A tutaj wypas huncik na AS :P.. Exp miałem do 50k/h xD wiec nie tak zle, a hunt mi się zwrócil ze 3x.. ;O jeszcze te diamenty w bp etc... tzn by się zwrócil ale jebany noob Qex Pall zajebal mi wszystkie plate army ;O
![]()
A tutaj wypas huncik na AS :P.. Exp miałem do 50k/h xD wiec nie tak zle, a hunt mi się zwrócil ze 3x.. ;O jeszcze te diamenty w bp etc... tzn by się zwrócil ale jebany noob Qex Pall zajebal mi wszystkie plate army ;O
![]()
Tez bym se zagrał ale nie chce mi sie przechodzic rooka ma kts moze jakas profe na 8 llv na wydanie?
Character InformationName:Simina De KnightSex:maleProfession:KnightLevel:15World:Harmo niaResidence:CarlinGuild membership:Koks of the Apo TeamLast login:Jun 08 2008, 19:59:30 CESTAccount Status:Free Account
Account InformationBanished:until Jun 16 2008, 12:51:22 CEST because of offensive statementCreated:Jun 05 2008, 18:19:10 CESTQwa :/ to nie nabiję jutro 20 lvl'a ://
Bo napisalem na Trade jak gral Hymn nimców :FCKING GERMANY!! GO TO TOILETE PEE! H@H@HH@" xdd
Ostatnio edytowane przez SiMiNa :P : 09-06-2008 o 14:47
lol za co simina bana dostales :< ? ehhhhhh ;/ a ja zgubilem passy do mojego 30knajta.. i nie ma czym money mejkerować
.
Co Wojownik na dole napisał, patrzec!
Account banished until Jul 09 2008, 20:33:43 CEST because of hacking (hacklink in trade channel) Na razie koniec gry, ale odwołanie zostało już napisane.
Statement: "http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=36929&page=1046" (Jun 09 2008, 20:31:18 CEST in Main Trade Channel).
Pozostawie to bez komentarza, za takie gówno miesiąc, a za bocenie jest to samo.
Fan Manchesteru United 4ever
Jestem aktywnym członkiem ruchu obrony języka ojczystego
I'm PenSpinner
Moja zajefajna postać.
:]
&Maxiu
=*
&Edit
Kolejne zdjęcia.
![]()
Ostatnio edytowane przez Layer : 10-06-2008 o 18:01
@up
Dzięki mnie masz tego chara, bo Dede ma ode mnie xP
@topic
Gratuluję wszystkim =) Piękne chary itp. xD
@Layer
Masz blocka na potworkach!Nie no gratz :P Jak cos to pisz : Sedan Shadowbolt xd
Sprzedam 58 (pare % do 59) rp na rl tibi (Harmonia) za kase na real [zl] lub wymienie za postac/kase [cc] na APO. Wiecej informacji pod nr gg : 8266251.
PS. Rózowy rox :< Pozdro ;**
Elo wam...super ss wogule świetne...mam pytanie...czy mógłbym wstąpić do waszego APO TEAM? Mam 31 Knighta...jak by coś to pisać Harmie do Dobo Shaor.![]()
>>>>>><<<<<<
:<:<:<:<:<:<:<:>:>:>:>:>:>:>
Moge do gildi? Mam 27 zara 28 druida fac Ziarenek Druid muj nick :d
Pozdrawiam.
KKS FOREVER
@mlody drut, RakuPl
Jasne :P Jezeli jestes z APO to gildie masz juz gwarantowaną![]()
Sprzedam 58 (pare % do 59) rp na rl tibi (Harmonia) za kase na real [zl] lub wymienie za postac/kase [cc] na APO. Wiecej informacji pod nr gg : 8266251.
PS. Rózowy rox :< Pozdro ;**
Pfff.. a kto ci nabil ten lvl ;s ?
No to Nande mi chara zajebales, nad którym tyle pracowalem i juz widzę po co to bylo.. ;]
@down : nande mial wiele charów i rozdawal.. mi dal 14druta którego ja wylevelowałem do 27lvla.. prawie 28 ;].. a teraz nande akurat se mnie z tak wielu osób którym rozdawal chary wybral mnie i zabral postac i dal komus pod pretekstem ze to dla niego (nandepmlixa) i ze sobie bedzie kase nim zaraibal... a jak widac dal go kolesiowi, który prosil o postac "bo mu sie rooka nie chcialo robic" .. pff ;s.
zresztą jebie mnie to xd.. przynajmiej se z 30 bear pawów uzbierałem ;].. noi eq i all itemz przeslalem na mojego chara xd
a tak wogule Goderze frajerze too... :
koledzy cie wyhujali i wykorzystali sytuacje zeby cie trapowac i potworki na ciebie lurowac ?! hAHHAhahahaa !_! n/c ; < ; >
Ostatnio edytowane przez niebanujberafitorozumiesz : 11-06-2008 o 15:49
chara ci ukradl ?! hAHHAhahahaa !_! n/c ; < ; >
@up
no i widac jaki z ciebie kolega hahahaha
Ostatnio edytowane przez NieBanujGodera-.- : 11-06-2008 o 15:50
Hhahaa, ten ostro lizał Nandowi, ten mu dał postać i mu ją zajebał jak berafito lvl wbił (hahahahahahaha) fajnych masz kumpli, żle wybierasz ;< żal cię.
@topic
Goder, nice, mms, d helmet i g legio Layer dajesz do 20, desert, mam nadzieję że sedan pomoże w expieniu.
hahaha nigdy w zyciu nikomu nie lizalem dupy <w przeciwienstwie do ciebie lizodupie co dla 2k wylizałeś kazdemu wszystkie dibidongi>.. a prawde mówiąc nande mi się pytal o to czy moze zabrac chara...
@down : tylko chwilowo nie gralem na tym charze :s.. zresztą mialem go dac siostrze.. pff mniejsza z tym.
taaa 21knajta..![]()
Ostatnio edytowane przez niebanujberafitorozumiesz : 11-06-2008 o 16:47
Ja mam tylko 1 je**ne pytanie...
Na Chu* robicie taka drake z 1 Postu? -.-
A zwlaszcza Oxidosiss i NieBanujGodera-.-...
Popatrzcie na siebie...
Co sie dzialo przed tym jak wbiliscie lvl'e...
Kazdy z was pewnie lizal dupe z naciskiem na "Kazdy" -.-
Po 1.
Bery sie pytalem czy gra/botuje tym charem i sie go zapytalem a on opd.?
ze nie bo mu laguje komp na x mc'e...
Wiec sie go zapytalem czy moge wziasc a on cos tam cos tam powiedzial i napisal "tak" i wzielem a ze mu sie popie***lilo to nie moja wina...
Po 2.
Goder i tak nikt cie tu nie lubi : |
Po 3.
Oxidosiss graj na harmonii : )
@Up
No wlasnie xD
Czyli se go wzielem ale i tak ci dalem next ; _*
Ostatnio edytowane przez Nandemplix Zala : 11-06-2008 o 16:43
Omg przestańcie się kłócić i idźcie na jakieś pvp grać ;*
Nigdy tu nie wrócę!