@up: tylko, że u nas nagród nie będzie pewnie :P, każdy wie co to za serwer![]()
Tak
Tak, ale nie kasować ROX
Nie
Obojętne/Nie gram
@up: tylko, że u nas nagród nie będzie pewnie :P, każdy wie co to za serwer![]()
Jestem za! Nie tylko ci którzy startują na początku serva mają szanse na to by się liczyć (bo tak jest aktualnie) a wszyscy niezależnie od tego kiedy zaczną. Po serverze ROX płakał nie będę bo nie gram, ale trzeba też pomyśleć o tych co tam nawbijali h lvle (nie mowa o botterach). To tyle.
Przypomniało mi się:
wczoraj podczas rozmowy na cb w sprawie zrobienia czegoś takiego, wiele osób powiedziała, że wróciłaby na APO gdyby zrobili coś takiego.
///Chyba się opłaca, nie?
@down: ale oni mówili, że gdyby nowy serwer powstał, a nie gdyby nagrody były :P Selrien tylko opisał, że na jakimś serwie są nagrody za to, ja tylko proponowałem stworzyć nowy serwer xD
Ostatnio edytowane przez Quiet v 2.0 : 16-07-2009 o 09:00
Prezcież mortiis nie da nam ani grosza, za wygranie jakiegoś konkursu etc. Nie to co na hunterze ; o. Tam to dają jak głupi. Sam z najazdu 50zł wygrałem. Ale mortiis chce tylko na nas zarobić i gówno nam da. Z eventów woli dać osrany pand armor, zamiast jakiś unikalny item -.-
Po chuj nam kasa jak jest jej tyle, że ja pierdole.
A ja jestem za. ban i delete . tylko najlepsze jak expie nigdy bota nieuzywalem i niewiem jak wyglada i dostaje bana
Może to pomóc serverovi ale mam co to tego mieszane uczucia . "Róbta co chceta" .
Ostatnio edytowane przez Gonzalo : 22-07-2009 o 20:59
Jest to w pełni dobry pomysł. Gra nabierze dawnego klimatu tak jak kiedyś...Będzie mniej dzieci 12/13 lat,oraz mniej botów!. Dawni gracze być może powrócą do gry.Wiąże się to oczywiście również, z odpowiednią reklamą serwera...Ale to pozostawmy już Mortiisowi oraz ekipie APO
![]()
>>>GRAM NA RL<<<
Nie, za dużo już tych serverów? Myślisz, że jak ten server powstanie to pełno osób dojdzie? Tylko piszą, żeby nabić posta, lub nieliczni naprawde piszą... Ja nie wróce do tego, chyba, że powstanie to co na tym serverze <nagrody pieniężne>. Ale to by musiało być na serverach po maxie lub troche mniej żeby Mortiis miał dużo kasy z pacc'a i ew. troszke dać na te nagrody, ale wątpie ;o. Jestem na nie, i tak to nie powstanie.
jest to bardzo dobry pomysl wedlug mnie bo lepiej by bylo cos osiagnac na servie gdzie beda lvle w miare takie same a nie ze zabijesz 1 typna z podobnym lvlem a zaraz ci przybiega jego kolega z 1k-1.5klvl.... i ciebie zabije
Tak , ale skasowac rox'a .. bo 8.42 leci jak liscie z drzew ._.
a nie chce , zeby 250ed poszedl sie ***** :d
Jak najbardziej, TAK!
Quiet na modka!
To nawet może wypalić. Tak, ale skasować ROX'a
Jakby wypaliło to czemu nie zagrałbym, ale zapewne nie możemy liczyć na wiele :'( Zaznaczyłem tak.
moze mogl by sie wypowiedziec jakis GameMaster?
duzo osob jest na tak wiec duzo osob tez by chcialo poznac opinie GameMasterow
co do ROX'a to bym go zostawil bo mozna pozbiajc noobkow ;]
mi sie ten pomysl bardzo podoba jak by to ode mnie zalezalo to bym go wprowadzal jak najszybciej ale niestety ;s
Mortiis zapewne nawet do teraz nic o tym nie wie inaczej by sie wypowiedzial w tym temacie (mam taka nadzieje)
00:19 Skillus: Tylko zarex potrafi scisnac dwuzlotówke, aby orzeŁek sie zesraŁ