Co do 7.6.
Tak 90% servera zostało by zbanowane.. Ale problem polega na tym ,że "sprawdzenie" kogoś tra długo. I zamiast banować pojedynczych graczy trzeba się zastanowić dlaczego sięgają po bota? Odpowiedz jest prosta.
Balans profesji(1), i bardzo łatwa gra na bocie(2).
Zacznę od balansu.
Palladyn mając hp i manę rozłożone po 50% jest bardzo silny. Magia zabiera mu mało many, nie musi tak często machać ręką. I tu zaczynają się moje obliczenia. Mam obliczone na 2k lvl więc nie będę od tego odstawał.
magia(950many) + bolt = 24-25k
To bardzo dużo. Po takim "spamie" wystarczy 2x machnąć myszką żeby mieć full manę.
Druid/sorc.
magia(1400-1500) + wand = 24-26k :O!!!
Zaledwie 2k więcej od palladyna.
I teraz tak, po takim "spamie" trzeba 3 manasów do full many.
Knight też ma combo podobne do reszty. Ale musi bić mieczem z bliska. Wynagrodzone jest to mu dobrym leczeniem. Ale knight by mieć full mane musi machnąć 2x manasem.
To tak jak palladyn , nie? Ale pomyślcie sobie ile razy musi przeciągnąć myszą żeby się uleczyć. Dlatego nie wybrałem knighta : D
Leczenie. Tu raczej wszystko wygląda dobrze. Jedyne co tu bym poprawił to odjęcie hp pallkowi i poprawienie troszke Vity.

Teraz omówię 2pkt. Co znaczy łatwa gra na bocie?
Znaczy to ,że z botem bardzo łatwo o pvp. Popatrzmy na rl. Tam nawet z botem ciężko pokazać swoje kox pvp.
I tu właśnie jest dół. Co to za różnica 800ek a 1400? Dobre pvp wystarczy by nie dać się składać 1300druidowi/sorcowi.

Też nie gram już na 7.6. Ta gra zbyt dużo kosztuje nerwów. Wyskoczy ci taki 1k pallek i go nie ubijesz. I potem z tekstem "zero". itp
Surowsze bany manasy dające więcej many ms'om/ed'om lub poprosu mniej many na magie. Załatwiło by sprawę.
Pozdrawim Vivek

Ps: Jakby wprowadzili hotkeye to na pewno wiele osób zrezygnowało by z gry.