User Tag List

Zobacz wyniki ankiety: Czy przeszkadzaja ci Metalowcy??

Głosujących
340. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Sam nim jestem i jest mi z tym dobrze.

45 13.24%
  • W zadnym wypadku.

150 44.12%
  • Przeszkadzaja.

44 12.94%
  • Nienawidze ich!!

101 29.71%
Strona 12 z 16 PierwszyPierwszy ... 21011121314 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki 221 do 240 z 312

Wątek: Czy przeszkadzaja ci metalowcy??

Inus Pall
    Guest

Domyślnie

W 100% zgadzam sie z Neko.Kurw*.Upał a ci w glanach czy jak to sie nazywa.I ten Manson.Ja pierdol*

Łowca postów
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

@XENON... no widzisz... masz łysy globus... gz Ja mam długie włosy i (CH)uj -.-

A od topuca sie odczep bo nie tylko ty sie tu wypowiadasz.

W 100% zgadzam sie z Neko.Kurw*.Upał a ci w glanach czy jak to sie nazywa.I ten Manson.Ja pierdol*
    OO LOOL!! XD Ale żal... znacie tylko Mansona?? SHuaHSuAHsuaHsUAHs
    Posłuchajcie czegos innego a nie tylko kierujecie sie tym, że Manson to idiota ( nie lubie go ale ma spoko kawałki ;]) i reszta metali tez taka musi być -.-
    Ostatnio edytowane przez Margoth : 22-12-2007 o 10:31

Banned
    Miasto
    Kielce
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Margoth RooooX , więc Metalowcy też RoooX !

To był zajebisty EdiT Xd
    Ostatnio edytowane przez Psujek : 26-01-2008 o 14:39

VIP Crayon's Avatar
    Miasto
    Piekary Śląskie
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

@UP
    Nadal nie rozumiem.
    Mettale sakz zuo, a Emo gz fajni ?
    Nie myśl, że Emo to takie czyścioszki są.
    Jak zaczną ryczeć to skończą za 3 dni. Tygodniowy makijaż ROX ^^
    BTW: Po cholerę czepiacie się ich ubioru. Nie ważne jest to jak wyglądasz na zewnątrz. Ważne jest to co masz w środku ( Mały Poeta : ) )

Cytat Napisał Helian Zobacz post
    Nie Nawidze Metalowców
    I tyle ... moje skromne zdanie! metal to ZUO!
    TFUJ STARY !
    Dlaczego ich nie lubisz ? Kur*a uzasadnij bo na razie to jest debilny bełkot :<
    BTW:
    <( . . )>
    .,/( v )
    (,,)..(,,)...
    Skopiowałem Twojego pieska : <
    Cytat Napisał Wrona Zobacz post
    Mnie wkurzaja.... Brudy ! Nie mam nic do nikogo kto slucha metalu lub czegos tam ale po jakiego uja sie ubiera na czarno ? Po co mu glany latem i dlugie wlosy ? Zal mi takich osob. ;/
    A mnie wkurzają dresy ! Nie mam nic do nikogo kto słucha Hip Hopu ale po uja ubieraja sie w spodnie, które mają krok w kolanach ? Po co mu kaptur latem ? Zal mi takich osob. ; //
    Cytat Napisał XENON Zobacz post
    ale ja chodze w halówkach w zimie a metalowcy w glanach chodzą w lecie to już trza mieć nieźle pod kopułom nawalone i co to za muzyka darcie mordy to ma być muzyka?
    Ty to masz nieźle najeb*ne pod kopułą. -10 , -15 , -20 a ty w halówkach ? Odmrożenie lov4h <3
    Chodzą bo lubią. Jakby większość w glanach chodziła to by się dziwili, że ty w halówkach chodzisz...
    Cytat Napisał milicjant Zobacz post
    dobrze powiedziane, sam chodze czesto w halowkach w zime (ze szkoly wracam, spiesze sie i nie chce mi sie zmieniac) i to zrozumiec moge, ale zeby latem w glanach?? trzeba miec niezle naje**ne we lbie.
    Znowu nasz kochany miliciant się odezwał. Co wy się do tych glanów przyczepiacie ? Podniecają was ? Fetyszystami jesteście ? Podniecają was te wygodne, wytrzymałe buty ? Żołnierze, chodzą też w dużych, czarnych, wytrzymałych butach w lato i nikt się nie czepia ; o
    mysle ze glowny powod nienawisci do metalowcow, to to ze ubieraja sie wlasnie tak a nie inaczej. Gdyby ubierali sie jak przystalo na ludzi, to nikt by sie ich nie czepial, bo idac po ulicy taki metalowiec nie wyroznialby sie i nikt nie powiedzialby "Spojrz jaki jebany metalowiec!!!" bo po czym by poznal?
    Jak się ubiera NORMALNIE ? Na siedząco ? Stojąco ?
    wiec metalowcy jak chcecie aby was szanowano, to ubierajcie sie jak LUDZIE. Co wam zaszkodzi zalozyc np. jeansy i bluze jakas, normalne buty? Myslicie ze jak ktos zalozy bluze z kapturem to oznacza ze odrazu jest skatem i slucha hip hopu czy czego tam chcecie?? sam nosze bluze z kapturem, jeansy bo lubie, ladnie wyglada i to nie musi wcale oznaczac ze slucham hip hopu, jezdze na desce, jestem skatem etc
    Nie każdy ubrany na czarno to ksiądz. Nie każdy ubrany na czarno to Emo. Nie każdy ubrany na czarno to mettall. Nie każdy ubrany na zielono to krzak.
    jeszcze jedno, pomyslec ze latem oni chodza tak ubrani, upał, wchodza do domu, pewnie spoceni i taki smród na cale mieszkanie fuu ;< ubierajcie sie normalnie, to na pewno beda was szanować. Mnie wkurza ze taki metalowiec i tak dalej bedzie chodzil ubrany jak wczesniej, jedyny sposob to poprzez zmuszenie, szantaż ech, nie trawie takich osob co jak cos ubiorą/powiedza to juz zdania nie zmienia, chyba ze ich sie zmusi omg
    Oni się myją częściej niż ty. Przychodzą z domu i od razu do kąpieli.
    Zaakceptuj to, że są inni od Ciebie. Wtedy oni będą was szanować a wy ich.
    Cytat Napisał Bysson Zobacz post
    Metale do Gazu brudasy smierdzace zawszone gnoje ja bym was wszystkich obcial na lyso tylko wstyd ludziom robicie ludzie lasu!!

