Margoth i Crayon to samo mowia o hh, techno tylko raczej innymi slowami choc raz ktorys z nich chyba napisal "jebac hh" cytujac post kogos innego. On teraz pisze aby miec szacunek do metalowcow, bo to tez czlowiek, a sam obraza tych co sluchaja hip hopu. Wystarczylo te jedno zdanie i wiemy co oni mysla o tych co sluchaja hip hopu (sam tez slucham).ale nie mow nigdy ze jebac HH albo inna subkulture sam znizasz sie do ich poziomu zastanow sie nad tym....
Mowisz ze nasi rodzice sluchali kiedys tych zespolow, to prawda, wiekszosc tak, nawet moj ojciec kiedys mi o tym mowil (nie wiem co on w tych zespolach widzial ;s), ale mniejsza o to. Powiem tylko tyle ze nie wszystko trwa wiecznie, czasy sie zmieniaja i metal/rock nie jest juz taki "fajny" jak to bylo kiedys, powstalo wiele lepszych zespolow muzycznych niz dawniej grajacych inne rodzaje muzyki i teraz wiekszosc dzieci nie "wychowuje sie" na muzyce granej przez metalowcow tylko wiekszosc slucha techno, hip hopu. Czas metalowcow powinien dobiec konca, MIELISCIE juz "swoje 5 minut", teraz mamy XXI wiek, nowoczesna muzyka ktorej w przeciwienstwie do metalu IDZIE WYSLUCHAC, wiec nie mow ze hip hop to gowno lub "jebac hh". Nie wystarczy powiedziec ze nie lubisz hip hopu? Musicie obrazac??
ale namieszaaaalem ;s ale inaczej tego nie umiem opisac :P
@edit
ja tam przestaje juz pisac "jebac metalowcow" albo w inny sposob ich wyzywac, innym tez radze bo i tak do niczego nie dojdziemy ;/ czytalem niektore posty i jak ktos ich wyzwal, oni to samo, potem znow ktos kto slucha hip hopu/techno ich wyzwal i oni zrobili to samo i tak w kolko. To bez sensu.