Graty ! Dawaj Sasha, bo każdy czeka na ten 5k lvl ! Teraz tylko pytanie, kto wbije pierwszy.
Graty ! Dawaj Sasha, bo każdy czeka na ten 5k lvl ! Teraz tylko pytanie, kto wbije pierwszy.
Sam się zaorałeś w tym momencie! Mogę pogratulować poziomu głupoty jaki w tym momencie zaprezentowałeś. Złamałeś również punkt regulaminu - wprowadzanie ludzi w błąd, za co mam nadzieję otrzymasz nagrodę
Po pierwsze, to wypominasz komuś, że ktoś przeżywa grę, a sam co robisz?Mogę ci przypomnieć np. ile razy tworzyłeś tematy w dziale OPINIE & KRYTYKA?
Świetnym przykładem było ostatnie zachowanie Squida wobec twojej osoby, przez co musiałeś założyć temat i wylać swoje gorzkie żale na forum, a następnie prosiłeś swojegu funfla, żeby zamknął temat, bo zostałeś "zjechany" przez innych użytkowników XDDD Pamiętasz to, czy już nie?
Po drugie ciągle pierdolisz za przeproszeniem, że ktoś płacze na ts w Reconach, daj proszę na to dowód - tylko mocny dowód np. nagranie czy coś w tym stylu, a nie opierasz to na "zeznaniach" osób, które niby zostały wielce pokrzywdzone przez Recony. Trochę żenujące, nie sądzisz? Teraz przejdę do największej "kompromitacji" z twojej strony - napisałeś:
Pokazałeś właśnie, że jesteś największym hipokrytą na tym serwerze. Wytłumaczę ci to bardziej, a nawet podeślę dowody na to, że wprowadziłeś przy okazji forumowiczów w błąd:
No i co michale, zapomniałeś chyba o tym, prawda? Jednak coś piszesz ciągle na jego temat, ciągle wypowiadasz się na temat "miłości jego z Antygoną"(do tego również się odniosę nizej) i próbujesz wskórać tym jakąś sensację z osobami, które są "bardzo pokrzywdzone" przez Recony. Przypomnij sobie również rozmowy z chatboxa w stylu "jak tam Arabek, płaczesz dalej?" oraz twoje posty "recon się kompromituje" - Piotrek należy do gildii, więc po części piszesz również o nim, a nie będę wyszukiwał dalszych twoich marnych wypocin, gdzie wypowiadasz się na temat np. Antygony i Piotrka niby miłości. Mamy rozumieć, że każdy kto pisze z dziewczyną przez internet, jest z nią w jakichś głębszych relacjach i od razu to "miłość"? Przecież można normalnie rozmawiać z kimś i uwierz, że wcale nie musi to być od razu wyżej wymieniona miłość. Pragnę również zaznaczyć, że można znaleźć posty, w których ludzie piszą różne rzeczy np. na Piotrka(bo to o niego w tym momencie wchodzi), więc po części jednak o nim piszą, prawda? Świetnym i mocnym przykładem są posty w twoim temacie "ciśnij reconów", "recony się kompromitują". Zapomniałeś chyba o tym, bo to też jest jakaś forma pisania/wspominania o danej grupie/osobie.
No i przejdźmy do ostatniej części twojej wypowiedzi, dobrze?
Zazdrościsz mu tego, że on pisze i utrzymuje kontakt z przypadkową poznaną dziewczyną przez gre, a u ciebie pewnie ostatnia kobieta z jaką gadałeś to była twoja mama lub babcia? Trochę śmieszne i żenujące, nie sądzisz? Nie wypowiadaj się na temat relacji damsko-męskich, skoro nie masz o nich bladego pojęcia. Mogę śmiało nazwać cię NERDEM - taką osobą się stałeś i niestety prawdopodobnie zostaniesz, bo co sądzić o osobie, która poza sensacjami i grą na tibijskim serwerze, nic więcej nie osiągnęła w życiu?
Przejdę do końca mojej wypowiedzi, a mianowicie tylko napiszę, że sam się zaorałeś tym swoim śmiesznym postem. Jesteś pewnie z siebie teraz dumny, prawda?
Co do tematu - nie gratuluje, bo nie widzę tutaj nic ciekawego w tym temacie. Idzie wiosna, więc może rusz dupę i wyjdź na dwór w końcu, zmień swoje życie i zacznij zachowywać się normalnie, a nie odgrywać rolę klauna na tibijskim serwerze, myśląc przy okazji, że "jesteś fajny".
Pozdrawiam.
Ps. Raportuje twój post za wprowadzanie ludzi w błąd.
Ostatnio edytowane przez Sokol from West : 20-03-2017 o 10:50
OHOHOHOHO, to było mistrzowskie a zarazem jakie prawdziwe. Po stworzeniu tematu z Arabem i Antygoną "Dokończ opowiadanie" nasuwa się pytanie "Co dalej?". Co jeszcze założysz na tibijskim forum, co będziesz pisał o nas w grze? Gdzieś już pisałem o tym, napiszę jeszcze raz. Tak cię to boli, że Arab pisze z Antygoną w grze to chyba zapomniałeś co pisałeś do Wild Rose albo Viki. Tylko one miały cię w dupie za przeproszeniem i zostałeś z Nemiksem.
