W 100% zgadzam sie z Neko.Kurw*.Upał a ci w glanach czy jak to sie nazywa.I ten Manson.Ja pierdol*
Sam nim jestem i jest mi z tym dobrze.
W zadnym wypadku.
Przeszkadzaja.
Nienawidze ich!!
W 100% zgadzam sie z Neko.Kurw*.Upał a ci w glanach czy jak to sie nazywa.I ten Manson.Ja pierdol*
@XENON... no widzisz... masz łysy globus... gzJa mam długie włosy i (CH)uj -.-
A od topuca sie odczep bo nie tylko ty sie tu wypowiadasz.
OO LOOL!! XD Ale żal... znacie tylko Mansona?? SHuaHSuAHsuaHsUAHsW 100% zgadzam sie z Neko.Kurw*.Upał a ci w glanach czy jak to sie nazywa.I ten Manson.Ja pierdol*
Posłuchajcie czegos innego a nie tylko kierujecie sie tym, że Manson to idiota ( nie lubie go ale ma spoko kawałki ;]) i reszta metali tez taka musi być -.-
Ostatnio edytowane przez Margoth : 22-12-2007 o 10:31
Margoth RooooX , więc Metalowcy też RoooX !
To był zajebisty EdiT Xd
Ostatnio edytowane przez Psujek : 26-01-2008 o 14:39
@UP
Nadal nie rozumiem.
Mettale sakz zuo, a Emo gz fajni ?
Nie myśl, że Emo to takie czyścioszki są.
Jak zaczną ryczeć to skończą za 3 dni. Tygodniowy makijaż ROX ^^
BTW: Po cholerę czepiacie się ich ubioru. Nie ważne jest to jak wyglądasz na zewnątrz. Ważne jest to co masz w środku ( Mały Poeta : ) )
TFUJ STARY !
Dlaczego ich nie lubisz ? Kur*a uzasadnij bo na razie to jest debilny bełkot :<
BTW:
<( . . )>
.,/( v )
(,,)..(,,)...
Skopiowałem Twojego pieska : <
A mnie wkurzają dresy ! Nie mam nic do nikogo kto słucha Hip Hopu ale po uja ubieraja sie w spodnie, które mają krok w kolanach ? Po co mu kaptur latem ? Zal mi takich osob. ; //
Ty to masz nieźle najeb*ne pod kopułą. -10 , -15 , -20 a ty w halówkach ? Odmrożenie lov4h <3
Chodzą bo lubią. Jakby większość w glanach chodziła to by się dziwili, że ty w halówkach chodzisz...
Znowu nasz kochany miliciant się odezwał. Co wy się do tych glanów przyczepiacie ? Podniecają was ? Fetyszystami jesteście ? Podniecają was te wygodne, wytrzymałe buty ? Żołnierze, chodzą też w dużych, czarnych, wytrzymałych butach w lato i nikt się nie czepia ; o
Jak się ubiera NORMALNIE ? Na siedząco ? Stojąco ?
Nie każdy ubrany na czarno to ksiądz. Nie każdy ubrany na czarno to Emo. Nie każdy ubrany na czarno to mettall. Nie każdy ubrany na zielono to krzak.
Oni się myją częściej niż ty. Przychodzą z domu i od razu do kąpieli.
Zaakceptuj to, że są inni od Ciebie. Wtedy oni będą was szanować a wy ich.
Obciąć na łyso to ja Ci mogę penisa zasrany rasistowski śmieciu ; <
Ty mieszkasz w lesie. Zasrany Homo Erectus
Twoje nie nawidze metali jest gówno warte. Uzasadnij dlaczego, bo kolejny bezsensowny bełkot robisz.
A Ty gdzie jesteś ?
Fajną masz szkołę. GZ. I co z tego, że sobie pomalował sprayem ? Jakby chciał to by sobie mógł dupsko wymalować.
I co z tego ?! Niech chodzą jak chcą...
Powinno też zabronić 'klasycznego' zapładniania bo też nie wiadomo co z tego wyjdzie...
ŁYSOL H@H@H@H@H@ CO ZA FRAJER PEWNIE MIAŁ WSZY I MUSIAŁ ZGOLIĆ H@H@H@H@ ŁYYYYSOL !!!
Fajnie prawda ?
