User Tag List

Zobacz wyniki ankiety: Czy przeszkadzaja ci Metalowcy??

Głosujących
340. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Sam nim jestem i jest mi z tym dobrze.

45 13.24%
  • W zadnym wypadku.

150 44.12%
  • Przeszkadzaja.

44 12.94%
  • Nienawidze ich!!

101 29.71%
Pokaż wyniki 1 do 20 z 312

Wątek: Czy przeszkadzaja ci metalowcy??

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

ale nie mow nigdy ze jebac HH albo inna subkulture sam znizasz sie do ich poziomu zastanow sie nad tym....
    Margoth i Crayon to samo mowia o hh, techno tylko raczej innymi slowami choc raz ktorys z nich chyba napisal "jebac hh" cytujac post kogos innego. On teraz pisze aby miec szacunek do metalowcow, bo to tez czlowiek, a sam obraza tych co sluchaja hip hopu. Wystarczylo te jedno zdanie i wiemy co oni mysla o tych co sluchaja hip hopu (sam tez slucham).

Mowisz ze nasi rodzice sluchali kiedys tych zespolow, to prawda, wiekszosc tak, nawet moj ojciec kiedys mi o tym mowil (nie wiem co on w tych zespolach widzial ;s), ale mniejsza o to. Powiem tylko tyle ze nie wszystko trwa wiecznie, czasy sie zmieniaja i metal/rock nie jest juz taki "fajny" jak to bylo kiedys, powstalo wiele lepszych zespolow muzycznych niz dawniej grajacych inne rodzaje muzyki i teraz wiekszosc dzieci nie "wychowuje sie" na muzyce granej przez metalowcow tylko wiekszosc slucha techno, hip hopu. Czas metalowcow powinien dobiec konca, MIELISCIE juz "swoje 5 minut", teraz mamy XXI wiek, nowoczesna muzyka ktorej w przeciwienstwie do metalu IDZIE WYSLUCHAC, wiec nie mow ze hip hop to gowno lub "jebac hh". Nie wystarczy powiedziec ze nie lubisz hip hopu? Musicie obrazac??

ale namieszaaaalem ;s ale inaczej tego nie umiem opisac :P

@edit

ja tam przestaje juz pisac "jebac metalowcow" albo w inny sposob ich wyzywac, innym tez radze bo i tak do niczego nie dojdziemy ;/ czytalem niektore posty i jak ktos ich wyzwal, oni to samo, potem znow ktos kto slucha hip hopu/techno ich wyzwal i oni zrobili to samo i tak w kolko. To bez sensu.
    Ostatnio edytowane przez milicjant : 23-12-2007 o 15:11