Gratulacje!
Cisniesz ich tam!
Gratulacje!
Cisniesz ich tam!
Gratulacje
Jeszcze pare miesięcy i karmazyn jest twoj.
Powodzenia
Czas leci, a obecny Zarex coraz głupszy. Chyba specjalnie wejdę do gry go trochę poirytować. ^.-
#t
Gz.
Notorious 2650-2777 (sprzedany)
Azeff 3319-3339 (sprzedany)
13:11 Dabros Knight: wymysl cos lepszego bo nie blysnoles intelogencja
Witam.
@#Anmael
Dokładnie, woja nadchodzi!
Dzięki, pozdrawiam.
@#Komornik
Normalnie, ciśniemy wszystkich!
Dzięki, pozdrawiam.
@#Boniek14
Karmazyn już ma pewnie mokre spodnie!
Dzięki, pozdrawiam.
@#Notorious
Wchodź do gry, normalnie!
Dzięki, pozdrawiam.
#temat
Poziomy doświadczenia.
4486-4500:
Ciekawostka:
Postać mam od 3620 poziomu (22-09-2015).
3700 wbiło się 29-10-2015.
3800 wbiło się 19-11-2015.
3900 wbiło się 17-12-2015.
4000 wbiło się 05-01-2016.
4100 wbiło się 01-03-2016.
4200 wbiło się 10-04-2016.
4300 wbiło się 18-06-2016.
4400 wbiło się 05-10-2016.
4500 wbiło się 22-11-2016.
Statystyki.
Top 10:
Karmazyn, boisz się?
Sasha.
Ostatnio edytowane przez Sasha Rookslayer : 23-11-2016 o 10:41
Gratulacje! Coraz bliżej do Karmazyna.![]()
Gdybys padł od nich 3 i Ty byś miał pk to rozumie ale Ty padłeś od nich 3 na ys 4500 ekiem człowieku!
#t
małe gz bo słabo![]()
gratulacje Sashowaty![]()
zawsze spontan, w bani korba, najchudszy z najchudszych, nieogolona morda
Gratulacje Sasha!!!
Karmazyn jest już twój :3
Bardzo ładnie wypiłeś kolejne poziomy doświadczenia! Fajna jest taka gra nie? ze przez prawie 900lvl przez które masz tą postać to wbiłeś z 150-200lvl a resztę wypiłeś świetna sprawa naprawdę szanuje! I czego mam się bać? wyprzedzisz mnie ( w końcu ktoś ile można być top1 to już prawie 3 lata bycie najlepszym też się kiedyś nudzi no ale nie oszukujmy się normalny gracz taki jak nivelato czy dark monster bo oni raczej ręcznie expią nie na motylach to pewnie wyprzedzili by mnie za rok albo później zwłaszcza dark ) Ty za to musiałeś przyjść na maina jak Cie man wyprzedził i tak Cie odstawił, że stwierdziłeś iż nie jesteś go w stanie dogonić nawet przy twoim trybie gry 10-12h w ciągu dnia i 2 miesiącach pracy w roku rownież to szanuje! Graj dalej, pij soki dalej i ciesz się grą.
@t
Gratulacje ! Czekam na więcej
Ostatnio edytowane przez Karmazynek : 23-11-2016 o 21:10
Karmazyn 432-4752
23.01.2017 The End
Ostatnio edytowane przez Sasha Rookslayer : 23-11-2016 o 22:22
Nie będę przypominał kto był tak zdesperowany aby kupić Fszę za PLNy i zrookować tego chara aby tylko być top 1 XDDDD
Chociaż w sumie możesz kupić Karmazyna za zł i tak samo zrookować. Karma pewnie chętnie ci go sprzeda za PLNy
#
Nie gratuluje, najwyższa pora wyjść na dwór, do znajomych. Przepierdalasz najlepsze lata życia na gre tutaj? Najwyższa pora dorosnąć synku![]()
Ostatnio edytowane przez Goatee : 23-11-2016 o 22:00
Xlori 1 - 1780
Dzielny Tabaluga 1744 - 2628
Hexolic 3122 - 3345
Hyper Beast 1 - 700
michałek nie umie wyprowadzić się z opresji, kiedy ktoś go krytykuje, mimo porównania się w osiągnięciu - raczej dla niego życiowym oczywistym, uważającą się za elitę w jakieś gierce ??XD?? Wszystko bierze siebie do serca, nawet jak ktoś ustawi outfit z jego kolorami dla beczki śmiechu to już cyk zdjęcie na forum. Co za tym idzie? Krytykujesz? Zostajesz nazwany jego fanem, a naprawdę jesteś michałek jesteś bez życia i 24 grudnia (z wziętych informacji od ostatnich dwóch lat) jadłeś karpia przy biurku, którą mama ci przyniosła z kuchni, bo nie chciałeś z rodzinką siedzieć przy stole, bo ktoś cie przegoni z doświadczeniami. Twoim jedynym fanem na tym otsie jest "nijaki" Nemiks aka Adamek.