BTW: Nie zamkną tego tematu. Nawet jeśli by zamknęli to założyłbym kolejny o tej samej treści.
Wstań i wyjdź. Neko to przychlaśnięty bałwan. Mózg mu wypala te techno...
Manson tak to dziwny człowiek jest, ale jego muzyka jest bardzo dobra...
Ostatnio edytowane przez Crayon : 22-12-2007 o 13:15
Taaaa... patrząc na twoją fotke bys napierdolił każdego :< wybacz koxieJak widze jakiegoś metalowca to mi się nie dobrze robi , tylko podejść złapać za te długie włosy i (........) << coś drastycznego .Wiecie o co mi chodzi .( ile masz w wicepsie?? Ile ciśniesz na klate?? aushUAHSuAHS Żal.psujek.jp <--- domowa strona psujka -.-
#UP
Hmm ... Moje zdjęcie które dałem było z przed roku ? Sry było z przed dwóch lat więc je usunąłem . Zrobie nowe jak bede miał czas .
Jak zobaczysz nowe zrób temat i napisz w temacie to co napisałeś w poscie wyżej . A ja niżej wkleje moje zdjęcie . Odpowiedzialność za Warna czy coś biore na Siebie .
Nie będę komentował Twojego zdjęcia bo Żal dupe ściska.
#Down .
Widziałeś dupe? Taak? Jak dobrze pamiętam dałem tylko do połowy .
Od początku uważałem Cię za idiote ale że aż do takiego stopnia :O .
MeTaLe SuuuuX !!! Właśnie przed chwilą się przekonałem ...
Ostatnio edytowane przez Psujek : 22-12-2007 o 13:26
@Up asuhaushuashuahsuahsuahs XD Najpierw trzeba mieć tą dupe a nie same kości na krzyż XDDD
Psujek Wez Wyluzuj :P Dales Sie Sprowokowac ^^ HaHaHa Margoth on umie sie bic ;P i do tego idzie do szkoly wojskowej a ty co potrafisz? masz rece jak galezi krzewu-.- wiec sie nie odzywaj na ten temat
HUAShuhahashaShuahushusuUas Metal Smierdzi HUahuUHSuaShsauhasUhaSuhaUhsa
Metal to najgorsza rzecz na swiecie i metalowcy tez J E B A C ICH!
ale mi to nawet nieprzeszkadza że chodza w butach o takim wyglądzie ale żeby chodzić w nich w lecie? jak jest +35stopni i w glanach nieidzie wytrzymać i potem na chacie capi się że już h.....
no i co ze idzie do szkoly wojskowej ja tez chodze i co??ze mam moro chodze w GLANACH;p i co?? to nie znaczy ze ktos mnie nie pokona czy cos w tym stylu fakt wyciskam 115 na klate i co z tego??
BANKAI!
w moim mieście to sie tępi takich ludzi.....
<znakiiiiiiiiiiiiiiiiii>
napewno nie-.- Caly ostrow nie moze byc az tak glupi i nietolerancyjny jAK jeden czlowiek ktory ma 16 lat a zachowuje sie jakby mial 12 i zalozyl sobie neostrade i wypowiada sie na forum
aha @edit do psujka
Cytat wypowiedz psujka temat Profile graczy na apo
Czego nie lubisz/nienawidzisz:
Ojj ..
*Kłamstwa
*Oszukaństwa
*Gdy ktoś płacze
*Kilku osób
*Gdy komuś wali z ust fajkami
*MIeć nogi w gipsie
*Gdy ktoś się kłuci ze mną i nie ma racji
*Gdy ktoś mi rozkazuje
*Kiedy pada deszcz
*[Nie tolerancji
*Chamstwa
*Braku szacunku do drugiej osoby
*Gdy ktoś mówi że blodynki są głupie .... ŻAL
*Chelsea
sam sobie zaprzeczasz mowisz ze nie lubisz nietolerancji a sam mowisz ze wstyd isc z metalem przez ulice czy cos takiego takze znaczy ze nie masz szacunku do drugiej osoby hmm tzn ze jestes chamski a przy tym klamiesz. O chlopie ty sie prawie nienawidzisz albo powinienes przynjamniejsam sobie zaprzeczasz
Ostatnio edytowane przez jołek : 22-12-2007 o 16:49
BANKAI!
no wiesz chodzę do takiej szkoły średniej co jest ich z 20 i mają przewalone życie tam ( wszyscy sie z nich śmieją, wyzywają etc.)
