No i pięknie! Czekamy na 6000 poziom!
Gratuluję.![]()
No i pięknie! Czekamy na 6000 poziom!
Gratuluję.![]()
No nieźle, gratuluję zacnego poziomu.![]()
@Splaxor
Dzięki za komentarz, pozdrawiam.
@Kowalâ1.0
Rok 2040, a Ty dalej o mnie piszesz. Sorry, nie gustuje w chłopaczkach.
@Darkside Czarodziej
10000 poziom to niewykonalne zadanie. Ty wbij 5000, pozdrawiam.
@Malff
Dzięki, pozdrawiam.
@LaliMali
A co takiego robię, że nazywasz mnie pasożytem?![]()
@Damballa
Książka pod tytułem "Damballa i Sasha"?Pozdrawiam.
@#Leus# <3
Dzięki gruby, pozdro.
@Azielu$
Tibijskie 6000 na dniach, elo!
@Salva Dor
Dzięki, pozdrawiam.
@Khartusik
Dzięki, pozdrawiam.
@Wiceps
Dzięki Wicepsik, a Ty co? Poddałeś się czy grasz dalej?![]()
@Shirou
Dzięki Panie! Pozdrawiam.
@smerfus
Dzięki, pozdrawiam.
@Elemele
23h dziennie? Przesadzasz, 24 godziny to minimum! Odnośnie botów, mc itd. myślisz, że mnie nie sprawdzają?![]()
@HefA
Co zrobić, zawsze znają się tacy, co wiedzą lepiej i będą pisać farmazony. Dzięki mordo, pozdrawiam.
@Tiki Tenii
Ciiii.. Po co sprzedajesz..Dzięki benc!
@Pan Scimex
Bez przesady.. Ja jestem tylko szarym graczem i użytkownikiem. Dzięki za miłe słowa, pozdrawiam.
@Kiritsugu
Dzięki, pozdrawiam.
@Kiroshi
Dzięki, pozdrawiam.
Powoli do przodu..![]()
Zaczniemy od poziomów doświadczenia.
PvP eventy:
Sporo osób pyta ile mam sprzedane u danego NPC, więc pokazuje:
Zapraszam wszystkich na konkurs. Bardzo łatwy konkurs, w którym można wygrać trochę przedmiotów i pieniędzy. Odnośnie regulaminu, który mówi: "Zazanym jest rozdawanie przedmiotów za darmo" - to nie jest rozdawanie przedmiotów za darmo, a nagroda za wykonanie zadania.
KONKURS
Znajdź pozycje - zdobądź nagrody!
Mam nadzieje, że się podoba.
Pozdrawiam,
Sasha.
Szedł Sasha suchą szosą suszył sobie spodnie.
NIE gz, Hejt is lyf!
Od dzisiaj pobieram od ciebie 25% loota.
![]()
P.S
GZZZ ARBUZINKO!!!<3♡
Ciśniesz dalej! Nawet słynny mały Kazio ci już nie dorasta do pięt!! 🥰🤩
Ripplex ->2958 - ...
Kapitan Hasz -> 1253 - 2831
Damballa -> 4577 - 4962
...
Gratulacje!
Elo, Gruby Udowodnij że da się wbić 10k !
@Damballa
Dzięki przyjacielu, pozdrawiam cieplutko <3
@Khartusik
Dzięki, pozdrawiam.
@Kamilosek55
Dzięki, pozdrawiam.
W świecie APO, który od pokoleń znany był z pokoju i wzajemnej tolerancji różnych profesji, nadszedł czas, aby coś wreszcie w tym świecie zniszczyć. Pradawne zło, które zostało ułożone do spoczynku, obudziło się i na świecie znów zaczął panować chaos. Blondwłosy wojownik wraz z przyjaciółmi głowią się, z jakich składników przyrządzona była mikstura, która uśpiła zło kilkanaście lat temu. Wojownicy, magowie oraz łucznicy strzegą pobliskich terenów i myślą jak zapewnić obronę miastu i innym miastom.
Na szczęście znajdują się tacy, którzy chcą walczyć za świat APO i chętnie uczęszczają w treningach, aby później pomagać w walce lub obronie miast.
Poziomy doświadczenia.
PvP eventy.
Zapraszam do poradników - być może komuś one pomogą.
