User Tag List

Zobacz wyniki ankiety: Czy przeszkadzaja ci Metalowcy??

Głosujących
340. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Sam nim jestem i jest mi z tym dobrze.

45 13.24%
  • W zadnym wypadku.

150 44.12%
  • Przeszkadzaja.

44 12.94%
  • Nienawidze ich!!

101 29.71%
Strona 13 z 16 PierwszyPierwszy ... 31112131415 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki 241 do 260 z 312

Wątek: Czy przeszkadzaja ci metalowcy??

Bywalec jołek's Avatar
    Miasto
    Koszalin
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

hyh z tego co pamietam to tett ma 13 lat a nie 12 chyba powtarzam sorki jezeli sie myle wszyscy jestescie madrzy tak o za kablem ale z drugiej strony tego kabla za monitorem tez czlowiek siedzi a nie jakies cos co mozna zwyzywac i wogole Tett sorki ale nie mow "jebac HH" przeciez to stajesz sie tacy jak oni co wyzywaja metali zaczyna cie unosic glupota i zadza zemsty czlowieku sam slucham HH nie az tak wiez maniakalnie ale slucham nie powiem ze nie slucham metalu bo czasami tego spokojnego slucham takze Techno i Pop ale nie mow nigdy ze jebac HH albo inna subkulture sam znizasz sie do ich poziomu zastanow sie nad tym....

BANKAI!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

ale nie mow nigdy ze jebac HH albo inna subkulture sam znizasz sie do ich poziomu zastanow sie nad tym....
    Margoth i Crayon to samo mowia o hh, techno tylko raczej innymi slowami choc raz ktorys z nich chyba napisal "jebac hh" cytujac post kogos innego. On teraz pisze aby miec szacunek do metalowcow, bo to tez czlowiek, a sam obraza tych co sluchaja hip hopu. Wystarczylo te jedno zdanie i wiemy co oni mysla o tych co sluchaja hip hopu (sam tez slucham).

Mowisz ze nasi rodzice sluchali kiedys tych zespolow, to prawda, wiekszosc tak, nawet moj ojciec kiedys mi o tym mowil (nie wiem co on w tych zespolach widzial ;s), ale mniejsza o to. Powiem tylko tyle ze nie wszystko trwa wiecznie, czasy sie zmieniaja i metal/rock nie jest juz taki "fajny" jak to bylo kiedys, powstalo wiele lepszych zespolow muzycznych niz dawniej grajacych inne rodzaje muzyki i teraz wiekszosc dzieci nie "wychowuje sie" na muzyce granej przez metalowcow tylko wiekszosc slucha techno, hip hopu. Czas metalowcow powinien dobiec konca, MIELISCIE juz "swoje 5 minut", teraz mamy XXI wiek, nowoczesna muzyka ktorej w przeciwienstwie do metalu IDZIE WYSLUCHAC, wiec nie mow ze hip hop to gowno lub "jebac hh". Nie wystarczy powiedziec ze nie lubisz hip hopu? Musicie obrazac??

ale namieszaaaalem ;s ale inaczej tego nie umiem opisac :P

@edit

ja tam przestaje juz pisac "jebac metalowcow" albo w inny sposob ich wyzywac, innym tez radze bo i tak do niczego nie dojdziemy ;/ czytalem niektore posty i jak ktos ich wyzwal, oni to samo, potem znow ktos kto slucha hip hopu/techno ich wyzwal i oni zrobili to samo i tak w kolko. To bez sensu.
    Ostatnio edytowane przez milicjant : 23-12-2007 o 15:11

Zaawansowany
    Miasto
    w dópje!
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Odczepcie od nas. Miło by wam było, jakby ktoś na was wrzucał tak, jak wy na nas? Raczej nie. Nawet, jakbyście mnie pobili 10 razy, a inny czopek was by bił(nie mam na myśli tibii, tylko Rl życie!), ja bym wam pomógł, bo też jesteście ludźmi, takimi jak ja.

Zanim kogoś urazicie, postawcie się w jego sytuacjii.

Cytat Napisał milicjant Zobacz post
    ja tam przestaje juz pisac "jebac metalowcow" albo w inny sposob ich wyzywac, innym tez radze bo i tak do niczego nie dojdziemy ;/ czytalem niektore posty i jak ktos ich wyzwal, oni to samo, potem znow ktos kto slucha hip hopu/techno ich wyzwal i oni zrobili to samo i tak w kolko. To bez sensu.
    Dziękuje, że zmieniłeś do nas stosunek. Może inni pójdą za tobą w ślady.

Aha. Chce na koniec powiedzieć jedno

Metal Rox
    Nietolerancja/rasizm Suxxxxx
    Ostatnio edytowane przez Sev : 23-12-2007 o 16:22
    >CO SIE LÓMPISH???<
    Pomóż policji, spałuj się sam xD

Wejdź
    http://wojasogr.myminicity.com/ind a pomożesz mi.
    NA 4um teraz wchodzę rzadko, chyba że mam sprawę...

