JA PIER****. Dziecko nie szkoda Ci rl kasy na kcc ? -.-
Patrzec na to nie moge.
Za kupywanie takich ilosci kasy na allegro powinno byc delete konta. I nie pierdol ze masz to z handlu bo nikt o normalnych zmysłach Ci nie uwierzy
JEBANY ALLEGRO KID !!!!
Szpan, Szpan, Szpan, Szpan,Szpan, Szpan, Szpan, Szpan, Szpan, Szpan.
- Allegro nie handel.
- Noob a nie kolega ;s
- Dzieciak jak polowa apo ;]
Nie ma czego gratulowac jestes noobem.
Wasz problem ze myslicie ze kupuje kase na allegro.
prędzej bede ja sprzedawal
next 2SS
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV
![]()
Ja ciebie nie Kumam ciagle wiedze na trade jak jestem Buy House Potem Sell House na kupywaniu domków i sprzedawaniu ich widze ze zarabiasz ;/ mnie to by znudzilo po 1 h pisania Buy domek ~~~a ty co dzieni nowy domek nie no nie wiem czy GRATULOWAC CZY CHU...WIE CO MAM POWIEDZIEC ;/
Nie Gram Juz na Apo chociaz to jest najlepszy ots w polse jest zajebisty ale nie Moge z powodów techniczynch internetu podobno ma Byc tak do konica roko Bye : Manti Kiedys Wroce :d
Przepraszam za pisownie
ale tak handlowac i expic jest fajnie mozesz mi nie wierzyc ale tak jest przyjemne i porzyteczne
Ha ha ha.
Na handlu zarabiasz? To ja jestem ciekawy że kupujesz domki i na tym tracisz,
przykład na ank mało miałeś ofert, m mace probowałeś opchnąć , teraz ten domek na exp którego prawie nikt nie chce.
Widziałem też na trade jak pisałeś że kupisz msh i saphire set. To ja nie wiedziałem że w 2 miesiące da się zarobić( w tym twoje itemki+ tu moge się mylić obecny domek) 90 k c. Gz powiedz jak ty to robisz bo na allegro jest kasy mnóstwo.
PS Może byś już skończył spam bo tylko każdemu odpisujesz, troszke fot jest ale nikt nie ma zamiaru oglądać twoje ss przez 2+ lata więc załóż sobie prywatną strone i tam zrzeszaj swoich fanów.
Nawet jakby teraz sellal, kupowal i tak ciagle, to itak musial miec cos na start -.- .
Zeby kupic i opchnac za porządną cenę musiałby mieć 10kcc+, wiec? Nie kozacz dziecko z allegro ;o
Nie chce go bronić bo widzę, że to jakiś noob których dużo, ale jak zaczął handlować na 200 lvl to na pewno miał już trochę uzbieranej kasy.
@Topic
Co chciałeś udowodnić tym tekstem na końcu "to huj wam w dupe" ? Że jesteś zjebem? czy nikim? Ciekawe czy byś mi to powiedział prosto w oczy...
z najwieksza przyjemnoscia i gdzies mam to ze piszecie ze kupuje kase na allegro
next 2ss
325
![]()
O.o'
Gz. I o to chodzi. Taniej kupie drożej sprzedam.
tak naprawde swietnie mozna zarabiac ja na niektórych domkach /itemkach zarabialem po 10-15kcc pewnie zaraz bedziecie pisac ze sciemniam ale tak na sere jest tylko trzeba umiec handlowac i nie sprzedawac tanio jak ktos chce to moze do mnie napisac z checia pomoge komus
PS
juz kilka osub napisalo i oni tez na tym zarabiaja
Ten temat jednak niedługo zostanie zamknięty i odpowiednio nagradzany przy ponownym spamowaniu.
Gratz LvL :]
Eq nice moze i z allegro ale jak chca nabijac Posty typu " oo o Allegro kid wypie** stad" to lepiej nie piszcie
Ogolnie Gz PzdR :]
Jest mozliwe od 0 zaczynac i sie dorobic
ja z handlu (releasie[szybka wymiana]czyli szybko kupuje szybko sprzedaje ) w 2 tygodnie od 3 cc co sie dostaje na start uzbieralem ponad 2k cc
w 2 tygodnie zaczynajac od 3 cc
jak expil to uzbieral 100-200 i juz szybko lecialo:P
powyzej 2k cc w 2 tygodnie uzbieralem ponad 15k cc
jak bym mial pacc to pewnie by bylo wiecej ^^
nie znacie nie umiecie handlowac? nie odzywajcie sie:P
sadze ze w 2 miesiace jest w stanie zarobic ponad 50k cc dobrze (grajac po 2-4h dziennie)
poniewaz czym wiecej sie ma tym wiecej mozna inwestowac
a jezeli gral wiecej i mial farta to nawet wiecej:P
ja ostatnio w 1 min zarobilem 3k cc
wymienilem sie z jakims debilem sapphire armor za c arrow+2.2k cc(wychodzi laczna wartosc 3.7k cc+)
sapphire armor kupilem za 700cc wiec sadzicie ze sie nie da?
trzeba szukac okazji i tzw. debili ^^
Gratz awansu i Sapphie Setu![]()
no jednak nie sami debile sa na tym apo thx pan up
i oczywiscie next ss tym razem z um solo
next ss
330lvl jeszcze 336 xD i papcie
i nastempne SS
333 xD jeszcze 333lvle i papki
335
![]()
Ostatnio edytowane przez Busst : 09-12-2008 o 14:32
Nice ; )