The best palladin, grałeś może na Realnej Tibii? Jak tak to podaj na jakim świecieDD
The best palladin, grałeś może na Realnej Tibii? Jak tak to podaj na jakim świecieDD
kiedys na neranie 32 lvl palleq ale hack
znaczki
zycze.....................................hacka ? :[
Pojeb.... jestes po co kupujesz na allegro jak rownie dobrze przy malym szczesciu sam mozez tego sie dorobic ?
czy mama niekocha i niemasz szczescia w zyciu ?
PS. wylacz bota
@Up
Nie umiesz nawet pisac, wiec zamknij parcha dziecko ;O
'Psie' to do taty sobie mow, a jak nie pozwoli to do drugiego taty? ;O
@Topic
Na allegro ostatnio Stylera widzialem ;o
Miałem wiecej kasy niż on - ale z dwoma róznicami :
1. Doszedłem do wszystkiego sam przez ok 8 miesiecy gry Mysticiem
2. On kupuje na allegro a ja sprzedawałem![]()
@up
Ja tez widzialem, pewnie niedługo bedzie Styler = old The best palladin : OOOOOOO
@top
Jak zawsze. NIE GZ. ŻYCZE HAKA.
Elo![]()
The best padalcu nie pierdol , że masz kase z handlu -.-
Tak jak mówi Kapitan , jest to nie możliwe... Skąd wiem?? Bo próbowałem -.-
trzeba jeszcze umiec i sie znac na tym moj kolega zaczyna handlowac z 3kcc po 2 dniach ma juz 4kcc nie wierzycie wasz problem tylko czemu codziennie ktos prosi mnie o rady...
@the best palladin
Powiem ci tak, skoro 90% ludzi wypowiadających się w tym temacie uważa że kupujesz kcc i wyzywa Cię za to , to ja na twoim miejscu napisał bym tak "Kijek wam w tyłek , nie chcecie ssów to nie będzie ssów! Nópki" . Po co masz dawać im ssy skoro na Ciebie jadą???
Corlic moze on wstawia dla tego 1% ktory nie sadzi tak?
np. dla mnie?
wiem ze w ten sposob da sie zarobic i to sporo kasy ^^ tylko poprostu trzeba miec stalowe nerwy i czas
sam troche na tym zarobilem teraz chce dozbierac i kupic magic mace (mam 73 level) wiec sie da zarobic ^^
Pozdro ziomek jedziesz 444 pozniej 555 i 666 klapeczki![]()
A mi sie jednak wydaje ze to nie allegro zarobil na wersji "tanio kupie drozej sprzedam" ja osobiscie tak zrobilem i w 3 dni zarobilem 55kcc i jade dalej na s setach i domkach jakos to idzie . Pozdro jak nie z allegro to kozak jestes na tym lvl tyle kasy : ) ps obecnie mam 135kcc.
To tego \/ down nom nom 700ek nice myslisz ;o ze ty ciota jestes nie umiesz sie niczego dorobic to zamknij sie dziecko ;o
Ostatnio edytowane przez Ananas bananas : ) : 07-01-2009 o 14:31
^up
n/c drugi allegro kid ;/
....................
Żal mi cie nie szkoda ci kasy na kcc :? ile wydałeś minimum 150zl na takie eq i jescze domek ile warty ... chyba ze go sprzedałeś a poza tym najlepsze eq na 400lvl ... yhy nie którzy mają po 700lvl i nawet pandemki nie maja ale przynajmniej expia i se zarabiaja a nie allegro kid zycze hack nie chcemy nabów
jak ty ....
Wydał ponad 300zł bo wiem ze 1kcc = 3zł (przynajmniej ja po tyle sprzedawalem xDD) a jego eq to s set (80kcc), klapki (18kcc) + na 100% ma cos wiecej wiec to bedzie ok 100kcc = 300zł
Widzicie jaki matematyk ze mnie xDDDDDDDDDDDDDDD
mam okolo 120kcc i ani 1kcc nie jest z allegro
ps cisne do 50 powoli ale idzie
ZAMIAST DAC MI REPUTA KLIKNIJ http://PAJACYK.PL