Łowca postów
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

@milicjant... Ja nie mówie, że masz słuchać metalu -.- poprostu nie kumam czemu w ludziach tyle zła o.O
    A o HH nigdy nie powiedziałem tak -.- 80% moich bardzo dobrych kumpli tego słucha ( ja też słuchałem o.O)

Neko
    Guest

Domyślnie

Metale maja nie po koleji w glowie... jednym slowem jeden metal dobierze sie z drugim i maja swoj swiat.. mam takie dwie (dziewczyny) w klasie na ktore sie patrzy cala szkola, rozumiem zeby ubior jeszcze, ale charaktery tych metali przekraczaja ludzkie granice.. i wszystkie metale maja podobny charakter do siebie ...

Tak Crayon techno mi mozg wypala, ale wole zeby mi wypalalo techno niz metal

To jest to czego Wy sluchacie:

http://pl.youtube.com/watch?v=N_UGFLT0VMY

A to jest to czego ja slucham:

http://pl.youtube.com/watch?v=IuYyYXXTFMw

;]

Łowca postów
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

@Neko: o.O masz dobry gust ;D wybrałęś świetny kawałęk MonoWar Xd

A co do twojego kawałka: Nie przepadam za tego typu muzyką ale nie powiem, że jest zły...

Banned
    Miasto
    Płock
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał milicjant Zobacz post
    Tettmeier nie podlizuj sie tak dzieciaku i akurat slowo "dzieciaku" jest na miejscu, bo masz 12 lat i pewnie ci nawet nie staje hehe. ciekawe czy w rl tez jestes taki cwaniak bo widze ze na forum wyzywac potrafisz, w rl pewnie narobilbys w gacie predzej niz mialbys mi w 4 oczy cos powiedziec

Margoth, UAhuehUAuehAh, ty lepiej spojrz na siebie a nie komus mowisz ze ma same kosci zamiast dupy

ty masz nogi jak inni ludzie rece chodząca smierc z krzywym ryjem
    Crayon pewnie to samo, cwaniak przez internet a w rl jak doszloby co do czego to "mamusiu a ten chlopak mnie bije łeeee "
    Ehh zamknij mordę lamusie, słowo 'debil' będzie tutaj na miejscu. Ty masz lat 11 i nie odważysz powiedzieć tego przy wszystkich. Ja bynajmniej nie wstydzę się swojego wieku - w przeciwieństwie do Ciebie. dziś Wigilia więc się uspokoję pozwól.

#jołek
    To 'jebać HH' to było takie dopowiedzenie - on mówi jebać metal, to ja mówię jebać HH, nie chciałem nikogo urazić - sam lubie hip hop

Banned
    Miasto
    Nie mam na imie Stefan
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

@UP

O wiedzę że idziesz w moje ślady żeby wszystkich jechać dobrze ;D

Banned
    Miasto
    Kraków Pozycja:Pogromca Suk IQ:666
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

O Yea Neko Wkoncu Wszystko Powiedzial Na Temat
    Jak Zobaczylem Filmik z metalem to wylaczylem nie moglem wytrzymac....
    Techno Rox tyle powiem
    NEKO WYBRALES NAJLEPSZY FILMIK JAKI BYL Z ENERGY !!11 :P
    Jeszcze 2 Lata i Bede Uczeszczal Do Energy O Yeeeeeee Mam Nie Daleko Wkoncu Z Krakowa JEstem

Gaduła Wrona's Avatar
    Miasto
    Oleśnica
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

@Neko

Co do klijentek co sluchaja metalu to nie tylko maja zryty charakter, ale rzadko sa ladne xP Zobaczcie nawet na przykladzie tych 2 teledyskow, na 1 jakies ziomki z dlugimi wlosami, a na 2 fajne wymiatajace klijentki ^^

Łowca postów
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

HSuahsuAHsuAHSuAHSuaHsaUSh LOL... a wiecie, że wasi idole coverują / remixuja kawałki Punkowe/ Metalowe/ Grungowe??

Przykłady:
    http://pl.youtube.com/watch?v=_FLHV-FbX5Q <--- Smells like teen spirit
    http://pl.youtube.com/watch?v=HIDfQjtjMkQ <--- Master Of Puppets
    http://pl.youtube.com/watch?v=KEXndDIMRBI <--- We will rock you

Zaawansowany Hartas's Avatar
    Miasto
    Gdańsk
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

JA WŁAŚNIE BARDZO LUBIE ICH!