NIENAWIDZE METALI I NIE PYTAC DLACZEGO POPROSTU ICH NIENAWIDZE I TYLE!!
    Obciąć na łyso to ja Ci mogę penisa zasrany rasistowski śmieciu ; <
    Ty mieszkasz w lesie. Zasrany Homo Erectus
    Twoje nie nawidze metali jest gówno warte. Uzasadnij dlaczego, bo kolejny bezsensowny bełkot robisz.
    Cytat Napisał Margoth Zobacz post
    Przykłady historyczne ludzi w dł. włosach:
    A Ty gdzie jesteś ?
    @fR33
    za 6dni mam 17lat a co? ale niezly poje... z kolesia odemnie ze szkoły mają inni pomalował se glany sprayem na pomarańczowo
    Fajną masz szkołę. GZ. I co z tego, że sobie pomalował sprayem ? Jakby chciał to by sobie mógł dupsko wymalować.
    @fR33
    Dzieci jak ja ? Hmm... Moze i kazdy ma swoj styl, ale to przesada chodzic w glanach latem no nie ?
    I co z tego ?! Niech chodzą jak chcą...
    Chyba ze sam sie tak ubierasz... A co do aborcji, to sztucznego zapladniania rowniez bym zabronil bo czasem dostana sie jakies brudy i sie rodza takie dzieci jak ty
    Powinno też zabronić 'klasycznego' zapładniania bo też nie wiadomo co z tego wyjdzie...
    @up
    jak byś chciał wiedzieć to niemam wogóle włosów

dobra Close Topic ludzie się już przezywają każdy ma swoje zdanie
    ŁYSOL H@H@H@H@H@ CO ZA FRAJER PEWNIE MIAŁ WSZY I MUSIAŁ ZGOLIĆ H@H@H@H@ ŁYYYYSOL !!!
    Fajnie prawda ?
    BTW: Nie zamkną tego tematu. Nawet jeśli by zamknęli to założyłbym kolejny o tej samej treści.
    Cytat Napisał Inus Pall Zobacz post
    Wstań i wyjdź. Neko to przychlaśnięty bałwan. Mózg mu wypala te techno...
    Manson tak to dziwny człowiek jest, ale jego muzyka jest bardzo dobra...
    Ostatnio edytowane przez Crayon : 22-12-2007 o 13:15

Łowca postów
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Jak widze jakiegoś metalowca to mi się nie dobrze robi , tylko podejść złapać za te długie włosy i (........) << coś drastycznego .Wiecie o co mi chodzi .
    Taaaa... patrząc na twoją fotke bys napierdolił każdego :< wybacz koxie ( ile masz w wicepsie?? Ile ciśniesz na klate?? aushUAHSuAHS Żal.psujek.jp <--- domowa strona psujka -.-

Banned
    Miasto
    Kielce
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

#UP

Hmm ... Moje zdjęcie które dałem było z przed roku ? Sry było z przed dwóch lat więc je usunąłem . Zrobie nowe jak bede miał czas .

