jak by bylo z 10kcc na poczatek to mozna by bylo zaczac od poczatku handlowac ale nie mam nic a od 1 gp nie chce mi sie zaczynac
no i 1 ss z 8.4
![]()
12:21 Tygrys has taken action 'Banishment' against: The best palladin with reason: 'Offensive Statement'.
: <
Jak ktos niewie co to znaczy
Ban za agresywne/rasistowskie etc. wypowiadanie się (zarówno w grze jak i na forum).
Nieładnie =/
Ostatnio edytowane przez Vienio : 02-02-2009 o 12:37
heh ciekawe z kad on to wzial
prosilem go o pomoc a wzamian dostalem bana... myslalem ze on normalny jest raz mi nie chcial pomuc kilka tygodni temu tera tez mi nie chcial pomuc to ciekawe po co on tu jest zeby tylko banowac i *** mu w ****
HAha bana dostales i sie z tego cieszeDDD
tylko ciekawe do kiedy............................................. .............
4ever
...........................................
nie ma tak dobrze xD
znaczki znaczki znaczki znaczki znaczki
Od zaraz ;<
..............................
Odchodze -.^ na 4um zostaje pozdrawiam Horus'a(Udawał przyjaciela, a okazał sie zdradziecką kurwą!!!) który ukradł mi saphire seta :**(Do adminów,prosil bym żebyście nie dawali mi warna)
nie zlapalem keyloggera przy sciaganiu tego ip changera ze strony apo w którym jest w *** troianów zlapalem go przy sciaganiu z innej strony
No i prawidlowo
Znakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiii
I dobrze ci tak. ; >>>
narazie nie ma takiego dobrego eq bo jeszcze na allego nic nie sprzedaja
Sprzedam 100kcc na allegro te twoje;< kupisz 2zl za kcc
Uhsuahsuahsuhauhsuahsu xDDD
Ciesze sie jak małe dziecko , że wreszcie cwelu miałeś hacka .Nie przejmuj się , mamusia weźmie wypłate i znowu kupi Ci kcc ;> A tak na serio to "GIŃ KURWO!!!!" xDD