Kiedyś tam siedze na ławie i gadam z kumplem.Patrze...a tu 5metalowców w wielkich czarnych bucikach w stroju ze Szkocji i siadają ławkę obok.Kolega do mnie żebym się zamknął i słuchał o czym o ni gadają a gadali o koncercie .Takie teksty puszczali:"No normalnie kur** prawie mi stanoł wychodzi na scene i krzyczy 1 2 ***** 3 ty ty ty ty.Oczywiście w breche

@Edit:
    Neko fajny ten Energy już sciągam
    Ostatnio edytowane przez Hartas : 24-12-2007 o 21:36

Gaduła Wrona's Avatar
    Miasto
    Oleśnica
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

@Margoth

Ci co to zrobili to nie sa moi idole Ale rmxy daja rade... Na pewno lepsze od oryginalow

Łowca postów
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

@UP. Tak sobie tłumacz XDDD

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Średnio zaawansowany
    Miasto
    Kraków
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Wy ubieracie sie w dresy i myślicie że wyglądacie jak ludzie?
    My metale ubieramy sie w różne czarne (chociaż niekoniecznie patrz TUTAJ rzeczy, glany i nam sie to podoba
    nie lubisz metali? a powiedz mi co oni ci takiego kur*a zrobili? że mają swój własny styl, że lubią ciężkie kawałki przeszkadza ci to? ty lubisz jakieś łubu dubu albo "ku*wa ide z ziomem ku*wa na browara ku*wa a tu ku*wa wyskoczył jeba*y ku*wa pies i nas goni k*rwa ch*j mu w d*pe" i co? krytykuje to? NIE. każdy ma prawo lubić to co chce.
    tekst kierowany do pana milicjanta

[qoute]Metale maja nie po koleji w glowie... jednym slowem jeden metal dobierze sie z drugim i maja swoj swiat.. mam takie dwie (dziewczyny) w klasie na ktore sie patrzy cala szkola, rozumiem zeby ubior jeszcze, ale charaktery tych metali przekraczaja ludzkie granice.. i wszystkie metale maja podobny charakter do siebie ...[/quote]
    z tobą sie zgodze. dziewczyna metalówa wygląda okropnie. ja jestem metalem i co? mam dużo kolegów co słuchają HH, techno itd. wiesz jeżeli usłyszałeś na starcie dimmu borgira behemotha czy kredki to sie nie dziwie ze ci sie nie spodobało. zacznij np od nirvany albo LP a skończ na Ironach albo czyms mocniejszym (zespoły w/w)

aa i jeszcze jedno. dałeś Manowara... Manowar to świetna kapela ale nie na start. oni są TRUE więc albo metal albo nic
    Ostatnio edytowane przez wielkiBuch : 25-12-2007 o 15:10
    Ostatnio Otrzymane Punkty Reputacji
    Wątek Data Komentarz
    RL Foto 29-10-2007 21:23 gej party???

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Zaznaczyłem "W żadnym wypadku" ponieważ to są też tylko zwykli ludzie którzy maja swój własny styl (czego można im gratulować)

Średnio zaawansowany
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Mi tam nie przeszkadzaja, kazdy lubi to co lubi i ma do tego prawo :P Ja slucham HH(HipHopu) i jest mi dobrzzzee i nie mam nic do Rockmenow czy Punkowcow.
    Nie gram na APO

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Margoth warna tobie powinni dac, chyba polowa postow w temacie jest twoja

@topic

Wy ubieracie sie w dresy i myślicie że wyglądacie jak ludzie?
    ja juz pisalem ze nie bede ich wyzywal ALE NIE MOWCIE ze dres na sobie lub jeansy czy bluza z kapturem to GOWNO!!!! MY ubieramy sie jak ludzie, wez wyjdz na miasto i policz kto tak chodzi (bluza z kapturem, jeansy albo dresy), duzo ludzi, to sa normalne ubrania

ja tak wlasnie chodze, latem tez czasem bluza z kapturem albo w koszulce ale nie w GLANACH, juz nie chce pisac bo i tak nie zrozumiecie.

moze takich newsow w tv lub necie nie ma zbyt wiele, ale czasem zdarza sie jak w bialy dzien metalowiec dostaje nozem w brzuch, tylko za to bo ktos ich nie nawidzi, a po czym rozpoznal ze to metal? Po ubiorze, rozumiem w zime ale nie w lato chory kraj, chorzy ludzie

mam nadzieje ze nie obrazilem nikogo, bo wczesniej pisalem ze nikogo nie wyzwe uzywajac przeklenstw

Avanta
    Guest

Domyślnie

EmO GirL <-- lól. Ale wy sie czepiacie tych metalowcow o ja pierdole... Darujcie sobie juz, oni tez ludzi i szanujmy ich tak jak szanujemy siebie. A teraz spadac.

Łowca postów
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

@Avanta XD A co do emo... są wszędzie...

XDDDD