Gratulacje!!! Czekam na 2k
Gratulacje!!! Czekam na 2k
Nie gratuluje, lider lize dupe drugiej gildii, pozdro Naruto, Bawcie sie, obsrancy maina <3
Hahahaha ty to masz nasrane we łbie xDD widze że wszystko jest z tobą ok do czasu aż 2 osobowość ci się na banie nie wklei, to po pijaku czy po naoliwieniu kółek ?
#temat
Gz panowie, ciśniemy dalej!!![]()
Ripplex ->2958 - ...
Kapitan Hasz -> 1253 - 2831
Damballa -> 4577 - 4962
...
@Ketanol Dencabre polecam nie pisać postów pod wpływem po sobotniej nocy![]()
Nie grasz? Nie komentuj.
Skończ te swoje paranoje. Sam się pogrążasz.
Serio spodziewałem się po tobie czegoś lepszego.
Nie, bo z tego co widze to wypisujesz same farmazony.
Po 1 nigdy nie leciałem na masówke i dobrze o tym wiesz. Po 2 tak ci było u nas dobrze a teraz jakieś oczernianie. Na temat podpierdalania w gildii i znajomych się chyba nie muszę wypowiadać bo każdy wie jak jest.
Ostatnio edytowane przez Damballa : 17-01-2021 o 20:58
Ripplex ->2958 - ...
Damballa -> 4577 - 4962
...
Siadł fajny awansik, Wielkie dzięki kieruję w stronę całej gildii za wysiłek w zbieranie arte, wytrwałość, frekwencję na bossach i szczególnie za zajefajną atmsoferę!trzymajcie tak dalej!
![]()
Nie gratuluje. Wojownicy młotka i dwoch hotkey'ow :v dobry makowiec, prawda? "es"
Gratulacje!!!![]()
Gratulacje skarbie, kiedy oddasz loota?![]()
Graty!Graty!Graty! Lecisz do 3k majsterTak szybko lecisz, że zaraz Lucas w tyle zostanie.
PS. Sasha jak masz komuś coś do zarzucenia to pisz to z imienia/nicku i pokaż jakiś dowód, a nie siejesz ferment aferzysto, bo obraziłeś w tym momencie wszystkich co należą do gildii.
PS2. Fajne było porobić za free dostępy, żeby za 1-2tyg sprzedawać wszystko za złotówki?
Malutkie Gratulacje!
Mam nadzieję że ogarniesz to co mówiłeś
Old: Lowca Dziewic, Averion Druid, Alberto Gru, Sendo, Fast Puma, Nix, Don Ja, Woder Bone, Blacksmith, Ardianek, Xayn, Aimzor.
Lethorn- 2666-2686! Sarumar 2901-2908! Deads Shooter- 3034-3071! Nivelato- 3278-3300! kicaii 2600-2650, 3043-3479! Leonidaas-2548-?
Mój Life
[01-06, 15:55] Sasha Rookslayer APO bez Sashy to nie APO Arkadiuszu. [01-06, 16:00] Hokage to tak jak cyrk bez klauna
Gratulacje Panowie oby tak dalej
Gratuluje wszystkim i oby tak dalej
Dawno nic nie wrzucałem, więc leci coś ode mnie
W końcu 8 mlvl
A tutaj mały bonus w postaci ostatnich zdobyczy
Pozdrawiam całą gildię i życzę powodzonka
WoW 8mlevel graty , ładne też pozostałe osiągniecia
Graty mordeczko! O to właśnie chodzi w tej gildii o świetną zabawę, atmosferę i nie ograniczone osiągiLecisz dalej mordeczko, 2k lvl to tylko krótki przystanek, 3k coraz bliżej
ciśniesz dalej!
Ripplex ->2958 - ...
Damballa -> 4577 - 4962
...