Bardzo dobry pomysł !
Tak
Nie
Bardzo dobry pomysł !
pomysł jak najbardziej zajefajnyjoke ofc.
na tym forum chyba nie czytalem glupszej propozycji
jak najbardziej NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
50% jak zwalczyć głupie propozycje !
Prozpozycje by były takie same jak twoje...
<rotfl>
Wprowadzenie ceny? To niewykonalne ;o. Mortiis Tygrys czy kto tam jest, by musiał patrzeć na miliard wymian dziennie i jak ktoś sprzeda za 1cc mniej to wlepia bana za hakerstwo ;O?
Itemy nie mogą być wyrzycane na ziemie? Jak chcesz to zrobić ; ooo|? Fail
Depo na pin ? A jak zapomnisz pinu to kod puk jo? A jak zapomnisz puku to deleted ; O XdDD?
Parcele ; n/c
@Edit;
Nie.
A ja mam dla ciebie 3 propozycje:
1. W*y*p*i*e*r*d*a*l*a*j
2. W*y*p*i*e*r*d*a*l*a*j
3. zostań ale nie publikuj swoich propozycji...
%top
Wszystko co napisałeś jest niepotrzebne. Nie chcesz żeby cię ktoś okradł? Uważaj na konto.
A to z itemami na ziemi to już w ogóle żal...
OWNED xDDD Pozdro ziomDepo na pin ? A jak zapomnisz pinu to kod puk jo? A jak zapomnisz puku to deleted ; O XdDD?
@topic
Jasne i jeszcze można iść expic tylko od 15:25 do 16:23
Sprzedawać itemy tylko od 15:69 do 17:2324326
Koles! Umyj tatę pozdro ;/ ale niestety nie nie nie nei neine ineienineinie!
OwneDNapisał handlarz_narkotykow Zobacz post
"trade witch"
Pomysły idiotyczne...............
OMFG ! co to ma byc ? dp na pin haha idiotyczny pomysl a 2 sprawa to jest nie wykonalne , moze zrobimy jeszcze zeby mozna bylo latac po niebie (ktorego nie ma) xDD
LoL widac ze mnie nie zrozumiales, chodzi mi o to ze nie daloby sie sellnac za mniej/wiecej kasy przedmiotu jak tylko za tyle co mortiis ustali - stala cena..
@ uwierzcie że to by pomoglo, jakies nowe osoby zaczynajace nie znajace cen nie musialy by sie pytaclub"ile chodzi panda". Nie bylo by kupna za 10kcc, a sprzedazy za 30kcc itp. zmniejszyla by sie ilosc kcc na tym otsie."za ile kupie klapy"
eh, Ciebie już doszczętnie pojebało ? DP na pin ? haha, dobre sobie.
Parcele tylko na 1 konto ? beka
sprzedawanie za ustalone ceny ? pogrzało ?
kładzenie na ziemie? n/c
większej głupoty nie widziałem, biedne dzieci, płaczą że są po hacku, omg, zresztą , jaki hack??
Prawdziwy hacker nie spojrzy na taki shit jak Tibia, -.- to że podajecie passy,
sciągacie byle co, używacie Avasta to jużjest wasza osobista tragedia,
Tylko , plx fri itonx jezde po chackó , plax plax plax !!!1111
rany, co za dzieci tu grają -.-
ps. I tak bardziej żałowe niż temat są posty ludzi, którzy myślą, że takie coś jest możliwe + żeby takie coś wprowadzić, zeby można było płakać z innego powodu X_x
pozdrawiam wszystkich niedorozwoji -.-
@up
wyjdź proszę X_x
allegro kid, eh, i co z tego? jak ktoś chce , to niech se kupuje, rany, co wy innym zaglądacie do portfela? Nie wasza sprawa, prawda?
eh, a co to przeszkadza, że się pytają ? zresztą, ciekawe skąd taka nowa osoba która nie zna cen, wzieła by kasę na takei coś?
po 2. Widać ,że w ogole nie znasz siena gospodarce, kasa nie znika od tak sobie, wiesz?
czyli sądzisz, że jak kupujesz coś w sklepie, to powinny być ceny zgodne z kosztem wyprodukowania? pojebało ?tak się kręci gospodarka -.- posłuchaj troszkę na wosie, ok ?Nie bylo by kupna za 10kcc, a sprzedazy za 30kcc itp. zmniejszyla by sie ilosc kcc na tym otsie
jak już mówiłem, kasa sama nie zniknie, chcesz mniej kcc ? wywal całe dp + to co masz na sobie do wody/śmietnika, wtedy się zmniejszy X_x
Ostatnio edytowane przez Jacol : 17-04-2009 o 16:05
Kiedy jesteś już na dnie zostają Ci 2 rzeczy :
Nadzieja i Demotywatory.pl
Niech gm sie zajmie stronka i guild masterem a nie jakimis głupimi zmianami na 7.6!!!
@up Wlasnie Xd
Ostatnio edytowane przez Cremacerek : 17-04-2009 o 17:37
Dla mnie najlepiej jak by sie miało domek an swój własny klucz :d
Omg co za idiotyczne propozycje.Wysylanie parceli jedynie na swoje acc ma zmniejszyc to allegro?W takim razie jak bedziesz kupywac na allegro kcc allegro kidzie?Depo na pin,komu sie chce wpisywac pin przy kazdym otawrciu dp ....Trade ma byc za okreslona kwote??Najglupsze co od ciebie uslyszalem.
Handlarz to nieraz ma sny omfg. Jak juz cos wymysli to prawie jak grulix