#up : a co jesteś jednym z nich ??
czyt caly temat albo chociaz od polowy do konca i sie dowiesz kim jestem tez chodze do szkoly sredniej i tez sie smieja bo mam takiego kumpla w klasie i ma wlasnie dlugie wlosy i tylko dlatego sie z niego smieja chociaz nawet nie wiedza jak ma na imie
BANKAI!
Oh RLY?! :O Ja do takiej nie chodzę.no wiesz chodzę do takiej szkoły średniej co jest ich z 20 i mają przewalone życie tam ( wszyscy sie z nich śmieją, wyzywają etc.)
A w moim nie, co to kogo obchodzi...?w moim mieście to sie tępi takich ludzi.....
<znakiiiiiiiiiiiiiiiiii>
Ehh, pewnie się nie znasz - skąd wiesz, że u jakiegoś 'metela' capi na chacie? Wąchałeś, byłeś?ale mi to nawet nieprzeszkadza że chodza w butach o takim wyglądzie ale żeby chodzić w nich w lecie? jak jest +35stopni i w glanach nieidzie wytrzymać i potem na chacie capi się że już h.....
Jebać Ciebie O.o jeszcze by Ci Margoth dupe złoił nawet byś się nie obejrzał ty... siłaczu za dychę... A jak idzie do tej szkoły wojskowej to zapewne zazdrościsz mu. nups plzzz. HH śmierdzi jebać HHpowców HH to najgorsza rzecz na świecie.Psujek Wez Wyluzuj :P Dales Sie Sprowokowac ^^ HaHaHa Margoth on umie sie bic ;P i do tego idzie do szkoly wojskowej a ty co potrafisz? masz rece jak galezi krzewu-.- wiec sie nie odzywaj na ten temat
HUAShuhahashaShuahushusuUas Metal Smierdzi HUahuUHSuaShsauhasUhaSuhaUhsa
Metal to najgorsza rzecz na swiecie i metalowcy tez J E B A C ICH!
A w chwili gdy piszesz tego posta to nie masz czasu..? No dalej rób zdjącho..#UP
Hmm ... Moje zdjęcie które dałem było z przed roku ? Sry było z przed dwóch lat więc je usunąłem . Zrobie nowe jak bede miał czas .
Moderator nie będzie zwracał uwagi na kogo ty bierzesz odpowiedzialność - warn Margowi poleci a ty będziesz się śmiał ? Babuszka..Jak zobaczysz nowe zrób temat i napisz w temacie to co napisałeś w poscie wyżej . A ja niżej wkleje moje zdjęcie . Odpowiedzialność za Warna czy coś biore na Siebie .
Dziękuję. To było coś ala ^Crayon, lecz chciałem go wyręczyć..
@Up
Ladnie mu lizesz dupe widac ze to jakis lamus -.-a ty wieksza cipa jestes niz on...po 1 nie slucham Hh tylko techno debilu tepia Cie w szkole?chyba tak-.-JE BA C METALOWCOW
Mi przeskadzaja metalowcy bo ja mam w klasie metalowca klnie , nie umie sie zachowac na lekcji , i gada o swoich kolegach metalowcach
╔╗╔═╦╗
║╚╣║║╚╗
╚═╩═╩═╝
Tettmeier nie podlizuj sie tak dzieciakui akurat slowo "dzieciaku" jest na miejscu, bo masz 12 lat i pewnie ci nawet nie staje hehe. ciekawe czy w rl tez jestes taki cwaniak bo widze ze na forum wyzywac potrafisz, w rl pewnie narobilbys w gacie predzej niz mialbys mi w 4 oczy cos powiedziec
Margoth, UAhuehUAuehAh, ty lepiej spojrz na siebie a nie komus mowisz ze ma same kosci zamiast dupy
ty masz nogi jak inni ludzie recechodząca smierc z krzywym ryjem
Crayon pewnie to samo, cwaniak przez internet a w rl jak doszloby co do czego to "mamusiu a ten chlopak mnie bije łeeee"
@UP. aSUHuaHsuHAsuahS a czy ja mówie, że jestem sumer mega kox?? Żal...
Pokaż swoje fotki to ciebie ocenimy czopie o.O