Jak zobaczysz nowe zrób temat i napisz w temacie to co napisałeś w poscie wyżej . A ja niżej wkleje moje zdjęcie . Odpowiedzialność za Warna czy coś biore na Siebie .

Nie będę komentował Twojego zdjęcia bo Żal dupe ściska.

#Down .

Widziałeś dupe? Taak? Jak dobrze pamiętam dałem tylko do połowy .
    Od początku uważałem Cię za idiote ale że aż do takiego stopnia :O .

MeTaLe SuuuuX !!! Właśnie przed chwilą się przekonałem ...
    Ostatnio edytowane przez Psujek : 22-12-2007 o 13:26

Łowca postów
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

@Up asuhaushuashuahsuahsuahs XD Najpierw trzeba mieć tą dupe a nie same kości na krzyż XDDD

Banned
    Miasto
    Kraków Pozycja:Pogromca Suk IQ:666
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Psujek Wez Wyluzuj :P Dales Sie Sprowokowac ^^ HaHaHa Margoth on umie sie bic ;P i do tego idzie do szkoly wojskowej a ty co potrafisz? masz rece jak galezi krzewu-.- wiec sie nie odzywaj na ten temat
    HUAShuhahashaShuahushusuUas Metal Smierdzi HUahuUHSuaShsauhasUhaSuhaUhsa
    Metal to najgorsza rzecz na swiecie i metalowcy tez J E B A C ICH!

Banned
    Miasto
    jest jedno takie miejsce
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

ale mi to nawet nieprzeszkadza że chodza w butach o takim wyglądzie ale żeby chodzić w nich w lecie? jak jest +35stopni i w glanach nieidzie wytrzymać i potem na chacie capi się że już h.....

Bywalec jołek's Avatar
    Miasto
    Koszalin
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

no i co ze idzie do szkoly wojskowej ja tez chodze i co??ze mam moro chodze w GLANACH;p i co?? to nie znaczy ze ktos mnie nie pokona czy cos w tym stylu fakt wyciskam 115 na klate i co z tego??

BANKAI!

Średnio zaawansowany
    Miasto
    Ostrów Mazowiecka
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

w moim mieście to sie tępi takich ludzi.....

<znakiiiiiiiiiiiiiiiiii>

Bywalec jołek's Avatar
    Miasto
    Koszalin
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

napewno nie-.- Caly ostrow nie moze byc az tak glupi i nietolerancyjny jAK jeden czlowiek ktory ma 16 lat a zachowuje sie jakby mial 12 i zalozyl sobie neostrade i wypowiada sie na forum

aha @edit do psujka

Cytat wypowiedz psujka temat Profile graczy na apo

Czego nie lubisz/nienawidzisz:

Ojj ..

*Kłamstwa
    *Oszukaństwa
    *Gdy ktoś płacze
    *Kilku osób
    *Gdy komuś wali z ust fajkami
    *MIeć nogi w gipsie
    *Gdy ktoś się kłuci ze mną i nie ma racji
    *Gdy ktoś mi rozkazuje
    *Kiedy pada deszcz
    *[Nie tolerancji
    *Chamstwa
    *Braku szacunku do drugiej osoby

*Gdy ktoś mówi że blodynki są głupie .... ŻAL
    *Chelsea

sam sobie zaprzeczasz mowisz ze nie lubisz nietolerancji a sam mowisz ze wstyd isc z metalem przez ulice czy cos takiego takze znaczy ze nie masz szacunku do drugiej osoby hmm tzn ze jestes chamski a przy tym klamiesz. O chlopie ty sie prawie nienawidzisz albo powinienes przynjamniejsam sobie zaprzeczasz
    Ostatnio edytowane przez jołek : 22-12-2007 o 16:49

BANKAI!

Średnio zaawansowany
    Miasto
    Ostrów Mazowiecka
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

no wiesz chodzę do takiej szkoły średniej co jest ich z 20 i mają przewalone życie tam ( wszyscy sie z nich śmieją, wyzywają etc.)

#up : a co jesteś jednym z nich ??

Bywalec jołek's Avatar
    Miasto
    Koszalin
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

czyt caly temat albo chociaz od polowy do konca i sie dowiesz kim jestem tez chodze do szkoly sredniej i tez sie smieja bo mam takiego kumpla w klasie i ma wlasnie dlugie wlosy i tylko dlatego sie z niego smieja chociaz nawet nie wiedza jak ma na imie

BANKAI!