"Dzięki pewnie niedługo będziesz na TOP 3."
Sądząc po jego krytyce wobec ciebie, to co go obchodzi, że go przegonisz? Mama ci kupi zapieksę z biedry w ramach nagrody, żebyś nie zdychał i bił lvl? XD
Podsumowując, to jesteś bardzo uzależniony do kompa i starzy ci dają hajs, żebyś żył, a jak minie czas kiedy już ich nie będziesz miał, bo zginą czy coś to będziesz na TOP 100 i pójdziesz z liną do łazienki. Pozdrawiam. PS. Podaj mi swój adres to znajdę ci najbliższego psychologa jak nie umiesz się opanować i dowalasz tylko tibijskimi osiągnięciami.
#t
Nie gratulacje. Nie nazywaj mnie z tego powodu psychofanem, noł lajfie.![]()
Jak to niestworzone historie? Jeszcze niedawno grales po 20, teraz 10-12h-prawda. Wyprzedził cie ktos na rooku to uciekles na main- prawda. Pracujesz 2 miechy w roku- smutne, ale prawdziwe. Sam sie tym jarasz na forum. Jesli sprawi ci to najwieksza przyjemność to jestem za Karmazynem, wyprzedzaj go. A potem standardowo życzę hacka itp. Gratuluje zycia![]()
Sasha nie zwracaj na noobkow uwagi żal dupe ściska i tyle, ciśnij dalej pzdr
Up.
A Ty moze skoncz wydłubywać digidongi z dupy sashy, Oki? ;] lizusie..
t.
Nie gratuluje przegrany człowieku.
Gratulacje, wyjebane w to ile siedzisz przed kompem, Twoje życie Twoja sprawa![]()
Gratulacje Sasha. Gonisz z poziomami dalej!
Witam.
@#Anmael
Nom, coraz bliżej.
Dzięki, pozdrawiam.
@#Hokage
Nie wiesz co piszesz, przestań się kompromitować.
Dzięki, że odwiedzasz mój temat.
@#Demon
Dzięki Demoniasty, pozdrawiam.
@#Exspaze
Dzięki.
@#Karmazynek
Jesteś tak zdesperowany chłopie, że wymyślasz niestworzone historie i na dodatek płaczesz i masz ból dupska o grę.
Pytasz się mnie czy fajna jest gra pijąc napoje z motylków. Hmm, odpowiem Ci, że normalna, tak jakbyś expił.
Po to są motyle, aby się z nich korzystało. Jeżeli komuś szkoda pixelowej kasy na motyle, to już nie moja wina.
Boisz się, że Ciebie wyprzedzę i zaczynasz ostro płakać.
Ja Ci nie wypominam, że KaZeK czy inni, komu dawałeś postać wbijali Ci nie wiadomo ile poziomów.
Wymyślaj dalej ile to dziennie godzin gram. Tylko sie kompromitujesz.
Co do mojej "dwumiesięcznej" pracy w ciągu roku. Napisze Ci jedno.
Musiałbyś pracować przez ponad pół roku, aby zarobić tyle ile ja zarabiam w ciągu tych "dwóch miesięcy". Kto wyszedł na tym lepiej?![]()
Odpowiedz sobie sam zamknięty w sobie człowieku.
Dzięki, że mnie podziwiasz, pozdrawiam.
@#Goatee
A już nie piszesz, że mimo zrokowania Mr Fszy zarobiłem na tym dwie stówki, bo po co, nie?
Dzięki mój psychofanie. Pozdrawiam.
@#Haracz Jaracz
Nawet nie czytałem co tam napisałeś, bo szkoda na to czasu. Płacz dalej, że dostajesz niesłuszne bany.
Dzięki, pozdrawiam.
@#Yoren
Kolejna osoba, która wymyśla bajeczki? Chłopie, idź tam dalej wypisuj, że kończysz z grą i usuwasz postacie. Haha.
Dzięki, że mnie podziwiasz na każdym kroku. Pozdrawiam.
@#Komornik
A kto na nich zwraca uwagę? Niezła beka jest i tyle.
Dzięki, pozdrawiam.
@#Afroman
Dzięki, pozdrawiam.
@#Malff
Dzięki, pozdrawiam.
@#Sorc Kingow
No jasne, że gonie!
Dzięki, pozdrawiam.
#temat
Poziomy doświadczenia.
4501-4510:
Liczę na więcej waszego płaczu w tym temacie.
Wkrótce kolejne zdjęcia.
Pozdrawiam,
Sasha.
Ostatnio edytowane przez Dementor : 18-01-2017 o 04:27
up ale płacz
t#
nie gz/gz, graj dalej?
]Gratulacje, aby tak dalej!
Ostatnio edytowane przez Splaxor : 02-12-2016 o 10:37