się zachowuje jak gildia przeciw której została utworzona no niezły paradoks.
    To nie jest całe przedstawienie to dopiero środek tego co zrobili no niestety takie mamy czasy i takich ludzi nic z tym nie zrobimy, że Tibia dla nich jest Bogiem
    Ostatnio edytowane przez Rastamanek : 27-09-2016 o 23:09
    To be continued .....