Banned
    Miasto
    Płock
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

no wiesz chodzę do takiej szkoły średniej co jest ich z 20 i mają przewalone życie tam ( wszyscy sie z nich śmieją, wyzywają etc.)
    Oh RLY?! :O Ja do takiej nie chodzę.

w moim mieście to sie tępi takich ludzi.....

<znakiiiiiiiiiiiiiiiiii>
    A w moim nie, co to kogo obchodzi...?
    ale mi to nawet nieprzeszkadza że chodza w butach o takim wyglądzie ale żeby chodzić w nich w lecie? jak jest +35stopni i w glanach nieidzie wytrzymać i potem na chacie capi się że już h.....
    Ehh, pewnie się nie znasz - skąd wiesz, że u jakiegoś 'metela' capi na chacie? Wąchałeś, byłeś?

Psujek Wez Wyluzuj :P Dales Sie Sprowokowac ^^ HaHaHa Margoth on umie sie bic ;P i do tego idzie do szkoly wojskowej a ty co potrafisz? masz rece jak galezi krzewu-.- wiec sie nie odzywaj na ten temat
    HUAShuhahashaShuahushusuUas Metal Smierdzi HUahuUHSuaShsauhasUhaSuhaUhsa
    Metal to najgorsza rzecz na swiecie i metalowcy tez J E B A C ICH!
    Jebać Ciebie O.o jeszcze by Ci Margoth dupe złoił nawet byś się nie obejrzał ty... siłaczu za dychę... A jak idzie do tej szkoły wojskowej to zapewne zazdrościsz mu. nups plzzz. HH śmierdzi jebać HHpowców HH to najgorsza rzecz na świecie.

#UP

Hmm ... Moje zdjęcie które dałem było z przed roku ? Sry było z przed dwóch lat więc je usunąłem . Zrobie nowe jak bede miał czas .
    A w chwili gdy piszesz tego posta to nie masz czasu..? No dalej rób zdjącho..

Jak zobaczysz nowe zrób temat i napisz w temacie to co napisałeś w poscie wyżej . A ja niżej wkleje moje zdjęcie . Odpowiedzialność za Warna czy coś biore na Siebie .
    Moderator nie będzie zwracał uwagi na kogo ty bierzesz odpowiedzialność - warn Margowi poleci a ty będziesz się śmiał ? Babuszka..

Dziękuję. To było coś ala ^Crayon, lecz chciałem go wyręczyć..

Banned
    Miasto
    Kraków Pozycja:Pogromca Suk IQ:666
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

@Up
    Ladnie mu lizesz dupe widac ze to jakis lamus -.-a ty wieksza cipa jestes niz on...po 1 nie slucham Hh tylko techno debilu tepia Cie w szkole?chyba tak-.-JE BA C METALOWCOW

Łowca postów
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Master Code Zobacz post
    @Up
    Ladnie mu lizesz dupe widac ze to jakis lamus -.-a ty wieksza cipa jestes niz on...po 1 nie slucham Hh tylko techno debilu tepia Cie w szkole?chyba tak-.-JE BA C METALOWCOW

OMFG XDD Crayon to nie lamus -.- Tetti to nie cipa

Jebać Metalowców?? A zapytaj się czego twój ojciec słuchał... -.- przypadkiem nie słuchał Rolling Stones, The Doors, The Beatles??? -.-

Nowicjusz Kapa's Avatar
    Miasto
    masz takie adidaski
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Mi przeskadzaja metalowcy bo ja mam w klasie metalowca klnie , nie umie sie zachowac na lekcji , i gada o swoich kolegach metalowcach
    ╔╗╔═╦╗
    ║╚╣║║╚╗
    ╚═╩═╩═╝

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Tettmeier nie podlizuj sie tak dzieciaku i akurat slowo "dzieciaku" jest na miejscu, bo masz 12 lat i pewnie ci nawet nie staje hehe. ciekawe czy w rl tez jestes taki cwaniak bo widze ze na forum wyzywac potrafisz, w rl pewnie narobilbys w gacie predzej niz mialbys mi w 4 oczy cos powiedziec

Margoth, UAhuehUAuehAh, ty lepiej spojrz na siebie a nie komus mowisz ze ma same kosci zamiast dupy

ty masz nogi jak inni ludzie rece chodząca smierc z krzywym ryjem
    Crayon pewnie to samo, cwaniak przez internet a w rl jak doszloby co do czego to "mamusiu a ten chlopak mnie bije łeeee "

Łowca postów
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

@UP. aSUHuaHsuHAsuahS a czy ja mówie, że jestem sumer mega kox?? Żal...
    Pokaż swoje fotki to ciebie ocenimy czopie o.O