Nie gratuluję tibijski klaunie
Matematyka królową nauk
Te mute to slabe jest. Dalbym ci 10 krotnosc tego.
Nie gz.
Nie gratuluje.
Bardzo się cieszę z twojego mute przynajmniej trade nie jest obciążone twoim spamem tak samo jak chat główny
Nie pozdrawiam.
#t:
Sokół przemówił prawidłowo.Nie gratulację oczywiście.
//Anmael Screeny możesz sobie wrzucać w swoim temacie.![]()
Ostatnio edytowane przez Makael : 21-03-2017 o 12:44
nie gratuluje bo nie zaslugujesz za twoje szczeniackie zagrywki
Ostatnio edytowane przez Makael : 21-03-2017 o 15:20
Witam.
@#Valhalla
Kłamczuszek, wbijesz 5000 poziom na dniach!
Pozdrawiam.
@#Bercikovsky
5000 będzie, ale pewnie ktoś go wbije przede mną.
Pozdrawiam.![]()
@#Hokage
Proszę się nie kompromitować.![]()
@#Sokol from West
Popisz, popisz, ja poczytam mój psychofanie.![]()
@#Yoren
Dzięki, że mnie podziwiasz.![]()
@#Haram Masari
Dzięki za miłe słowa.
Pozdrawiam.![]()
@#Kiroshi
Dzięki.![]()
@#Haracz Jaracz
Dzięki.![]()
@#djakon
Dzięki.![]()
#temat
Poziomy doświadczenia.
4756-4765:
Wygrane PvP eventy.
Nowość! Sasha w gildii!
Pozdrawiam wszystkich ludzi z Bratvy.
Mam nadzieje, że się podoba.
Pozdrawiam,
Sasha.
Ostatnio edytowane przez Sasha Rookslayer : 25-03-2017 o 23:15
Dobrze, że dałem Ci wygrać na tym evencie....
Go go go 7k
Pozdro i powodzenia w dalszym lvl'owaniu
Gratulacje, fajne sa te nasze eventy, lec do 5k![]()
miło się ogląda ten temat, pozdrawiam i zycze dalszych osiagow
Gratulacje! ;>
Czekam na dalsze tematy, w których będziesz obrazal moderatora Scuva.
Najbardziej ujowy temat na main. Nie pytaj, który temat jest najgorszy na rookunie gratuluję, słońce świeci
[Scuv] Sprawę z Anmaelem załatwcie na pw.
XD nie będę się zniżał ":v"
Ostatnio edytowane przez Voltan : 29-03-2017 o 20:01
Matematyka królową nauk
hahaha juz anmael edytowal ci posta za napisanie prawdy. bacznie obserwuje temat saszy a nic wiecej nie robi.
nie gratuluje
Ostatnio edytowane przez Voltan : 29-03-2017 o 20:05
Gratulacje, ladnie leci lvl.
Gratuluję rozbudowanego tematu i awansów. Powodzenia.
Witam.
@#MichaS
Dzięki, pozdrawiam.
@#NoTricks
Dzięki, pozdrawiam.
@#Ojciec Mateusz
No eventy są spoko, ciągle my wygrywamy.
Dzięki, pozdrawiam.
@#Sokol from West
Ty coś sobie serio wmawiasz, weź najlepiej nic nie pisz.
Bez pozdrowień.![]()
@#marlboro perla
Cieszy mnie, że się podoba.
Dzięki, pozdrawiam.
@#Anmael
Dzięki, pozdrawiam.
@#Yoren
Kolejny, który sobie coś wmawia..
Bez pozdrowień.
@#Hokage
Skąd ty możesz wiedzieć co robi Cleaner..
Bez pozdrowień.
@#Kebab San
Dzięki kebab, zamawiam dużego rolo na dzisiaj.
Pozdrawiam.
@#Sillasek
Dziękuje, pozdrawiam.
#temat
Widzę, że żart primaaprilisowy się udał. Każdy uwierzył, że Sashe sprzedałem?![]()
Haha, spokojnie. Tak szybko Was nie opuszczę, no chyba, że zdenerwuje Squida i on sam mnie usunie..![]()
Poziomy doświadczenia.
4766-4775:
Więcej osób na Sashe nie ma?
Pozdrawiam pewną gildie. Szkoda, że na PvP eventach sobie nie radzicie z taką ilością osób.![]()
Było jeszcze ponad 50 zgonów pewnych graczy, niestety skasowało mi się zdjęcie.
Wygrane PvP eventy..
Nie było mnie kilka dni i już widzę plotki się zbierały, że gdzieś wyjechałem czy coś. Spokojnie, mam się dobrze i nigdzie nie wyjechałem.
Pozdrawiam,
Sasha.
Ostatnio edytowane przez Sasha Rookslayer : 05-04-2017 o 17:25
Wszyscy wiedzieli ze ty grac nie przestaniesz ...
Słabe awanse nie gratuluje i nie pozdrawiam
Koniec.