Wywiad ładnie napisany, dobrze się czyta. Szkoda tylko, że z takim noobem jak Kosa^.-
8/10
Wywiad ładnie napisany, dobrze się czyta. Szkoda tylko, że z takim noobem jak Kosa^.-
8/10
@up
Angeliqe moze sie juz wkoncu zamkniesz ???
Chcesz zeby kazdy zobaczył Twoja twarz na forum ??
Zaprosiłas mnie kiedys na www.nasza-klasa.pl , a ja specjalnie skopiowałem fote. To wez juz sie zamknij bo cały swiat zobaczy jaki paszczur kryje sie za postacia Angeliqe.
Wywiad jak wywiad... Nic specjalnego
I to jest właśnie problem APO on się przyznaje że oszukuje a oni z tym g**no zrobiąKosa: Pozdrowic chciałem :
Shadow Sorcer (dzisiaj oszukany).
Pies przeprowadził wywiad z psem... co to k... schronisko? Wtf?
Kosa zawsze był gównem ale te jego żałosne kradzieże wołają o pomstę. Dawno przepięto mu łatkę ścierwa i nie ważne gdzie gra, rook czy main zawsze będzie psem jak Serafin
P.S Tak swoją drogą ja zarobiłem 1000+ kcc na błędach gry od początku tych wakacji i nikt mnie nawet nie podejrzewał ;]
Pozdro Kosa pajacu ;]
Fajny wywiad, przynajmniej normalnie odpowiadal ;p Szkoda ze kopyto zlamales i marzenia sie skonczyly. Elo
Serafin!!! Czemu z tym psem!!!!
Zaje*** Ci w realu ;d
Ale postarales sie, czcionka i jej kolor odpowiedni, ladnie ułożone pytania Gz ;d
@Up
Sięgać do alta...Masz takie krótkie ręce, czy taką wielką klawiaturę?! Skoro jesteś polakiem powinieneś używać polskich znaków...
@Wywiad
Wywiad mocno przeciętny. Standardowo przyczepię się już do strony graficznej, nie podoba mi się ta czcionka której użyłeś. Kolory właściwie są OK, ale jednak wolę, gdy pytania i odpowiedzi są całe, innymi kolorami napisane. Pytań mało, niezbyt szczegółowe odpowiedzi. Ocena 3-/6
Aha, jeszcze jedno. Wszyscy piszą, że brakuje im kolejek w grze, założę się, że gdyby wróciły, wszyscy byliby oburzeni, że muszą czekać -.-
#up
Popieram to z tymi kolejkami
To tak samo jak starsi ludzie mówią, że brakuje im komuny :| Śmiech na sali.
#topic
Wywiad taki sobie :P
Nie wiem po co się do niego dopierdalacie, że oszukiwał ludzi.
Gdyby pomyśleli, to by nie dali się wrobić i taka jest prawda.
#Serafin
Po to masz sięgać, po alt, żeby nie robić błędów.
Ciekawostka: jeżeli piszesz np. żubr i nad 'z' nie postawisz kropki, to ten błąd liczy się jako błąd ortograficzny :]
Ostatnio edytowane przez Ktoś II : 18-08-2009 o 12:53
O.ooo widze ze moj wywiad jest na forum, prawa autorskie! Nie pozwoliłem zebyś to wrzucał na forum ... !
Wywiad niezly...
ale czemu nie masz wyzutów Sumienia?:d
Oszukales tylu ludzi :P
Za wywiadzik 8/10![]()
A Legia kur** Legia Legia kur**
To mnie spaliło <fail>.
Wywiadzik 7/10
Wszyscy, którzy napisali negatywny komentarz: Jesteście głupki.
Oceniacie wywiad... to żle. Weźcie pod uwage, że ocena podlega temu kto przeprowadza wywiad nie temu z kim jest przeprowadzany mimo, że uważacie Kose za największą "lamę" nie macie prawa mówić w ten sposób o całokształcie bo obrażacie Serafina.
Jak dla Mnie wywiad na prawde fajny. Chociaż dużo informacji tam nie było, dam taką skalową ocenę 7/10.
Kosa pewnie bym był jedną z twoich ofiar gdybym tak uparcie nie zaniechał pożyczek w formie przedmiotów hmm?
Powiem tak... są dwa rodzaje ludzi których nienawidze Oszustów i złodziei.
Hehe troszkę króciutki ten wywiadzik Twój : P
Aczkolwiek kilka podstawowych informacji o Serafinie wiem
k,t,b .
[30-07, 10:43]Daaron - Co daje PACC?
[30-07, 10:43] Grotee - kase mortiisowi na glany
Warszawiak... to wszystko tłumaczy.
Wywiad ujdzie ujdzie
7/10![]()
Wywiad fajny, ale trochę krótki (do Bondiego jeszcze daleko) 9/10
Jeden w dół za czcionkę bo chujowo się czyta ;s