Quest of The Nine
OTS Quest II - Shield of Empire
Jak dojść na Demented Dwarf?
Main Composer - Automatyczny najazd
Update na dniach?
Pozdrawiam,
Sasha.
Trzeba przyznac, lecisz z lvl'em jak szalony ! Oby tak dalej to 6ooo siadzie za moment ! Gratulacje !
Gratulacje!
Gruby dawaj to 10k plx
Nie wiem po co dodajess ss z pvp na ktorym byles sam...
Gz
Old: Lowca Dziewic, Averion Druid, Alberto Gru, Sendo, Fast Puma, Nix, Don Ja, Woder Bone, Blacksmith, Ardianek, Xayn, Aimzor.
Lethorn- 2666-2686! Sarumar 2901-2908! Deads Shooter- 3034-3071! Nivelato- 3278-3300! kicaii 2600-2650, 3043-3479! Leonidaas-2548-?
Mój Life
[01-06, 15:55] Sasha Rookslayer APO bez Sashy to nie APO Arkadiuszu. [01-06, 16:00] Hokage to tak jak cyrk bez klauna
Gratulacje byku! Wspaniałe osiągnięcie 😍
Pozdróweczki![]()
Ripplex ->2958 - ...
Damballa -> 4577 - 4962
...
to niezłe składniki do kotła
małe gz
kurde zaraz 6k wow lec do 10k ciekawe ile znowu będzie trzeba czekać aż zrobią przedział na eventy xD![]()
@Alanaste
Regularność przede wszystkim! Dzięki, pozdrawiam.
@Khartusik
Udowodnij to będzie 10k, pozdrawiam.
@Rekrut
Abyś miał ból dupska, wygrałeś kiedyś PvP event?![]()
@Damballa
Dzięki byczku, pozdrawiam cieplutko <3
@Kamilosek55
10k raczej się nie doczekamy, pozdrawiam.
Dzień zbliżał się ku końcowi, słońce ostatnimi promieniami skrzyło się na horyzoncie, lekki wiatr choć suchy i wypełniony pyłem przyjemnie smagał twarz blond włosego bohatera. Kolejny dzień zapowiadał się tak samo nużąco-spokojny. Pogoda nie zmieniała się już od kilku tygodni.. Wszystko jest takie samo, po staremu. Nic się nie dzieje.
Pozdrowienia dla psychofanów oraz administracji, która nie umie czegokolwiek wprowadzić na serwer.![]()
Gdybyś mial równy lvl jak wszyscy to bys nie dodawał skrin ów z eventow w ogóle a ty nawet dodajesz z pvp na ktorym sam byles chłopcze
Ogólnie to beka z ciebie w chuj hehe
Nie ma czego gratulować
Old: Lowca Dziewic, Averion Druid, Alberto Gru, Sendo, Fast Puma, Nix, Don Ja, Woder Bone, Blacksmith, Ardianek, Xayn, Aimzor.
Lethorn- 2666-2686! Sarumar 2901-2908! Deads Shooter- 3034-3071! Nivelato- 3278-3300! kicaii 2600-2650, 3043-3479! Leonidaas-2548-?
Mój Life
[01-06, 15:55] Sasha Rookslayer APO bez Sashy to nie APO Arkadiuszu. [01-06, 16:00] Hokage to tak jak cyrk bez klauna
Gratulacje najsłodszy cukiereczku ze wszystkich słodkości 💗 napierdzielasz ładnie lvl ale z tymi eventami coś słabiutko widze 😂
Pozdrówki xD
Ripplex ->2958 - ...
Damballa -> 4577 - 4962
...
Czemu Ty nie podnosisz tych UW na zdjęciu z awansu na 5730?
Gratulacje Sashek.
Gratulacje. Do końca roku chyba 6000 wbijesz?
Najsik Boobal ! Gratki i jeeeeeeedziesz dalej!![]()
Tylko nie expaj po alkoholach bo może się to baaardzoo źle skończyć heuehueh. Pozdrawiam
A te eventy byś napisał że biłem się bez ekwipunku żebyś miał szanse na wina !![]()
Darkside Sorcerer (1- 5044)
.
Gratulacje Grubyciskaj do 6k. Myśle ze będzie wcześniej aniżeli update...
Powodzenia w dalszych osiągnięciach