Account Information nikt nie zmienił, więc podejrzewam że moje dane są dalej![]()
Account Information nikt nie zmienił, więc podejrzewam że moje dane są dalej![]()
Teraz troche zwolnie :P
Widze ze zapomnialem nowych ss dac :/
![]()
Takie z wczoraj
Axe 80 xd
i levul
i EQ
Rodeo Spęd xDD![]()
Ostatnio edytowane przez jołek : 15-01-2010 o 23:19
BANKAI!
stany postaci xd
35 lvl -cashmaker
i 23 lvl druid main char xd
No, no jołek :P widzę tibijczyku, że tam gierczysz ostro ;d;d;d dawaj do 100, a potem ja chara biore, eloszek.
Żal... chce mi się grać... Mój piękny Dradegalinek sobie offuje... xD Ładne charki![]()
lv wbity wczoraj bo dzisiaj nie gralem w ogole :/
![]()
Takie z przedwczoraja xD Czy wczoraja nie pamietam xD
xD Edit bo nie ma zadnego postu nie bede nabijal cos nam temat zamarzl... Czyzby przez te panujace mrozy??
Winterfresh!!!
Ostatnio edytowane przez jołek : 24-01-2010 o 01:36
BANKAI!
Lapta
![]()
coś na odswierzenie:
dzisiejsza jazdaxD 30k zarobione ;p
Gratz wszystkim, mam takie pytanie do jołka, w ile masz lvl na of ?
Jołek odpowiada Arcusiowi xDD
Nie wiem xD
Zalezy czy sa botki zazwyczaj YtR jest 232 lvl;p i 2 jeszcze kinow a tak czasem ktos dochodzi. Ostatnio bylem tylko z 135 kinem na expie i ktos ta chyba sie platal to z moim wolnym netem mialem 54kexpa/h na szybszym necie jak gralem bez lagow bez niczego to wbijalem przy takim czyms 60k+ expa w h naprawde roznie czasami nawet tak mam ze 25k expa jak zle trafie
BANKAI!
Miałem retired jakies 2 tygodnie :P
Łapcie combo ssów xD
ehehehe wygrywam zakład XDDD
Ładnego expa na dragach miałem bez bonusowej staminy :P
Jakiś tam wsiuński huncisz
Żeby wam sie długo ładowało to łapcie jeszcze to _///
Pozdruffki
Gratz cipko z monopolowego na przeciwko edron.
Lol wczoraj 96 dziś 99 ? Ty bocie jeden ! Eq mi daj na rook.
GZófa
Gratuluję tego wspaniałego poziomu doświadczenia. Z pewnością jego wbicie kosztowało Cię sporo czasu lub pieniędzy na jakiniowego bota, jednak to wiesz już tylko Ty. Życzę dalszych sukcesów, owocnych huntów oraz dużo radości z czasu spędzonego przed komputerem =)
2 dni = 4 lvle, 30k oraz:
jeszcze jutro 1 lvl i gites xd